Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Muzika
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Eurovision Song Contest  Azerbaijan - Baku (2012 )
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Eurovision Song Contest Azerbaijan - Baku (2012 )

Odgovori Odgovori Stranica  <123
Korisnik
Poruka
A2D2 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Lonesome Cowboy

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj A2D2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2012 u 09:18
CSI hvala za komentar. Smile

Neke države (mislim da je riječ o njih 5) još nisu predstavile svoje pjesme i slažem se sa tvojim komentarom da naš region ima pristojne balade uz veliki upitnik da li su dovoljno "močne" da bi se nametnule eurosong auditorijumu.Rambo ko' Rambo, ili će ostati prikovan na dno ili će oduševiti  nastupom.Uglavnom njemu će to biti odmor (gledao sam intervju pričao je slatko o azerbejdžanskoj kuhinji, pa mu ne gine još koje kilo viška LOLLOL), pa tako opušten bi mogao prenijeti pozitivnu energiju na scenu.

Detaljnije komentare ću napisati dok proanaliziram sve pjesme. Wink
Nitko nije toliko bogat da može bez osmjeha i nitko toliko jadan da ga ne bi zaslužio.
Na vrh
A2D2 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Lonesome Cowboy

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj A2D2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2012 u 09:23
Belgija

Nitko nije toliko bogat da može bez osmjeha i nitko toliko jadan da ga ne bi zaslužio.
Na vrh
A2D2 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Lonesome Cowboy

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj A2D2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2012 u 09:24
San Marino

Na vrh
A2D2 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Lonesome Cowboy

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj A2D2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2012 u 09:25

Azerbaijan

Na vrh
Gajtana View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gajtana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2012 u 14:54
A2D2 hvala na temi, stvarno si puno truda uložio Clap

Nisam preslušala baš sve pjesme, ali od ovih što jesam svidjele su mi se pjesme od Srbije, Grčke i Norveške.
Sklonija sam baladama i to s našeg govornog područja jer je meni osobno tekst jako važan, on mi je nostitelj cijele pjesme. Ako ne razumijem o ćemu se govori u pjesmi ... teško mi se uživiti u nju.
Tekst Željka Joksimovića me doslovno pomeo koliko je dobar, a i ima segment pojačavanja melodije i aranžmana kako pjesma prilazi kraju što se meni jako sviđa. Želim mu puno sreće na natjecanju!!!

Što se tiče pjesme Nine Badrić ... hm ... nit mi smrdi, nit miriše. Ja sam digla ruke od Nine i naše pjesme onog trena kad se pojadala da nije mogla uživo otpjevati pjesmu jer ima problema s glasnicama i predstoji joj operacija. Što reči o osobi koja znajući za takve probleme pristaje zastupati državu na izboru. Jadno i neozbiljno Shocked

Ažurirao Gajtana - 18.Ožujak/Mar.2012 u 14:56
Kad pitaju kako ste, uvijek recite ODLIČNO! Razveseliti će te prijatelje i rastužiti neprijatelje!
Na vrh
A2D2 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Lonesome Cowboy

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj A2D2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2012 u 14:06
Gajtanice, hvala na komentaru. ruza

Ipak ne bi bio previše kritičan prema Nininoj pjesmi.Kod nas u Bosni je dosta hvale, u Srbiji je lijepo primjena (nekako uvijek bude slučaj da se pjesme predstavnice najviše kude iz matičnih država.I kod nas je takav slučaj sa Mayom Sar).Moje skromno mišljenje je da se radi o sasvim pristojnoj baladi, a to sa glasnicama... ima dovoljno vremena da se oporave...Wink.

Bdw. izašao je spot za Ninino "Nebo". Pjesma je dodatno "ispolirana i sada zvuči još bolje.

Ažurirao A2D2 - 19.Ožujak/Mar.2012 u 14:08
Na vrh
bobiska View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bobiska Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2012 u 20:02
Uf...dobra je Nina...i pesma je sasvim ok, ali vidi se da joj nedostaje snage u glasu. Ovo bi Aleksandra Radović razvalila.
Na vrh
A2D2 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Lonesome Cowboy

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj A2D2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2012 u 23:00
Evo konačno i Engelbertove pjesme

United Kingdom

Na vrh
Gajtana View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gajtana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2012 u 08:07
Ma  nisam ja rekla da Ninina pjesma nije dobra (mada me nije oduševila), samo smatram da nije trebala prihvatiti odgovornost predstavljanja svoje države ako ima problema s glasnicama. Hbg.
No dobro, možda to na kraju ispadne i dobro. Svake godine me pere osjećaj da ćemo dobro proči i na kraju ni ne uđemo u finale, ove godine imam osjećaj da nećemodobro proči, pa možda se iznenadim LOL

p.s. još uvijek ne mogu preboljeti što nas prošle godine nije predstavljao Žak sa pjesmom Stotinama godina. Bogme čovjek ima glas, a i stas mu ne bi prošao neopaženo Hug
Kad pitaju kako ste, uvijek recite ODLIČNO! Razveseliti će te prijatelje i rastužiti neprijatelje!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <123
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,195 sekundi.