| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Eurovision Song Contest Azerbaijan - Baku (2012 ) |
Odgovori
|
Stranica <123 |
| Korisnik | |
A2D2
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Lonesome Cowboy Pridružen: 18.Studeni/Nov.2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Points: 4209 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2012 u 09:18 |
|
CSI hvala za komentar.
![]() Neke države (mislim da je riječ o njih 5) još nisu predstavile svoje pjesme i slažem se sa tvojim komentarom da naš region ima pristojne balade uz veliki upitnik da li su dovoljno "močne" da bi se nametnule eurosong auditorijumu.Rambo ko' Rambo, ili će ostati prikovan na dno ili će oduševiti nastupom.Uglavnom njemu će to biti odmor (gledao sam intervju pričao je slatko o azerbejdžanskoj kuhinji, pa mu ne gine još koje kilo viška ![]() ), pa tako opušten bi mogao prenijeti pozitivnu energiju na scenu.Detaljnije komentare ću napisati dok proanaliziram sve pjesme. ![]() |
|
|
Nitko nije toliko bogat da može bez osmjeha i nitko toliko jadan da ga ne bi zaslužio.
|
|
![]() |
|
A2D2
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Lonesome Cowboy Pridružen: 18.Studeni/Nov.2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Points: 4209 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2012 u 09:23 |
|
Belgija
|
|
|
Nitko nije toliko bogat da može bez osmjeha i nitko toliko jadan da ga ne bi zaslužio.
|
|
![]() |
|
A2D2
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2012 u 09:24 |
|
San Marino
|
|
|
|
|
![]() |
|
A2D2
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2012 u 09:25 |
Azerbaijan |
|
|
|
|
![]() |
|
Gajtana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Pridružen: 03.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Points: 5467 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2012 u 14:54 |
|
A2D2 hvala na temi, stvarno si puno truda uložio
Nisam preslušala baš sve pjesme, ali od ovih što jesam svidjele su mi se pjesme od Srbije, Grčke i Norveške. Sklonija sam baladama i to s našeg govornog područja jer je meni osobno tekst jako važan, on mi je nostitelj cijele pjesme. Ako ne razumijem o ćemu se govori u pjesmi ... teško mi se uživiti u nju. Tekst Željka Joksimovića me doslovno pomeo koliko je dobar, a i ima segment pojačavanja melodije i aranžmana kako pjesma prilazi kraju što se meni jako sviđa. Želim mu puno sreće na natjecanju!!! Što se tiče pjesme Nine Badrić ... hm ... nit mi smrdi, nit miriše. Ja sam digla ruke od Nine i naše pjesme onog trena kad se pojadala da nije mogla uživo otpjevati pjesmu jer ima problema s glasnicama i predstoji joj operacija. Što reči o osobi koja znajući za takve probleme pristaje zastupati državu na izboru. Jadno i neozbiljno
Ažurirao Gajtana - 18.Ožujak/Mar.2012 u 14:56 |
|
|
Kad pitaju kako ste, uvijek recite ODLIČNO! Razveseliti će te prijatelje i rastužiti neprijatelje!
|
|
![]() |
|
A2D2
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2012 u 14:06 |
|
Gajtanice, hvala na komentaru.
![]() Ipak ne bi bio previše kritičan prema Nininoj pjesmi.Kod nas u Bosni je dosta hvale, u Srbiji je lijepo primjena (nekako uvijek bude slučaj da se pjesme predstavnice najviše kude iz matičnih država.I kod nas je takav slučaj sa Mayom Sar).Moje skromno mišljenje je da se radi o sasvim pristojnoj baladi, a to sa glasnicama... ima dovoljno vremena da se oporave... .Bdw. izašao je spot za Ninino "Nebo". Pjesma je dodatno "ispolirana i sada zvuči još bolje. Ažurirao A2D2 - 19.Ožujak/Mar.2012 u 14:08 |
|
|
|
|
![]() |
|
bobiska
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 31.Svibanj/May.2005 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 785 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2012 u 20:02 |
|
Uf...dobra je Nina...i pesma je sasvim ok, ali vidi se da joj nedostaje snage u glasu. Ovo bi Aleksandra Radović razvalila.
|
|
![]() |
|
A2D2
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2012 u 23:00 |
|
Evo konačno i Engelbertove pjesme
United Kingdom |
|
|
|
|
![]() |
|
Gajtana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Pridružen: 03.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Points: 5467 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2012 u 08:07 |
|
Ma nisam ja rekla da Ninina pjesma nije dobra (mada me nije oduševila), samo smatram da nije trebala prihvatiti odgovornost predstavljanja svoje države ako ima problema s glasnicama. Hbg.
No dobro, možda to na kraju ispadne i dobro. Svake godine me pere osjećaj da ćemo dobro proči i na kraju ni ne uđemo u finale, ove godine imam osjećaj da nećemodobro proči, pa možda se iznenadim
p.s. još uvijek ne mogu preboljeti što nas prošle godine nije predstavljao Žak sa pjesmom Stotinama godina. Bogme čovjek ima glas, a i stas mu ne bi prošao neopaženo
|
|
|
Kad pitaju kako ste, uvijek recite ODLIČNO! Razveseliti će te prijatelje i rastužiti neprijatelje!
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <123 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |