| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
|
Odgovori
|
Stranica <1 345 |
| Korisnik | |||
Mandarinan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Bucko vitaminac aka Dežurni Dušebrižnik Pridružen: 12.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 1015875 |
Objavljeno: 13.Ožujak/Mar.2012 u 00:01 |
||
Pazi, činjenica je da dolazim iz pravničke porodice. I da sam prvobitno upisao prava. Još uvek imam taj indeks ![]() "Šta kažeš? U zatvor sa njim! NE! Još bolje! Odrubite mu glavu!!! Kako nemate čime?! Snađite se!"
|
|||
|
“Fighting for peace is like screwing for virginity.”
― George Carlin |
|||
![]() |
|||
mahoni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
štap i šargarepa Pridružen: 07.Prosinac/Dec.2006 Lokacija: odmah iza ćoška Status: Offline Points: 6275 |
Objavljeno: 13.Ožujak/Mar.2012 u 00:02 |
||
|
Ja biram krevet. Sutra ćemo da nastavimo sa ovim plodnim raspravama. P.S. I nemoj slučajno da ste spamovali. P.S. Vidim ja da sam pogodio. E moj Neoljušteni, zamisli sad mene, zaspim i usnim malu narandžastu stvar koja sedi za stolom i vrišti: U lance sa njima...pobijte ih...nećeš ti meni napolje u ovom životu. Imaj milosti, ne pokazuj više svoje pravničke sposobnosti. Jbt, može i horor da se snimi o tome. Pozdravljam vas do sutra. Ažurirao mahoni - 13.Ožujak/Mar.2012 u 00:08 |
|||
|
Bolje živeti jedan dan kao lav, nego ceo život kao miš
|
|||
![]() |
|||
Kampfar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Nadri-talentovan Pridružen: 07.Lipanj/Jun.2010 Lokacija: Kruševac Status: Offline Points: 4136 |
Objavljeno: 13.Ožujak/Mar.2012 u 00:09 |
||
Koji rasizam... vređa ćosave ljude i Čudaka... ![]() Ja bih goreo kao buktinja u ovom momentu, da ispunjavam uslove za ovu naci tehniku ![]() Ažurirao Kampfar - 13.Ožujak/Mar.2012 u 00:10 |
|||
![]() |
|||
cudak_31177
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!! Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2008 Lokacija: Ivanjica Status: Offline Points: 11760 |
Objavljeno: 13.Ožujak/Mar.2012 u 00:12 |
||
|
|
|||
|
|
|||
![]() |
|||
mahoni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
štap i šargarepa Pridružen: 07.Prosinac/Dec.2006 Lokacija: odmah iza ćoška Status: Offline Points: 6275 |
Objavljeno: 13.Ožujak/Mar.2012 u 00:14 |
||
|
Eh, zbog tebe se vratih. A taman sam sve lepo završio. Samo jedno pitanjce. Kako ti znaš koliko je Čudo ćosav? Želiš li nešto da podeliš sa nama?????(izvini, ovo drugo je bilo neplanirano.) Sad odoh, ali stvarno. |
|||
|
Bolje živeti jedan dan kao lav, nego ceo život kao miš
|
|||
![]() |
|||
Kampfar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Nadri-talentovan Pridružen: 07.Lipanj/Jun.2010 Lokacija: Kruševac Status: Offline Points: 4136 |
Objavljeno: 13.Ožujak/Mar.2012 u 00:28 |
||
Kako, kako? Onakvu oranicu na glavi nema ni Vojvodina E sad, da bih sprao misli o stvarima na koje aludiraš, moram da odgledam sve epizode ''Avanture magarca Kadišona'' da bih došao k'sebi
![]() |
|||
![]() |
|||
snajp
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Pridružen: 13.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: "Western" zona Status: Offline Points: 1095 |
Objavljeno: 13.Ožujak/Mar.2012 u 00:31 |
||
|
Ovaj dosadašnji razgovor bi bio dobar za prevođenje na "srpski" Manda kaže Mahoniju: Mahoni Mandi: ... i tu se već gubi prevod između njih dvojice: Kampfor: Ja: Admin: |
|||
|
I am Connor MacLeod of the Clan MacLeod. I was born in 1518 in the village of Glenfinnan on the shores of Loch Shiel. And I am immortal.
|
|||
![]() |
|||
cudak_31177
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!! Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2008 Lokacija: Ivanjica Status: Offline Points: 11760 |
Objavljeno: 13.Ožujak/Mar.2012 u 00:34 |
||
|
Ako budeš jeo eurokrem, pazi da ne budeš MUSAv. |
|||
|
|
|||
![]() |
|||
Kampfar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Objavljeno: 13.Ožujak/Mar.2012 u 00:40 |
||
To je bilo nisko... kao nadnice za kopanje ![]() Ažurirao Kampfar - 13.Ožujak/Mar.2012 u 00:41 |
|||
![]() |
|||
Dibidus41
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
bvb 1 - 5 juve Pridružen: 04.Studeni/Nov.2011 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 1019 |
Objavljeno: 13.Ožujak/Mar.2012 u 07:03 |
||
|
Jezičke zavrzlame, treba mi prevod na španjolski... "Što si ti srao, da sam Ja kenjo, kako je on jeo govna?". Za najpribližniji, vodim na Dos cervezas ...na bRenzinsku, naravsKe. |
|||
![]() |
|||
snajp
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Pridružen: 13.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: "Western" zona Status: Offline Points: 1095 |
Objavljeno: 13.Ožujak/Mar.2012 u 07:16 |
||
Kako li ti samo to pade na pamet. Engleski: What are you shit, that I am shit how he ate shit? Španski: Lo que son una mierda, que yo soy la mierda lo que comía mierda? Japanski:
Ažurirao snajp - 13.Ožujak/Mar.2012 u 07:23 |
|||
|
I am Connor MacLeod of the Clan MacLeod. I was born in 1518 in the village of Glenfinnan on the shores of Loch Shiel. And I am immortal.
|
|||
![]() |
|||
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72556 |
Objavljeno: 13.Ožujak/Mar.2012 u 10:14 |
||
|
Još ste tu? Sram vas bilo.
|
|||
![]() ![]() ![]()
|
|||
![]() |
|||
snajp
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Objavljeno: 13.Ožujak/Mar.2012 u 10:31 |
||
|
Daleko je do Japana, a mi skejtbordom došli
Japanski:
p.s. Da znaš da me je danas sramota. Stvarno sam juče bio toliko raspoložen, da jednostavno nisam mogao da se uključim u neku ozbiljniju priču o kradji, lopovluku i ostalim stvarima o titlovima. I, onda su kola krenula nizbrdo ... Dakle'm, ne navodite me više na današnji nastavak bluda, jer se plašim da neću moći da odolim Veliki pozdrav. Snajp
|
|||
|
|
|||
![]() |
|||
Mandarinan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Bucko vitaminac aka Dežurni Dušebrižnik Pridružen: 12.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 1015875 |
Objavljeno: 13.Ožujak/Mar.2012 u 10:54 |
||
|
Ja sam samo hteo da prijavim da mi ne smeta još bludničenja!
|
|||
|
― George Carlin |
|||
![]() |
|||
cudak_31177
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Objavljeno: 13.Ožujak/Mar.2012 u 11:09 |
||
|
|
|||
|
|
|||
![]() |
|||
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72556 |
Objavljeno: 13.Ožujak/Mar.2012 u 13:38 |
||
Nema potrebe, to se podrazumjeva. ![]() |
|||
![]() ![]() ![]()
|
|||
![]() |
|||
Mandarinan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Objavljeno: 13.Ožujak/Mar.2012 u 14:00 |
||
Kako je lepo kada zaradiš određenu reputaciju
![]() |
|||
|
― George Carlin |
|||
![]() |
|||
Dibidus41
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
bvb 1 - 5 juve Pridružen: 04.Studeni/Nov.2011 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 1019 |
Objavljeno: 14.Ožujak/Mar.2012 u 06:48 |
||
Jes' da Gi nisam tražiJo, al' imaš...jedno!! p.s. viđu kako se samo zapihtijaju, ljubi ih čika D@D@ |
|||
![]() |
|||
snajp
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Objavljeno: 14.Ožujak/Mar.2012 u 11:02 |
||
|
Ma, ima ih više što ovde na forumu uživaju kad ovako "tečno" prevedem japanski, ali neće da se oglase Voajeri.
|
|||
|
|
|||
![]() |
|||
Odgovori
|
Stranica <1 345 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |