| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Koji mob |
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Korisnik | |
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2013 u 19:50 |
Kasnije cu jos precrtati jer neki nemaju blic, uz to ni wifi, ni saglam kameru, ni tastaturu sve sranje![]() Moram da odaberem do sutra, za malo sam uhvatio promociju pola pretplatu umesto skoro 7 eura, mesecno cu placati 3,2 eura sa 1000minuta prema celoj ONE mrezi i 20min prema ostalim operatorima. Hvala. Edit: odluka je pala, OT916 ide u moje ruke sutra ![]() Ažurirao icemaher - 18.Travanj/Apr.2013 u 00:37 |
|
![]() |
|
sweeney023
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2013 u 23:47 |
verovatno ce to biti LG, isao sam u prodavnicu i uporedjivao modele i ovaj mi najvise odgovara...hvala ti na pomoci, a ni meni ta kamera nista ne znaci...Koliko ti baterija drzi? |
|
![]() |
|
bobiska
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 31.Svibanj/May.2005 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 785 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2013 u 09:54 |
|
Početno iživljavanje sa gomilom ispitivanja raznih aplikacija - 1 dan opušteno. 60 min razgovora, 12 sati pasivno uključenog wifi i 1 sat neke aktivnosti preko wifi i 20 provera novosti na twiteru, tapatalku, mailu (ono, kresnem ekran da vidim je l` ima neka notifikacija i sl.), istera 2 dana. Znači ništa revolucionarno, ali daleko od lošeg za toliku ekrančinu :) |
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2013 u 19:09 |
|
Bobiska hvala na pomoci, zaista sam se pogubio imao sam samo jedan dan da izaberem i izabrao sam OT916 za doplatu od 24eura.
![]() Ne znam samo zasto pise da je kamera 3,2mp kad u podesavanjima ima 5mp. Slike jos nisam prebacio da vidim kakav je kvalitet, zvuk je odlican, jedva se snalazim tastaturom, 2-3puta sam greskom pozvao nekoga , jedva sam namestio mp3 za rington, prvi put vidim da moras pustiti pesmu i tek onda odaberes set as. Prvi put takodje vidim da kod podesavanjem General profila za audio postavke nemas odabir Choose from memory card(samo ti izlista sve svoje melodije koje sadrzi telefon), nego moras ici u taj folder, pustiti pesmu i onda set as ringtone![]() Moram pohvaliti bluetooth koji leti ![]() ZNam da sam ranije mogao da komandujem pc sa sony ericsson w810 preko bluetooth, da pomeram maus, da aktiviram programe, igram igru, vidim ovde mogu preko ftp konekciju preko bluetooth da udjem u drugi mob i da mu pregledavam sta ima, i da preuzimam stvari. Verovatno i ovaj mob moze da udje preko bt u pc i da uzimam mp3, slike, mp4 fajlove i sl. ![]() Zeza me trenutno samo wifi. Imam key, pokaze scaning, connecting, onda disconected i tako u krug. A ruter je tu blizu mene ![]() Kako da znam kad koristim mobilni internet koji cu da placam kad predjem 50mb, koji znak gore stoji, E ili H? Trebalo bi da je H Hotspot ili gresim? Ažurirao icemaher - 18.Travanj/Apr.2013 u 19:11 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |