Koji mob
Web: Titlovi.com
Kategorija: HI-TECH i informatički svijet
Ime foruma: Hardware
Opis foruma: Sve vezano uz hardware pronađite ili pitajte na ovom forumu. Ne znate što i gdje kupiti? Pitajte i diskutirajte na ovom forumu.
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=4643
Datum ispisa: 05.Lipanj/Jun.2026 u 19:48 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Koji mob
Objavio: božo
Tema: Koji mob
Datum objave: 15.Veljaca/Feb.2005 u 22:30
|
koji bi mi mogli preporučiti mob troumim se između Samsung SGH-E300,Motorola V550 i SONY ERICSSON F500i
|
Odgovori:
Datum objave: 15.Veljaca/Feb.2005 u 22:34
Objavio: Frky
Datum objave: 15.Veljaca/Feb.2005 u 23:40
Sony ericsson K700I ! Kao da imas mali komp.
------------- Krava Milka ima sina Kozlića
|
Objavio: defiant1
Datum objave: 16.Veljaca/Feb.2005 u 11:03
|
ja sam isto za K700i. nemoj uzet e300 jer nema bluetooth.
|
Objavio: Bikonja
Datum objave: 16.Veljaca/Feb.2005 u 14:26
A ako imas para uzmes si recimo SE p910i :)
------------- Kad narastem, bit cu normalan...
|
Objavio: nidzom
Datum objave: 16.Veljaca/Feb.2005 u 20:05
|
I ja imam Sony Ericsson K700i i mob je zakon. Toplo ga preporucujem svima!
|
Datum objave: 19.Veljaca/Feb.2005 u 18:37
|
e jel neko zna kolko je sada k700 i dali ima vipme komplet
|
Objavio: žile
Datum objave: 19.Veljaca/Feb.2005 u 20:16
|
Nema;mob je u zelenoj zoni u vipmagu.Tko će kupit komplet za 2000-2500kn?
|
Objavio: defiant1
Datum objave: 19.Veljaca/Feb.2005 u 22:32
|
mislim da se k700 moze nac za nekih 1800kn potrazi malo po webu
|
Objavio: nidzom
Datum objave: 21.Veljaca/Feb.2005 u 08:59
|
Ja sam ga kupio kod nas (SCG) na pocetku drugog meseca ove godine i onda je bio 230 EUR-a a sada se moze naci i za 220 EUR POTPUNO NOV ( sa garancijom i kompletnom kutijom sluskama i upustvom i CD-om za komp ). To je negde oko 1600 kn. To stvarno nije puno za taj mob!
|
Datum objave: 21.Veljaca/Feb.2005 u 09:13
|
ja sam gledo na netu da je preko 2.500
|
Objavio: sweeney023
Datum objave: 11.Travanj/Apr.2013 u 00:19
LG Optimus L7
ZTE Blade III
Sony Xperia™ J
Samsung Galaxy Ace Plus
HTC Desire C
Pomagajte,cija baterija najvise drzi, cija je najbolja kamera? ako imate neki od ovih modela kakvi su vam utisci?
|
Objavio: darije
Datum objave: 11.Travanj/Apr.2013 u 09:31
RAZR MAXX HD i doviđenja prijatno. Moći ćeš da pomažeš ljudima kojima se isprazni akumulator na kolima. 
-------------
|
Datum objave: 11.Travanj/Apr.2013 u 13:11
darije piše:
RAZR MAXX HD i doviđenja prijatno. Moći ćeš da pomažeš ljudima kojima se isprazni akumulator na kolima.  |
i taj verovatno kosta do neba i nazad, a meni odgovaraju ovi do 20000 din :D
|
Objavio: darije
Datum objave: 11.Travanj/Apr.2013 u 13:23
370 €.
-------------
|
Datum objave: 11.Travanj/Apr.2013 u 16:25
darije piše:
370 €.
|
nema ga u vipu, dvoumim se izmedju samsunga i tog sony J sto sam naveo gore u postu
|
Objavio: Dee_Monk
Datum objave: 11.Travanj/Apr.2013 u 19:30
Imam i ja par tih "kao" pametnih telefona....Neki dan sam nasao Samsung U700, koristio ga 1 god, ima jednu manu..ide na popravljanje i furam telefon kao normalan covek.....jbt sa pametnim, gde god da idem moram vuci i punjac sa sobom :D ebes to...
Moja sugestija ACE PLUS....
------------- Hajde, Bože, budi drug, pa okreni jedan krug unazad planetu....
|
Datum objave: 12.Travanj/Apr.2013 u 03:21
Dee_Monk piše:
Imam i ja par tih "kao" pametnih telefona....Neki dan sam nasao Samsung U700, koristio ga 1 god, ima jednu manu..ide na popravljanje i furam telefon kao normalan covek.....jbt sa pametnim, gde god da idem moram vuci i punjac sa sobom :D ebes to...Moja sugestija ACE PLUS....
|
koga god da sam pitao rekli su mi kao ti...mada se meni svidja i LG 7 , uglavnom videcu jos :D
|
Objavio: icemaher
Datum objave: 17.Travanj/Apr.2013 u 18:52
Prebacujem se sutra sa T-mobile na drugi operator ONE(telekom slovenia) i imam izbor ovih telefona koji su besplatni:
Alcatel OT902 Nokia c2-05 Samsung e2550 Monte Slider Alcatel ot720 chrome Nokia 113 Samsung e2600 Alcatel ot-818 Nokia c2-01 Samsung c3330 Samsung s3350 (Ch@t 335)
A uz doplatu od nekoliko eura za ovih:
Samsung s3570-ch@t 357 = 8eura Samsung c3750 = 12,5 eura Nokia Asha 200 = 12,5eura Alcatel ot 903 = 24eura Alcatel ot916 = 24eura
Sta da odaberem jbm li ga. Zelim da drzi bateriju, da ima kameru, blic, http://2.bp.blogspot.com/_g5PIjyvB4yQ/SajJWgJRWmI/AAAAAAAAACI/B2QCjd7tgNo/s400/nokia5310xpressmusic-rogerslg.jpg - tastaturu , memory card, mp3/mp4, necu touch, wifi moze i da lepo peva itd.
------------- https://www.tvtime.com/en/user/66431209/profile" rel="nofollow - TV TIME
|
Objavio: bobiska
Datum objave: 17.Travanj/Apr.2013 u 19:35
|
@sweeney023
Ja uzeo L7 i prezadovoljan. Ogroman display, fino radi, ali kamera nula. Mislim... upotrebljiva, ali posle moje N8 ovo je smejurija. Doduše, kamera na telefonu mi ništa ne znači, ne znam da li više mrzim da se slikam ili da slikam. Sve ostalo na fonu je bombona. Savet za najjeftiniju kupovinu: nađi u oglasima (mobilnisvet) ove koje su ljudi uzeli preko ugovora. Prethodno se raspitaj pošto je dekodiranje. Na taj način dobijaš neraspakovan telefon u pola cene, a original je i imaš 2 godine garanciju. To što misliš da je on 200 evra po prčvarnicama je lagarija. Ako fon košta 320 € u Comtrade-u, nelogično je da po tim šupama košta 200. To je zato što dobijaš istu stvar skidanu sa nekog stranog operatera, bez fiskalnog i s garancijom od jedne godine, ali zato je skuplji od gore opisane metode. L7 sam platio 145 €, dobio ugovor od te ribe, garanciju, neotpakovanu kutiju... @icemaher, Čudim se u sebi zašto to, zašto ne neki kršteni Android uz još malo doplate, usput Alcatel ot916 je Android sa touch... ali neću da pitam jer si rekao šta hoćeš. Žena pored Androida ima ovu Ashu i kaže da je prezadovoljna, ali zavisi koliki su ti prsti, ja nema šanse da potrefim. Na dobrom Androidu stavim ogromnu alfanumeričku tastaturu i prestanem da mrzim touch, koji sam mrzeo sigurno više od tebe. Sad vidi...
|
Datum objave: 17.Travanj/Apr.2013 u 19:50
icemaher piše:
Prebacujem se sutra sa T-mobile na drugi operator ONE(telekom slovenia) i imam izbor ovih telefona koji su besplatni:
Alcatel OT902 - nema blic
Nokia c2-05
Samsung e2550 Monte Slider
Alcatel ot720 chrome
Nokia 113
Samsung e2600
Alcatel ot-818
Nokia c2-01
Samsung c3330
Samsung s3350 (Ch@t 335) nema blic
A uz doplatu od nekoliko eura za ovih:
Samsung s3570-ch@t 357 = 8eura Samsung c3750 = 12,5 eura
Nokia Asha 200 = 12,5eura
Alcatel ot 903 = 24eura Alcatel ot916 = 24eura
Zelim da drzi bateriju, da ima kameru, blic, http://2.bp.blogspot.com/_g5PIjyvB4yQ/SajJWgJRWmI/AAAAAAAAACI/B2QCjd7tgNo/s400/nokia5310xpressmusic-rogerslg.jpg - tastaturu , memory card, mp3/mp4, necu touch, wifi moze i da lepo peva itd.
| Neke sam precrtao, jos pregledavam ko sta ima. Kasnije cu jos precrtati jer neki nemaju blic, uz to ni wifi, ni saglam kameru, ni tastaturu sve sranje
Moram da odaberem do sutra, za malo sam uhvatio promociju pola pretplatu umesto skoro 7 eura, mesecno cu placati 3,2 eura sa 1000minuta prema celoj ONE mrezi i 20min prema ostalim operatorima. Hvala.
Edit: odluka je pala, OT916 ide u moje ruke sutra
------------- https://www.tvtime.com/en/user/66431209/profile" rel="nofollow - TV TIME
|
Datum objave: 17.Travanj/Apr.2013 u 23:47
bobiska piše:
@sweeney023
Ja uzeo L7 i prezadovoljan. Ogroman display, fino radi, ali kamera nula. Mislim... upotrebljiva, ali posle moje N8 ovo je smejurija. Doduše, kamera na telefonu mi ništa ne znači, ne znam da li više mrzim da se slikam ili da slikam. Sve ostalo na fonu je bombona. Savet za najjeftiniju kupovinu: nađi u oglasima (mobilnisvet) ove koje su ljudi uzeli preko ugovora. Prethodno se raspitaj pošto je dekodiranje. Na taj način dobijaš neraspakovan telefon u pola cene, a original je i imaš 2 godine garanciju. To što misliš da je on 200 evra po prčvarnicama je lagarija. Ako fon košta 320 € u Comtrade-u, nelogično je da po tim šupama košta 200. To je zato što dobijaš istu stvar skidanu sa nekog stranog operatera, bez fiskalnog i s garancijom od jedne godine, ali zato je skuplji od gore opisane metode. L7 sam platio 145 €, dobio ugovor od te ribe, garanciju, neotpakovanu kutiju...
|
verovatno ce to biti LG, isao sam u prodavnicu i uporedjivao modele i ovaj mi najvise odgovara...hvala ti na pomoci, a ni meni ta kamera nista ne znaci...Koliko ti baterija drzi?
|
Objavio: bobiska
Datum objave: 18.Travanj/Apr.2013 u 09:54
|
Početno iživljavanje sa gomilom ispitivanja raznih aplikacija - 1 dan opušteno. 60 min razgovora, 12 sati pasivno uključenog wifi i 1 sat neke aktivnosti preko wifi i 20 provera novosti na twiteru, tapatalku, mailu (ono, kresnem ekran da vidim je l` ima neka notifikacija i sl.), istera 2 dana. Znači ništa revolucionarno, ali daleko od lošeg za toliku ekrančinu :)
|
Datum objave: 18.Travanj/Apr.2013 u 19:09
Bobiska hvala na pomoci, zaista sam se pogubio imao sam samo jedan dan da izaberem i izabrao sam OT916 za doplatu od 24eura.

Ne znam samo zasto pise da je kamera 3,2mp kad u podesavanjima ima 5mp. Slike jos nisam prebacio da vidim kakav je kvalitet, zvuk je odlican, jedva se snalazim tastaturom, 2-3puta sam greskom pozvao nekoga , jedva sam namestio mp3 za rington, prvi put vidim da moras pustiti pesmu i tek onda odaberes set as. Prvi put takodje vidim da kod podesavanjem General profila za audio postavke nemas odabir Choose from memory card(samo ti izlista sve svoje melodije koje sadrzi telefon), nego moras ici u taj folder, pustiti pesmu i onda set as ringtone
Moram pohvaliti bluetooth koji leti
ZNam da sam ranije mogao da komandujem pc sa sony ericsson w810 preko bluetooth, da pomeram maus, da aktiviram programe, igram igru, vidim ovde mogu preko ftp konekciju preko bluetooth da udjem u drugi mob i da mu pregledavam sta ima, i da preuzimam stvari. Verovatno i ovaj mob moze da udje preko bt u pc i da uzimam mp3, slike, mp4 fajlove i sl.
Zeza me trenutno samo wifi. Imam key, pokaze scaning, connecting, onda disconected i tako u krug. A ruter je tu blizu mene
Kako da znam kad koristim mobilni internet koji cu da placam kad predjem 50mb, koji znak gore stoji, E ili H? Trebalo bi da je H Hotspot ili gresim?
|
|