| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Amazing Stories (1985) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
LEMONZOO
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Active member
Uvijek u pravu. Pridružen: 29.Prosinac/Dec.2008 Status: Offline Points: 2706 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Amazing Stories (1985)Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2011 u 13:23 |
|
Nevjerojatne Priče
Datum Početka Prikazivanja: 25. rujan, 1985. (USA) Zemlja: SAD Jezik: Engleski Broj Sezona: 2 Broj Epizoda: 45 Trajanje: 30 min. (SAD) Kreator: Steven Spielberg Uloge: Charles Durning, Douglas Seale, Paul Bartel, Jeff Cohen Glazba: John Williams Žanr: Avantura | Fantazija | Horror Web Info: IMDb, Tv.com, en.Wiki, TVRage Radnja: TV serija, koju je napisao,režirao i producirao Steven Spielberg. Puno zanimljivih i jako čudnih priča. U seriji je gostovalo mnogo poznatih glumaca Promo: Preuzmi Titlove Ažurirao LEMONZOO - 20.Prosinac/Dec.2011 u 13:23 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2011 u 05:27 |
|
Prevode za obe sezone je najavio Movie Master |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Movie Master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017. Pridružen: 24.Svibanj/May.2006 Lokacija: Na korak do... Status: Offline Points: 5671 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2011 u 08:16 |
|
Radi se o Spilbergovim idejama za filmove, svedenim na kratke priče.
Kako je sam Spilberg izjavio: "Nemoguće je snimiti toliko filmova koliko imam ideja." Glumci u svakoj epizodi su poznati i slavni koliko i Spilberg. Svi su sa zadovoljstvom učestvovali u projektu. Nešto slično je uradio i Džon Karpenter u projektu "Jezovnik 1 i 2" (Creepshow) za ljubitelje horora. |
|
![]() |
|
LEMONZOO
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2011 u 15:24 |
|
i ja sam najavio sezonu 2. kad prevedem seriju idiot, fali mi još 800 linija, vidjet ću šta mi je ostalo.
ima li engleskog titla za s2?, ili i ti radiš po brazilskom? Ažurirao LEMONZOO - 26.Prosinac/Dec.2011 u 15:31 |
|
![]() |
|
Movie Master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017. Pridružen: 24.Svibanj/May.2006 Lokacija: Na korak do... Status: Offline Points: 5671 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2011 u 15:37 |
|
To uopšte nije problem. Prevodimo svako za sebe, na odgovarajućem jeziku.
Više prevoda ne može da škodi, a što ne škodi - znači da je korisno i biće ih za svačiji ukus. Naročito je potrebno ponovo prevesti prvih nekoliko epizoda prve sezone, koje su prevedene kako su prevedene... |
|
![]() |
|
LEMONZOO
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2011 u 15:45 |
|
njih radi renatto sa p.o. kaže da mu ih rade djecam pa ih on kasnije prepravlja.
reci imaš li zamjerki na moja dva prevoda, ako si gledao? |
|
![]() |
|
Movie Master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2011 u 15:54 |
|
Nisam nešto detaljno, ali mislim da su u redu.
Radi se o prve tri epizode od "Scalice United". Počeo sam da pregledavam prevode od prve epizode i smučilo mi se već kod prve, tako da nisam ni stigao do renattovih. U svakom slučaju, previše volim taj serijal (gledao sam ga nekoliko puta od 1985. na ovamo) da bih ga za sebe narezao bez adekvatnih prevoda. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |