| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Ice Age: A Mammoth Christmas (2011) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Ice Age: A Mammoth Christmas (2011)Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2011 u 02:27 |
|
Ice Age: A Mammoth Christmas (2011) ![]() http://www.imdb.com/title/tt2100546/ Žanr: Animirani Država: USA Jezik: Engleski Trajanje: 24 min Ciara Bravo ... Peaches (voice) Queen Latifah ... Ellie (voice) Denis Leary ... Diego (voice) John Leguizamo ... Sid (voice) Ray Romano ... Manny (voice) Joshua Rush ... Actor (voice) Chris Wedge ... Scrat (voice) Dobro nam poznato arktičko krdo se sprema za proslavu Božića. U svojoj žurbi (i nespretnosti) da pomogne, Sid uništava Božićnu stjenu koja je Mannyju generacijama u obitelji. Manny se toliko naljuti da kaže Sidu, da je sada na Djedovom popisu zločestih i da neće dobiti poklon za Božić. Sid, Crash, Eddie i Breskvica odlaze na Sjeverni pol kako bi popričali sa Djedom Božićnjakom i uvjerili ga da Sid nije zločest. prevod uradila dragandza TITL izvor:inter.okr. |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2011 u 13:41 |
|
Gledao sam ovo, zakon, ludaci
|
|
![]() |
|
novy78
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
22.12.1978 - 06.08.2015 Pridružen: 07.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 7960 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Prosinac/Dec.2011 u 15:56 |
|
Pretpostavljam da je smešno, ali su mi nekako Božić, Deda Mraz, Majami... skrnavljenje Ice Age-a.
|
|
|
|
|
![]() |
|
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2011 u 09:30 |
Verovatno zato što je Ledeno doba bilo xxxxxxxxx godina pre Božića, Deda Mraza i Majamija ![]() ![]() ![]() |
|
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|
![]() |
|
novy78
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
22.12.1978 - 06.08.2015 Pridružen: 07.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 7960 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2011 u 13:31 |
|
Pa da... zato i kažem
Ne mora baš toliko da se komercijalizuje.
|
|
|
|
|
![]() |
|
prijatel-MKD
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 16.Srpanj/Jul.2008 Lokacija: MKD Status: Offline Points: 4668 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2011 u 13:39 |
|
Khm! Novi bozicni film za nove generacije sa njihovim junacima. Sta vi starci imate ovde da se bunite? Recite koji crtic za djece nije imaginacija i nerealan, Tom i Jerry?
Tacno da Deda Mraz nije postojao u ledeno doba, ali pogodite sta? Ni danas ne postoji!
|
|
|
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist. |
|
![]() |
|
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2011 u 13:39 |
|
Očigledno mora, jer ima publiku koja veruje da je Bog prvo stvorio Santu, pa onda Zemlju
![]() |
|
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|
![]() |
|
novy78
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2011 u 13:42 |
|
I u imaginaciji mora da bude nekih granica
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2011 u 14:13 |
"Jah, jah...", reče tvorac crtića i strpa još 10 miliona dolara u padže ![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
prijatel-MKD
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 16.Srpanj/Jul.2008 Lokacija: MKD Status: Offline Points: 4668 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2011 u 14:23 |
|
rece granice i na kraju postavi onaj hentai-like smajlic
Pogledao sam novi Ice Age i odlicnan je, steta sto samo prekratko traje, bez malo druga polovina cjela je credite na kraju. Stvar ili mozda i problem sa novim crtacima od Srek pa novije sto sve nesto ne valja u njima je to sto imaju veci deo odraslu publiku. Ažurirao prijatel-MKD - 17.Prosinac/Dec.2011 u 14:28 |
|
|
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist. |
|
![]() |
|
novy78
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2011 u 14:28 |
|
Sram te bilo prijatelu
![]() Ajde... pogledaću ga celog, ali ću morati da negodujem škiljeći na jedno oko. Ažurirao novy78 - 17.Prosinac/Dec.2011 u 14:29 |
|
|
|
|
![]() |
|
novy78
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2011 u 02:22 |
|
Odgledao i mogu reći da je mnogo gore nego što sam očekivao.
Možda može da prođe za decu do 6 godina... |
|
|
|
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2011 u 12:58 |
|
ko ti je kriv kad si mator
![]() Salim se, meni je stvarno odlican pa makar pogledam samo trejler za ice age, kad vidim onu ludu vevericu vec pocinjem da se smejem i gde god u prirodi vidim vevericu meni pade na pamet Scrat . Bolje ovakav zabavan crtani nego zabegani sa robotima, magijama, vesticama a da ne pricam o one japanske odvratne iskrivljene face, to nikako ne podnosim a vidim i bratov sin ne podnosi. |
|
![]() |
|
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2011 u 14:46 |
|
Ajs bejbe, i ja volem Ledeno doba, ali
khm... khm... (jeco, oprosti zbog narušavanja autorskih prava ) Nemo' da se vređamo, znaš ![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
novy78
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2011 u 18:47 |
|
Ja jako volim Ledeno doba, ali ovaj mi baš sucks. Ali, jedva čekam četvrti deo
|
|
|
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |