Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - animirani
Opis foruma: Ovdje možete naći informacije o svim vrstama animiranih filmova, serija...
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=44711 Datum ispisa: 05.Lipanj/Jun.2026 u 05:19 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Ice Age: A Mammoth Christmas (2011)Objavio: Kneginja
Tema: Ice Age: A Mammoth Christmas (2011)
Datum objave: 28.Studeni/Nov.2011 u 02:27
Žanr: Animirani Država: USA Jezik: Engleski Trajanje: 24 min
Ciara Bravo ... Peaches (voice) Queen Latifah ... Ellie (voice) Denis Leary ... Diego (voice) John Leguizamo ... Sid (voice) Ray Romano ... Manny (voice) Joshua Rush ... Actor (voice) Chris Wedge ... Scrat (voice)
Dobro nam poznato arktičko krdo se sprema za proslavu Božića. U svojoj žurbi (i nespretnosti) da pomogne, Sid uništava Božićnu stjenu koja je Mannyju generacijama u obitelji. Manny se toliko naljuti da kaže Sidu, da je sada na Djedovom popisu zločestih i da neće dobiti poklon za Božić. Sid, Crash, Eddie i Breskvica odlaze na Sjeverni pol kako bi popričali sa Djedom Božićnjakom i uvjerili ga da Sid nije zločest.
------------- Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Odgovori: Objavio: icemaher
Datum objave: 28.Studeni/Nov.2011 u 13:41
Gledao sam ovo, zakon, ludaci
------------- https://www.tvtime.com/en/user/66431209/profile" rel="nofollow - TV TIME
Objavio: novy78
Datum objave: 16.Prosinac/Dec.2011 u 15:56
Pretpostavljam da je smešno, ali su mi nekako Božić, Deda Mraz, Majami... skrnavljenje Ice Age-a.
-------------
Don't ever wrestle with a pig. You'll both get dirty, but the pig will enjoy it
Objavio: bojanadj
Datum objave: 17.Prosinac/Dec.2011 u 09:30
novy78 piše:
Pretpostavljam da je smešno, ali su mi nekako Božić, Deda Mraz, Majami... skrnavljenje Ice Age-a.
Verovatno zato što je Ledeno doba bilo xxxxxxxxx godina pre Božića, Deda Mraza i Majamija
------------- Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
Datum objave: 17.Prosinac/Dec.2011 u 13:31
Pa da... zato i kažem Ne mora baš toliko da se komercijalizuje.
-------------
Objavio: prijatel-MKD
Datum objave: 17.Prosinac/Dec.2011 u 13:39
Khm! Novi bozicni film za nove generacije sa njihovim junacima. Sta vi starci imate ovde da se bunite? Recite koji crtic za djece nije imaginacija i nerealan, Tom i Jerry?
Tacno da Deda Mraz nije postojao u ledeno doba, ali pogodite sta? Ni danas ne postoji!
-------------
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие! You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Datum objave: 17.Prosinac/Dec.2011 u 13:39
Očigledno mora, jer ima publiku koja veruje da je Bog prvo stvorio Santu, pa onda Zemlju
------------- Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
Datum objave: 17.Prosinac/Dec.2011 u 13:42
I u imaginaciji mora da bude nekih granica
-------------
Datum objave: 17.Prosinac/Dec.2011 u 14:13
novy78 piše:
I u imaginaciji mora da bude nekih granica
"Jah, jah...", reče tvorac crtića i strpa još 10 miliona dolara u padže
Objavio: prijatel-MKD
Datum objave: 17.Prosinac/Dec.2011 u 14:23
rece granice i na kraju postavi onaj hentai-like smajlic
Pogledao sam novi Ice Age i odlicnan je, steta sto samo prekratko traje, bez malo druga polovina cjela je credite na kraju.
Stvar ili mozda i problem sa novim crtacima od Srek pa novije sto sve nesto ne valja u njima je to sto imaju veci deo odraslu publiku.
-------------
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие! You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Datum objave: 17.Prosinac/Dec.2011 u 14:28
Sram te bilo prijatelu
Ajde... pogledaću ga celog, ali ću morati da negodujem škiljeći na jedno oko.
-------------
Datum objave: 18.Prosinac/Dec.2011 u 02:22
Odgledao i mogu reći da je mnogo gore nego što sam očekivao. Možda može da prođe za decu do 6 godina...
-------------
Objavio: icemaher
Datum objave: 18.Prosinac/Dec.2011 u 12:58
ko ti je kriv kad si mator Salim se, meni je stvarno odlican pa makar pogledam samo trejler za ice age, kad vidim onu ludu vevericu vec pocinjem da se smejem i gde god u prirodi vidim vevericu meni pade na pamet Scrat. Bolje ovakav zabavan crtani nego zabegani sa robotima, magijama, vesticama a da ne pricam o one japanske odvratne iskrivljene face, to nikako ne podnosim a vidim i bratov sin ne podnosi.
------------- https://www.tvtime.com/en/user/66431209/profile" rel="nofollow - TV TIME
Datum objave: 18.Prosinac/Dec.2011 u 14:46
Ajs bejbe, i ja volem Ledeno doba, ali
icemaher piše:
Bolje ovakav zabavan crtani nego zabegani sa ... magijama, vesticama
khm... khm... (jeco, oprosti zbog narušavanja autorskih prava ) Nemo' da se vređamo, znaš
Datum objave: 18.Prosinac/Dec.2011 u 18:47
Ja jako volim Ledeno doba, ali ovaj mi baš sucks. Ali, jedva čekam četvrti deo
-------------