Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Iskreno
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Iskreno

Odgovori Odgovori Stranica  <123
Korisnik
Poruka
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Prosinac/Dec.2011 u 22:19
Originalno postovano od strane pipic75 pipic75 piše:

Primijer ja sam već  ubacil titlove koje sam zamenil  srpski- hrvatski i to i nitko ne cijeni ,riješil sam par  situacijia FPS ,a dajete mi ocijenu member a neki ljudi imaju tak loše prijevode  kaj ih moram mjenjati a yebiga on ili ona se potpisal  a to kaj zamijenim 600 linija grešaka nikome ništ, zato kaj nesmem orginalni prijevod  pehati

Ne znam kako prevodiš i radiš titlove, ali pisanje ti baš i ne ide. Pokušavaj češće upotrebljavati točke i zareze pa možda shvatim "što je pisac htio reći". Confused

Originalno postovano od strane pipic75 pipic75 piše:

nema veze darijo ja bum ovak i onak delal titlove za sebe a sad da buš ti prihvatil ili ne meni ti je svejedno  luk i voda

Još jedan zbog kojeg će se ova stranica srušiti jer ne želi postavljati titlove ovdje. LOL
Na vrh
Kampfar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Nadri-talentovan

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kampfar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Prosinac/Dec.2011 u 22:32
Originalno postovano od strane iromafia111 iromafia111 piše:

Ne znam kako prevodiš i radiš titlove, ali pisanje ti baš i ne ide. Pokušavaj češće upotrebljavati točke i zareze pa možda shvatim "što je pisac htio reći". Confused

Identična misao...

I know who I am. And after all these years, there's a victory in that.
Na vrh
pipic75 View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pipic75 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Prosinac/Dec.2011 u 23:22
ok ljudi sorry kaj nisam del č ili ć  a ti se iromafimia nemoj delati pametan bas me briga kaj ti pise adminstrator  meni pise member ok nisi ti faraon
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2011 u 11:28
Nepotrebni postovi premješteni u A/M dio, osim Mandinog o "glasu razuma" koji je završio u vicevima. LOL
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <123
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.