Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Igrice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - trebam FFX
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

trebam FFX

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Dac Lee View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dac Lee Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: trebam FFX
    Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2005 u 12:03
jedan iz razreda me zamolio ako mu mogu nekako srediti Final Fantasy 10, preko neke trampe ili kako već ja to radim, pa sam pristala ućiniti tu uslugu (predobra sam da odbijem bilo što od bilo koga... ehh... ), pa evo, pitam ako netko ima da mi pošalje

ali ovako....
FF10 je na jednom DVD-u, ne?
ako sam dobro informirana to bi bilo kao 8 CD-a, ne?
ja nemam DVD pržilicu, pa... za to nudim 8 CD-a bilo ćega što odaberetre s moje liste koju ću vam poslat preko e-maila ako mi se javite, naravno.....

hvala!

Na vrh
eXecutioner View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eXecutioner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2005 u 13:00
nemam ti tu igru, ali jedan dvd ti je 4500mb znaci oko 6 cd-a...
Na vrh
Blues-EXE View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blues-EXE Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2005 u 23:07
Originalno postovano od strane Dac Lee Dac Lee piše:

jedan iz razreda me zamolio ako mu mogu nekako srediti Final Fantasy 10, preko neke trampe ili kako ve? ja to radim, pa sam pristala u?initi tu uslugu (predobra sam da odbijem bilo što od bilo koga... ehh... ), pa evo, pitam ako netko ima da mi pošalje

ali ovako....
FF10 je na jednom DVD-u, ne?
ako sam dobro informirana to bi bilo kao 8 CD-a, ne?
ja nemam DVD pržilicu, pa... za to nudim 8 CD-a bilo ?ega što odaberetre s moje liste koju ?u vam poslat preko e-maila ako mi se javite, naravno.....

hvala!

a jel je trazis za ps2 ili pc??? ja mislim da je za pc nema
Fission Maild
Na vrh
Dac Lee View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dac Lee Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2005 u 12:00
6 CD-a... još bolje!
ma mislim i ja da nema za PC, zato i tražim za PS2...

Na vrh
X Zero View Drop Down
member
member
The Bone Colector

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj X Zero Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2005 u 00:01
Jedina osoba koju znam je amstel koja ima tu igru pa možeš tamo naručit ako ti fakat treba ali se plaća 30kn pa ako hoćeš adresa ti je www.amstel2003.da.ru naručiš preko maila, prvo skini popis na stranici i tamo imaš daljnje upute
--ChainGang Soldier--
Na vrh
Dac Lee View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dac Lee Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2005 u 13:56
uredu, pogledat ću, hvala

Na vrh
X Zero View Drop Down
member
member
The Bone Colector

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj X Zero Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2005 u 22:21
Pogledao sam i ima ti FFX skini si popis psx dvd i pogledaj kako se naručuje šalješ mailom i napišeš broj koji se nalazi za tu igru (u popisu) on ti to pošalje poštom ti samo daš poštaru novac i to je to a ako ti nešt na valja na dvd-u pošalji reklamaciju i dobivaš besplatno taj dvd i još jedan cd gratis ti tad ništa ne plaćaš, tako da se ne trebaš brinuti to što je poštom.

Ažurirao X Zero
--ChainGang Soldier--
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,254 sekundi.