| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
11-11-11 (2011) |
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Korisnik | |
prijatel-MKD
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Pridružen: 16.Srpanj/Jul.2008 Lokacija: MKD Status: Offline Points: 4668 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2011 u 10:48 |
|
Ja pogledao juce, ali verziju u kojoj je film kompletan i ta zenska sa slikama je na samom kraju
prikazana u crkvi kao deo ekipe koja mu je spremila tu zavjeru, da iskoriste njegove citaoce.
Kao vekile rupe u reziju izgledaju nekoliko scene, osobno pri kraju kad se vodeci lik vuce da izadje iz rupu a cudoviste se kao godinama sprema da ubije "invalida" to preeeeeeduuuugoooo traje iako sami kraj menja utisak za tu scenu jer otkriva da cilj je bio gluma (ubiti njega a ne invalida), 95% sanse da ugasite film iako je pri samom kraju jer to izgleda totalno detski odradjeno. Cisto oko samog filma i njegovu pricu: Prica je solidno osmisljena ali film nije bas dobar. Prva polovina je extra dobra a druga polovina izgleda totalno smjesno (glupavo smjesno), sami kraj je ok i zatvora pricu na sasvim ok filmski nacin. Ne dajem na znacenu da budzet filma treba biti znacajan gledaocu. Pare ili ne, ovo nije najbolje odradjeno i Zastava 750 bi bila ko Porsche da je bilo dovoljno para ali ostala je krsh kao i ovaj film. |
|
|
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist. |
|
![]() |
|
Kampfar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Nadri-talentovan Pridružen: 07.Lipanj/Jun.2010 Lokacija: Kruševac Status: Offline Points: 4136 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2011 u 12:52 |
|
U čemu je fora to sa verzijom? Negde fale scene ili šta?
Planiram da skidam 11-11-11 2011 DVDRip XVID AC3 HQ Hive-CM8 |
|
![]() |
|
prijatel-MKD
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 16.Srpanj/Jul.2008 Lokacija: MKD Status: Offline Points: 4668 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2011 u 12:59 |
|
Ja sam skinuo: 11.11.11.2011.DVDRip.XviD-LYCAN od 1CD
imao je kompletan kraj, kako ta cura uzima slike od foto radnju i spaljuje ih, na kraju se ponovo pojavljuje u crkvu u istom redu s ostalima koji su osmislili cjelu zavjeru, etc. Ne znam zasto nekima nedostaju te scene, ocito kad kazu da ne znaju sta se dogodilo s njom itd. |
|
|
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist. |
|
![]() |
|
Salvador
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač Pridružen: 27.Srpanj/Jul.2010 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 8210 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2011 u 14:26 |
|
Ja sam gledao do te foto radnje gdje ona slike samo pregledava, a nisam vidio da ih spaljuje i na kraju je isto nisam vidio u crkvi.
![]() Morat ću skinuti tu verziju i pogledati film ponovo. EDIT: Vidio sam kako ih spaljuje, ali nisam je vidio na kraju filma u crkvi. Vidio sam samo kako ljudi ulaze u crkvu i svještenika ili ti ga antikrista, sotonu.
Ažurirao Salvador - 14.Studeni/Nov.2011 u 14:40 |
|
![]() |
|
Nameless One
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Ožujak/Mar.2008 Lokacija: Sigil Status: Offline Points: 1881 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Studeni/Nov.2011 u 17:07 |
Ja sam gledao DVDRip.XviD.AC3-REFiLL. Ima kako ona spaljuje slike, ali se ni u jednom trenutku ne vidi šta je na slikama, a vidi se u crkvi kao dio zavjere. |
|
|
What can change the nature of a man?
![]() ![]()
|
|
![]() |
|
Nastasja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 30.Srpanj/Jul.2010 Lokacija: Venera Status: Offline Points: 4687 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Studeni/Nov.2011 u 13:24 |
Slažem se...meni ovo nit' smrdi nit' miriši! Jedva gledljivo, mrvicu napetu ali ništa više od toga. Iskreno, jedva sam čekala da završi! |
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |