Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Igrice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Medal of Honor
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Medal of Honor

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
božo View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Medal of Honor
    Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2005 u 23:18
Nabavio sam mohpa i kad ju instaliram i ocu pokreniti izbaci mi nest kao da mi grafička nepodržava u potpunosti direct x 8.1 i piše da moram minimum imati geforce 3.Ja imam GeForce 2. Jel moguče to nekako zaobići
Na vrh
Bikonja View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bikonja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2005 u 12:09

Moguce je... Ubacis bolju graficku...

Nemres sa gf2 igrati moh:pa....

Ažurirao Bikonja
Kad narastem, bit cu normalan...
Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2005 u 14:14
To znam i ja
Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Zli titlovi.net moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2005 u 14:38
Onda je jednostavno zamijeni...GF2 arhitektura je umrla prije neke 3 godine...
Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2005 u 17:48
Daj mi para
Na vrh
Bikonja View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bikonja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2005 u 22:44

Ako to sto sam ja rekao znas, zasto onda pitas?

Kuzis pitas jel se moze, ja kazem nemoze i ti kazes da znas.... Koji je onda smisao ovog topica??

A sto se tice para.... Vidis, da nisi donirao ovdje novce, mozda bi sad imao za neku graficku.... A jos da se zaposlis fino, zaradis neke pare, malo ustedis jel.... Ja isto nisam imo bas para, ali evo uspio sam skupiti nesto pa sam si kupio bio Radeonu 9600Pro.... I ona bu me drzala sad jos neko vrijeme....

Kad narastem, bit cu normalan...
Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Zli titlovi.net moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2005 u 14:36
Slažem se...
božo>Srećom pa se može pomislit da n00b pa da neznaš da se s tim dreqom nove igice ne daju pokretat...
A vrhunac gluposti je što je neko stavio da mu se preporuči neka nova igrica ...
Jebote postoje ljudi koji će ti to reć u školi ili na kraju krajeva postoji gamer.hr!!!
Totalno spammerski topic...

Ažurirao žile
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.