| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
|
Odgovori
|
| Korisnik | ||
PentaGram
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 18.Listopad/Oct.2010 Lokacija: Kragujevac Status: Offline Points: 18 |
Tema: Neka pitanja...Objavljeno: 12.Listopad/Oct.2011 u 07:15 |
|
|
Sa obzirom da ne znam gde bih mogao da otvorim temu ove vrste, uradiću to ovde, pa neka je moderator(i) premeste gde treba.
![]() Nekoliko pitanja za one koji to znaju...: 1. Kroz koji proces prolaze titlovi koji se koriste na televizijama? Tj. da li se ti titlovi lepe na video snimak, pa se onda snimak propušta kroz program (i koji?) da bi se onda prikazao na TV ekranu? Zanima me proces kroz koji filmovi na televiziji prolaze da bismo ga mi videli na TV-u sa titlom na njemu? Ako neko zna više, zamolio bih da mi to objasni. 2. Šta treba da uradim da bih neki film, koji sam ripovao sa DVD-a, u konačnom obliku bio veličine do 700 MB, a da kvalitet snimka ostane dobar? Kad god ripujem film sa "Default" podešavanjima, snimak na kraju bude preko 1 GB... 3. Kako da postavim titl na DVD, a da izgleda kao na kupljenom DVD-u? ![]() E, sada, stvarno bih bio zahvalan svima ko ume ovo da mi objasni jer me već duže vreme zanima... HVALA! ![]() |
||
|
Ispovest Palog Anđela:
1. www.4shared.com/document/BS73XJaW/Theyann_PentaGram_-_Ispovest_P.html 2. www.okultopedija.iz.rs/Pocnimo/Strane/DKK/Knjige/Izpovest%20Palog%20Andjela/ |
||
![]() |
||
bobiska
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 31.Svibanj/May.2005 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 785 |
Objavljeno: 12.Listopad/Oct.2011 u 10:51 |
|
|
Sve je to već napisano po raznim uputstvima, nema potrebe a ni strpljenja da se svaki put ponovo piše. Upotrebi pretragu, ako ne nađeš ovde sve šta ti treba, ima i drugih foruma, pa udri. Korisni termini: DVDLAB, DVDMaestro i tilovi, Gordian Knot, XviD + GKnot... Ažurirao bobiska - 12.Listopad/Oct.2011 u 11:03 |
||
![]() |
||
nitkov
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
нитков Pridružen: 26.Listopad/Oct.2009 Lokacija: Kraj crvenkape Status: Offline Points: 1125 |
Objavljeno: 12.Listopad/Oct.2011 u 11:01 |
|
|
Ako te zaista zanimaju odgovori, pogledaj teme za koje ću ti staviti linkove.
Obavezno pročitaj 1. i 2. poglavlje ove teme:
I za to možeš koristiti Virtual Dub:
A možeš i AviReComp:
Također, možeš koristiti ConvertXtoDVD, ali taj se plaća.
|
||
![]() |
||
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Objavljeno: 12.Listopad/Oct.2011 u 18:19 |
|
|
+ Uputstvo za Ubacivanje prevoda na DVD
+ Dodavanje prevoda na DVD (VIDEO_TS) i zaista nema potrebe da se otvaraju ovakve teme, ulozeno je veliki trud da se napisu uputstva, a neko samo da mu se servira na tanjir. ![]() |
||
![]() |
||
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |