Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Predlog za ocenjivanje
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Zatvorena temaPredlog za ocenjivanje

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
Salvador View Drop Down
Banned user
Banned user
Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač

Status: Offline
Direktni link do posta Objavljeno: 05.Listopad/Oct.2011 u 17:26
Originalno postovano od strane nebojsa66 nebojsa66 piše:

Kad vidim da Salvador (njega sam se prvog sjetio) i još poneki ocjene titl 15 minuta nakon što je uploadan za film od dva sata, dođe mi da se propucam. Nije mi jasno zašto zavaravate sebe i druge s tim peticama. Ok, tko god bio i koliko god dobrih titlova imao nikada ne ocjenjujem bez da pogledam kako je taj titl odradio. Ne volim ni kad moje titlove netko ocjeni samo zato što sam ga stavio.
To me užasno nervira i bolje mi nemojte ni ocjeniti titl ako ga niste pogledali.

Mene si se kao prvog sjetio , a dobro znaš da puno translastora to radi pa i sam vrh ovog foruma tako da... pegla

Ažurirao Salvador - 05.Listopad/Oct.2011 u 17:26
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Status: Offline
Direktni link do posta Objavljeno: 05.Listopad/Oct.2011 u 17:35
Originalno postovano od strane Salvador Salvador piše:

Mene si se kao prvog sjetio , a dobro znaš da puno translastora to radi pa i sam vrh ovog foruma tako da... pegla

Ovo je u najmanju ruku ishitrena reakcija ako ne i debela laz, bar sto se tice drugog 

dijela recenice. 

Tema ide lock, misljenja su napisana i bice proslijedjena tehnickoj strani administracije.

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.