| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Thing (2011) |
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Korisnik | |
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2011 u 12:45 |
Brate, u poređenju sa Conanom moj snimak balegara koji kotrlja parče govanceta je remake za Oskara. Što se (novog) "Stvora" tiče, šta znam, ni više ni manje nego što sam očekivao, ali ipak više naginjam oceni Bubba ho-tep. Sve u svemu, ovo je korektno urađen film i od strane režisera i od strane glumačke postave, "Domaći zadatak", sjajno "napisan", tako da se film "k'o dupe na nošu" uklapa u početak (pravog nam) "Stvora". Takođe, korektno odrađena scenografija (kao i već pomenuta muzika).. Sve u svemu - korektana film. A da, ja mrzim korektne filmove. ![]() Ipak je jedan The Thing isto kao što je jedan John Carpenter i jedan Ennio Morricone (iako je čini mi se, nešto gadno ocrnjen za muziku u originalnom filmu) |
|
|
|
![]() |
|
mirelovac
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Approval team
Pridružen: 13.Kolovoz/Aug.2013 Lokacija: Zrenjanin Status: Offline Points: 498 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2017 u 17:51 |
|
Rimejk Karpenterovog filma iz 80-tih. Nije loš za pogledati, ali je daleko od originala, a ovde se radnja vrti pre događaja iz originala!!!
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |