Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Titanic (1997)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Titanic (1997)

Titanic

Titanic (1997)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Titanic

Godina:

1997

Žanr:

drama, ljubavni

Trajanje:

194 min

Režija:

James Cameron

Scenarij:

James Cameron

Glavne uloge:

Leonardo DiCaprio
  >  Jack Dawson
Bill Paxton
  >  Brock Lovett
Kate Winslet
  >  Rose DeWitt Bukater
Billy Zane
  >  Caledon 'Cal' Hockley
Suzy Amis
  >  Lizzy Calvert
Kathy Bates
  >  Molly Brown
Victor Garber
  >  Thomas Andrews
Gloria Stuart
  >  Old Rose
David Warner
  >  Spicer Lovejoy
Frances Fisher
  >  Ruth Dewitt Bukater
Lewis Abernathy
  >  Lewis Bodine
Nicholas Cascone
  >  Bobby Buell
Bernard Hill
  >  Captain Edward James Smith
Jonathan Hyde
  >  Bruce Ismay
Anatoly M. Sagalevitch
  >  Anatoly Milkailavich

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2023 u 16:21
Originalno postovano od strane AlexDeLarge AlexDeLarge piše:

Hajde nemoj da filozofiras T2 i da iznosis neistine.
Reci lepo Joxeru Titanic je klasik i da nije u redu sto je napisao citiram ` Raskini vezu sa tom glupacom`.

Džoki, dobio sam nalog od Alekse Paklenog, pa da napišem :

1.Titanik je klasik.
2.Nisam bio tada sa glupačom da bih raskinuo
jer nisam bio u vezi.
3.Vređanje ženskog ili lepšeg pola za mene je nečasno,ali
u virtuelnom svetu sve je dozvoljeno.

Nalog objavljen, ispunjen zahtev.

Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2023 u 16:23
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2023 u 16:47
Joxer upravo emotikon govori sve, sto se sad ne raspises, nemas argumenata, a materijala za spinovanje  nemas, tako da kao sto vidis bio sam u pravu,  a vredjanje nije primereno  ( i odredjen tip je i  zabranjen) dozvoljeno nigde i ne  podleze bilo kakvom ... koji crni virtuelni svet, poštovanje očigledno nemamo svi, ego odzvanja na sva vrata bez pokrica, a bolje to da imam,  nego da li mi se svidja neki flm ili ne.

Ažurirao AlexDeLarge - 07.Sijecanj/Jan.2023 u 09:45
Na vrh
kadetoni View Drop Down
Moderator
Moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj kadetoni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2023 u 17:55
Ljudi, stanite na loptu, (prošlo svetsko u fudbalu LOL)
nemojte da motiv za pisanje bude međusobno prepucavanje.

Jox, povuci ručnu, vreme je. 
Ako se ne slažeš sa nečijim mišljenjem, ne vređaj, 
napiši zašto se tebi ne sviđa neki film i sve ok.

AlexDeLarge, radi tvog zdravlja i spokoja, preporučujem ti da
u ovakvim situacijama pređeš na "ignore"  Wink veruj mi, pomaže.

Mizi, pobogu, pa ni u borbama u kavezu nije sve dozvoljeno,
što bi u virtelnom svetu.

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2023 u 18:17
Slazem se Kadetoni, ali prevrsilo meru, evo ja cu prvi da uvazim,ali upravo sam ukazao bas na ono sto si i ti, a to sam uvideo i u mom slucaju, ali jednostavno dozlogrdilo vise, to si mogao da vidis i u temi Avatar 2.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2023 u 18:26
Nah, godinama se po čitavom forumu širila mržnja, netrpeljivost, sevalo u svakoj temi, zloba na kub, proterivalo se iz tema, da ne pišem kakvim se to ljudima žmurilo na gadarije, ovo sada je dečija pesmica, Jox ionako ne misli to ozbiljno, tek ne pazi na rečnik, kakve glupače ako gledaju npr Titanic, to je besmisleno u svakom smislu, ovome je to tek vrsta humora i bunta prema ovom-onom vidu filmova, nema tu zle namere i zlobe, samo nepažnje. 

Ažurirao puppet_master - 06.Sijecanj/Jan.2023 u 18:40
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2023 u 18:47
Pogrešno sam se izrazio.
Mea culpa.

Na vrh
kadetoni View Drop Down
Moderator
Moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kadetoni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2023 u 19:45
Alex, sve ok. Stisni zube, idemo dalje.  Wink

Papi
Originalno postovano od strane puppet_master puppet_master piše:

Nah, godinama se po čitavom forumu širila mržnja, netrpeljivost, sevalo u svakoj temi, zloba na kub, proterivalo se iz tema, da ne pišem kakvim se to ljudima žmurilo na gadarije,   
Napiši kojim, kad, baš me interesuje. (možda tad nisam bio "dežurni policajac" LOL)
Stvarno, voleo bih videti, pa da uporedim (možda sam ja bad cop LOL)

Originalno postovano od strane Mizi Mizi piše:

Pogrešno sam se izrazio.
Mea culpa.
 No problemo. Uživaj.

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2023 u 19:56
Kada si dobio svečanu dužnost? Početak 2020 ili tu negde beše? Je, ranije je prštalo. 
A šta sam ja toni, drukara? LOL

Ako me u školici čačka neki batica, da ga tužim učitelj'ci? LOL Pošto ja siroma, ne znam da se nosim sa baticama, pa još takvim, ljutim, pa će policija (od svih zala sveta LOL) da zalegne za moje dobro, neka hvala LOL

Ne znam toni, ja sam ovde bio narkoman, alkoholičar (zanemarimo to što drogu probao nisam a alkohol ne pijem) i čitav niz koječega, ko da pamti, ne dao bog da počnem da pišem u nekoj temi, oma smetam, pa dvostruki aršini, pa nešto i u ime tobože humora, budalaštine gde god se tada okretalo.

Nije to na tvoju adresu bilo, tek kažem da je bilo daleko grđe, neuporedivo gore, dok se ovaj ludak Jox (ili pa Mizi) samo ludiraju, tu i tamo ne biraju odveć reči, no nigde tu nema zla ni mržnje ni želje da nekoga uvrede, pa i ako se desi, upadljivo je da im to nije motiv bio. Nemerljivo sa jezikom foruma ranije. 
Na vrh
kadetoni View Drop Down
Moderator
Moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kadetoni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2023 u 20:12

Kada si dobio svečanu dužnost? Početak 2020 ili tu negde beše? Je, ranije je prštalo.
Ne znam tačno, ali sam tu od 2014. Ne sećam se takvih okršaja.

A šta sam ja toni, drukara? LOL
LOL  
Sam si se perporučio.  LOL

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2023 u 20:22
Tako što nisam ikada ikoga tužakao? LOL
Ili pre zato što sam se usudio da kažem da je forum bio žešće ruglo sa jezikom i ambijentom LOL a da je ovo sada kofica-lopatica-grabuljica. 

Pa vidim da nisi primetio (kada kažem da je prštala mržnja, netrpeljivost itd, ne mislim na okršaje, ne znam kada je to iko mogao da oseti sa moje strane pa da bi to bio okršaj LOL), nema veze, važno da se primetilo za Joxa i Mizija, od nekuda se mora kao krenuti valjda. Bitno je da smo svi slobodni da pišemo i družimo se sada bez divljanja i mržnje. yaytitloviekipa  

Ažurirao puppet_master - 07.Sijecanj/Jan.2023 u 01:06
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2023 u 20:28
Meni je prećeno, onda sam morao da se povučem.
Ne volim vijolenciju, samo zajebenciju.

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2023 u 12:47
Znaš li, Mizi, kako sam ja, još u svojim teen danima, reagovao na kritike, pretnje, zvocanja (hajde recimo baš mojih kada krene nešto pa novo da im ne odgovara u mom ponašanju, ovome-onome), samo bih najednom u sred kritike počeo da pevam onu Pitićevu "Plava žena, topla zima" LOL zapravo ozbiljan, jer, zaboga miloga, mene duša boli, raspadam se tako rasut svuda po Beogradu a ljudi me dave trivijalnim stvarima, zar zbilja ne znaju šta su boli? LOL 

No hajde makar šta o vražijem Titaniku, ispamovali smo dušu temi. Mada ga ja gledah 5 života iza, i ne znam ko sam tada bio ja a kamoli šta tek taj film. Kako bilo, voleo sam njegovu skupoću, da pršti sve, koštao je više nego sam taj brod, dok je meni, naravno, bila biža ljubavna priča, lepota glumaca, Leo je mojih godina, pa eto, vršnjački, razumeh njegove vodilje, o grudima Winsletice neću, ali imalo se i tu šta slaviti (jašta da je lepa i mila i iznad toga dobra glumičica, grudi pa svuda po Beogradu, nije da me kod žena one baš fasciniraju toliko, tek kažem čega se 'vako bangav sećam LOL) dok je samo potapanje/utapanje bilo, kako drugo, epsko, kao i sve drugo u tom filmu. Trijumf Hollywooda koji je već godinama putovao ka tom odredištu. Mene pa seća na jednu Jelenu koja je putujući do svoje vikendice, na discmanu slušala Titanic soundtrack, misleći od svih luda na svetu baš na mene, te sam se nosio iluzijama da sam voljen i da će sve biti oki. 
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2023 u 13:10

zar zbilja ne znaju šta su boli? LOL

Kazu valja se, pustiti neku muziku, a ovo me podseti na datu, na prvu, ne direktno za puppetovu pricu da ne bude da to povezujem, opsta `prica` .

Ažurirao AlexDeLarge - 07.Sijecanj/Jan.2023 u 13:15
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2023 u 16:20
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2023 u 23:47

Citiraj James Cameron’s Titanic is making a comeback onto the big screen in a remastered version to celebrate its twenty-fifth anniversary. According to Paramount Pictures, the classic disaster film will be playing on screen for a limited time on Friday, February 10, ahead of Valentine's Day this year.

Dead
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2023 u 23:51
Nikada dosta novca, daj, daj, daj, još, još, još, svega nam malo

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2023 u 00:23
Realna Remasterovana Romansa 2,  indijski rimejk Wink . Nakon ovoga i komentara, trazice tema filma,  sigurnu forumsku kucu.
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2023 u 20:56
Iskreno, sviđa mi se što su se setili da obeleže četvrtinu od pola veka od kako je ovaj film ušao u naše živote. Mislim da se većina slaže da je Kamerun zadao domaći zadatak mnogim rediteljima.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.