Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
Opis foruma: Ovdje možete naći informacije o filmovima
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=42926 Datum ispisa: 04.Lipanj/Jun.2026 u 08:21 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Titanic (1997)Objavio: CSInvestigator
Tema: Titanic (1997)
Datum objave: 26.Kolovoz/Aug.2011 u 23:43
Titanic (1997)
Žanr: Avantura, Drama, Istorijski
Režija:James Cameron
Jezik: Engleski, Francuski, Nemački, Švedski, Italijanski, Ruski
Uloge: http://www.imdb.com/name/nm0000138/ - Leonardo DiCaprio , http://www.imdb.com/name/nm0000701/ - Kate Winslet , http://www.imdb.com/name/nm0000708/ - Billy Zane , http://www.imdb.com/name/nm0000870/ - Kathy Bates , http://www.imdb.com/name/nm0004920/ - Frances Fisher , http://www.imdb.com/name/nm0001784/ - Gloria Stuart Trajanje: 194 min
Ovaj spektakularni, tročasovni ep Džejmsa Kamerona,
oživljava prvo i poslednje putovanje čuvenog luksuznog broda -
"Titanika". Kada se pojavio u bioskopima, "Titanik" je bio najskuplji i
najuspešniji holivudski film u istoriji. Scenario za film, Kameron je
napisao inspirisan dokumentarcem o otkriću ovog broda 1985.
U potrazi za predmetima i draguljima sa Titanika, lovac na
blago, Brak Lovet (Bil Pakston), pronalazi crtež mlade žene koja na sebi
ima samo skupocenu ogrlicu. Sto dve godine stara Rouz otkriva da je ona
devojka sa portreta i biva pozvana na olupinu davno potopljenog broda
da bi ispričala priču o ogrlici i svom boravku na Titaniku.
10.
aprila 1912. godine na brod se ukrcavaju siromašni Džek (Leonardo
DiKaprio) i mlada Rouz (Kejt Vinslet) koja se sa, bogatim verenikom
Kalom (Bili Zejn), vraća u Filadelfiju. Rouz i Džek se slučajno upoznaju
i zaljubljuju. Kalova reakcija na to je veoma burna. Priča postaje
posebno napeta kada se Titanik sudari sa ledenim bregom, a Kal juri
dvoje zaljubljenih da bi im se osvetio...
Zahvaljujući izuzetnim
specijalnim efektima i obožavateljkama Lionarda DiKaprija, «Titanik» je
tri meseca bio na prvom mestu najgledanijih filmova u Sjedinjenim
Državama. Zaradio je 1,6 milijardi dolara i dobio 11 Oskara.
------------- Your soul could never grow old, it's evergreen
Odgovori: Objavio: bagzi94
Datum objave: 30.Kolovoz/Aug.2011 u 19:18
Daj! Ovo nije imalo temu?!
------------- Niko nije zadovoljan svojim bogatstvom, ni nezadovoljan svojom pameću.
Objavio: Kampfar
Datum objave: 30.Kolovoz/Aug.2011 u 21:07
Hvala Bogu na ledenim bregovima, inače dosadi ne bi bilo kraja
-------------
https://imageshack.com/i/1xkz68j" rel="nofollow -
I know who I am. And after all these years, there's a victory in that.
Objavio: CSInvestigator
Datum objave: 17.Studeni/Nov.2011 u 18:13
Filmski hit “Titanik” će se sledeće godine pojaviti u 3D verziji, a sada je objavljen novi trejler ove čuvene ljubavne drame.
Film “Titanik” Džejmsa Kameruna iz 1997. godine, trebalo bi da 100
godina nakon plovidbe pravog Titanika bude ponovo objavljen, ovoga puta u
3D tehnici.
Prema rečima režisera, novi film je sjajna prilika da mlađa publika
pogleda jedan od najgledanijih filmova svih vremena, kao i da stari
fanovi još jednom prožive neverovatnu avanturu, ovoga puta u 3D tehnici.
Izvor: http://www.blic.rs
------------- Your soul could never grow old, it's evergreen
Objavio: VladBetMi71
Datum objave: 18.Srpanj/Jul.2018 u 00:45
Pa mozda nekad starii filmovi su bolji od novih.Hvala na prevodu
Objavio: Mizi
Datum objave: 06.Sijecanj/Jan.2023 u 00:16
Kamerune, nikada ti neću oprostiti što sam plakao kao bakica neka kada sam prvi put gledao potonuće neslavnog broda.
Objavio: JoxerTM
Datum objave: 06.Sijecanj/Jan.2023 u 00:27
Ti si ovaj film gledao?
Najveće razočaranje u 2023-ćoj, a nije ni počela.
Datum objave: 06.Sijecanj/Jan.2023 u 00:32
JoxerTM piše:
Ti si ovaj film gledao?
Najveće razočaranje u 2023-ćoj, a nije ni počela.
Morao sam.
Datum objave: 06.Sijecanj/Jan.2023 u 00:38
Odmah raskini vezu s tom glupačom!
Datum objave: 06.Sijecanj/Jan.2023 u 00:45
JoxerTM piše:
Odmah raskini vezu s tom glupačom!
Pa bre, to je bilo 1997.,nisam bio u situaciji da biram na koju projekciju će sestra da me vodi, jbg. Ona se tad ložila na romantiku i Leonarda, ja sam otkrio da sam jedna emotivna duša koja ne voli vodu ni tragedije.
Objavio: AlexDeLarge
Datum objave: 06.Sijecanj/Jan.2023 u 01:20
Pa nebitno za Joxera, sad se jos njemu pravdas, a tamo pricas za Polanskog, ko Stokh...,eto rekao si sam u jednoj temo, razmisli o tome, ima puno ljudi sto vole dati film, a to sto on baljezga, filozofira o njemu vec stoti put, bar da ga je rezirao Polanski pa da se ne ponavlja ko pokvareni radio, nek uradi rekurziju, postavi kajron i resi posao, nije pogledao, i dosadi i Bogu i narodu, bas me briga za njegovo misllenje, i jos koristi rec glupaca, ajde bre stvarno prevrsilo meru, i da je zajebancija, postujemo suprotni pol. Eto da, mozda je necija sestra. supruga, da ne idem dalje, i nema sad ono salio sam se, nije prvi put, ne svatas salu, itd. Ja uvek naglasim i i prvi put kad je sala.
Objavio: puppet_master
Datum objave: 06.Sijecanj/Jan.2023 u 01:24
Pa ja sve mislim da su ukinuli polove ionako doduše to se menja iz sata u sat, čudi me i da nema kakvog sajta gde se to ažurira iz minuta u minut, da neko, slučajno, ne pogreši nekuda. Jox nije odavno ni za robiju, tu spasa nema, taj bi bio ukinut kako se uloguje nekuda ne mora ni da počne da zvoca.
Datum objave: 06.Sijecanj/Jan.2023 u 01:46
Čitati s razumijevanjem s obzirom da je upućeno izravno, a ne generalno.
Kako god. Ja odoh leć jer nisam ni za robiju.
Datum objave: 06.Sijecanj/Jan.2023 u 02:21
Svako malo pomenes Titanik,Donie D. i Polanskog, i tu nije izravno ali je dijalog par osoba , cesto razlicitih, pa u sustini deluje kao misljenje kad se ponavlja. hajde reci da nisamu pravu da stalno pominjes. A ti treba da citas, sta ti je covek odgovorio , pa bi red bio i da odgovoris na to, a i on je ovim sve pokazao, a ako se i tu zezao. e onda, to je vec visi nivo, za to se nema vise sta komentarisati.
Datum objave: 06.Sijecanj/Jan.2023 u 14:30
Pa neću valjda kao primjere smeća navoditi nepoznate naslove.
Ne znam ja što ni tko je u pravu jer kad su u pitanju ukusi, nitko nije u pravu.
Datum objave: 06.Sijecanj/Jan.2023 u 15:29
Pa prvi nis pogledao tako da otpada da je smece, za drugi mnogi kazu da nije tako da otpada, za trece vecina ne uzima kao stvar i uvek ti ovde protivrece i jos se niko nije slozio sa tvojim misljenjem. Tako da u redi je reci u temi,ponovis jos jednom, ali konstantno konstantno vec prelazi u nesto drugo ( cesto i Holivud spominjes, i kazes nije ovo Holivud, da je Holivud, pa niko ovde nije rastao na eukaliptusu, pa da mu ti objasnjavas sta je Holivud) mozda kao sto je jedan prevoditeljka rekla sudis na osnovu nepogledanog, preskaces, komentarises ko to gleda, Puppet misli da zvocas, ja i isto, jos jednom clanu stalno zvocas, tako da vidis nije neutemeljeno ono sto pricam, tako da se kvalitet ili umece pisanja i duhovitost, ili pak isticanje necega ne bazira na negiranju necega drugog, slicno kao sto se ne na pitanje ne odgovara pitanjem, ili jedna teorija zasniva negiranjem druge.
Datum objave: 06.Sijecanj/Jan.2023 u 15:33
Većina me ne zanima.
Ta ista većina je natjerala Sokrata da srkne otrov.
Izmanipulirana.
Datum objave: 06.Sijecanj/Jan.2023 u 16:00
Pricam ovde na forumu, za prvo i trece, pa brate mili em sto nisi gledao film a pozivas se konstantno na njega, pa niko ne deli tvoje misljenje, i pitaju se sto komentarises. Za trece, pominjes datog reditelja, hajde jednom, drugi put oko njegovih filmova, rekoh ne sudim po privatnom zivotu vec po ostavrenjima, pa opet, nicim izazvan pomenes za neki film kad je Iga napisao recenziju, zatim i ovako u komunikaciji sa jos jednim clanom. A to je najlakse reci izmanipulisana , hipnotisana gomila, kazem to je najjace sto cujem, ili pominjanje Galileja, Djordana Bruna, Sokrata i ostalih koliko je to lako, a opet tuzne price, i treba dobro znati o svima, i napisati kad je prikladno i opravdano.
Datum objave: 06.Sijecanj/Jan.2023 u 16:07
Kud pomenu Titanik....... To je sve zbog Džejmsa, i njegovih plavih bića. Setio sam se da je upravo on režirao taj klasik, remek delo baš i nije. Ali da je Terminator 2 remek delo, to ne bih potvrdio ni da me peku na ražnju. Meni i većini verovatno je ostao upamćen po čuvenoj pesmi Selin Dion, a njoj se odavno zgadila. Raspisasmo se, samo da ostanemo pribrani, može cinizam, sarkazam, ironija, podjebavanje, spuštanje, uzdizanje, samo bez uvreda. Ugledajte se na Papeta i mene.
Datum objave: 06.Sijecanj/Jan.2023 u 16:15
Hajde nemoj da filozofiras za T2 i da iznosis neistine.
Reci lepo Joxeru Titanic je klasik i da nije u redu sto je napisao citiram ` Raskini vezu sa tom glupacom`.
Datum objave: 06.Sijecanj/Jan.2023 u 16:21
AlexDeLarge piše:
Hajde nemoj da filozofiras T2 i da iznosis neistine.
Reci lepo Joxeru Titanic je klasik i da nije u redu sto je napisao citiram ` Raskini vezu sa tom glupacom`.
Džoki, dobio sam nalog od Alekse Paklenog, pa da napišem :
1.Titanik je klasik. 2.Nisam bio tada sa glupačom da bih raskinuo jer nisam bio u vezi. 3.Vređanje ženskog ili lepšeg pola za mene je nečasno,ali u virtuelnom svetu sve je dozvoljeno.
Nalog objavljen, ispunjen zahtev.
Datum objave: 06.Sijecanj/Jan.2023 u 16:23
Datum objave: 06.Sijecanj/Jan.2023 u 16:47
Joxer upravo emotikon govori sve, sto se sad ne raspises, nemas argumenata, a materijala za spinovanje nemas, tako da kao sto vidis bio sam u pravu, a vredjanje nije primereno ( i odredjen tip je i zabranjen) dozvoljeno nigde i ne podleze bilo kakvom ... koji crni virtuelni svet, poštovanje očigledno nemamo svi, ego odzvanja na sva vrata bez pokrica, a bolje to da imam, nego da li mi se svidja neki flm ili ne.
Objavio: kadetoni
Datum objave: 06.Sijecanj/Jan.2023 u 17:55
Ljudi, stanite na loptu, (prošlo svetsko u fudbalu )
nemojte da motiv za pisanje bude međusobno prepucavanje.
Jox, povuci ručnu, vreme je.
Ako se ne slažeš sa nečijim mišljenjem, ne vređaj,
napiši zašto se tebi ne sviđa neki film i sve ok.
AlexDeLarge, radi tvog zdravlja i spokoja, preporučujem ti da
u ovakvim situacijama pređeš na "ignore" veruj mi, pomaže.
Mizi, pobogu, pa ni u borbama u kavezu nije sve dozvoljeno,
što bi u virtelnom svetu.
Datum objave: 06.Sijecanj/Jan.2023 u 18:17
Slazem se Kadetoni, ali prevrsilo meru, evo ja cu prvi da uvazim,ali upravo sam ukazao bas na ono sto si i ti, a to sam uvideo i u mom slucaju, ali jednostavno dozlogrdilo vise, to si mogao da vidis i u temi Avatar 2.
Datum objave: 06.Sijecanj/Jan.2023 u 18:26
Nah, godinama se po čitavom forumu širila mržnja, netrpeljivost, sevalo u svakoj temi, zloba na kub, proterivalo se iz tema, da ne pišem kakvim se to ljudima žmurilo na gadarije, ovo sada je dečija pesmica, Jox ionako ne misli to ozbiljno, tek ne pazi na rečnik, kakve glupače ako gledaju npr Titanic, to je besmisleno u svakom smislu, ovome je to tek vrsta humora i bunta prema ovom-onom vidu filmova, nema tu zle namere i zlobe, samo nepažnje.
Datum objave: 06.Sijecanj/Jan.2023 u 18:47
Pogrešno sam se izrazio.
Mea culpa.
Datum objave: 06.Sijecanj/Jan.2023 u 19:45
Alex, sve ok. Stisni zube, idemo dalje.
Papi,
puppet_master piše:
Nah, godinama se po čitavom forumu širila mržnja, netrpeljivost, sevalo u svakoj temi, zloba na kub, proterivalo se iz tema, da ne pišem kakvim se to ljudima žmurilo na gadarije,
Napiši kojim, kad, baš me interesuje. (možda tad nisam bio "dežurni policajac" )
Stvarno, voleo bih videti, pa da uporedim (možda sam ja bad cop )
Mizi piše:
Pogrešno sam se izrazio.
Mea culpa.
No problemo. Uživaj.
Datum objave: 06.Sijecanj/Jan.2023 u 19:56
Kada si dobio svečanu dužnost? Početak 2020 ili tu negde beše? Je, ranije je prštalo.
A šta sam ja toni, drukara?
Ako me u školici čačka neki batica, da ga tužim učitelj'ci? Pošto ja siroma, ne znam da se nosim sa baticama, pa još takvim, ljutim, pa će policija (od svih zala sveta ) da zalegne za moje dobro, neka hvala
Ne znam toni, ja sam ovde bio narkoman, alkoholičar (zanemarimo to što drogu probao nisam a alkohol ne pijem) i čitav niz koječega, ko da pamti, ne dao bog da počnem da pišem u nekoj temi, oma smetam, pa dvostruki aršini, pa nešto i u ime tobože humora, budalaštine gde god se tada okretalo.
Nije to na tvoju adresu bilo, tek kažem da je bilo daleko grđe, neuporedivo gore, dok se ovaj ludak Jox (ili pa Mizi) samo ludiraju, tu i tamo ne biraju odveć reči, no nigde tu nema zla ni mržnje ni želje da nekoga uvrede, pa i ako se desi, upadljivo je da im to nije motiv bio. Nemerljivo sa jezikom foruma ranije.
Datum objave: 06.Sijecanj/Jan.2023 u 20:12
puppet_master piše:
Kada si dobio svečanu dužnost? Početak 2020 ili tu negde beše? Je, ranije je prštalo.
Ne znam tačno, ali sam tu od 2014. Ne sećam se takvih okršaja.
puppet_master piše:
A šta sam ja toni, drukara?
Sam si se perporučio.
Datum objave: 06.Sijecanj/Jan.2023 u 20:22
Tako što nisam ikada ikoga tužakao?
Ili pre zato što sam se usudio da kažem da je forum bio žešće ruglo sa jezikom i ambijentom a da je ovo sada kofica-lopatica-grabuljica.
Pa vidim da nisi primetio (kada kažem da je prštala mržnja, netrpeljivost itd, ne mislim na okršaje, ne znam kada je to iko mogao da oseti sa moje strane pa da bi to bio okršaj ), nema veze, važno da se primetilo za Joxa i Mizija, od nekuda se mora kao krenuti valjda. Bitno je da smo svi slobodni da pišemo i družimo se sada bez divljanja i mržnje.
Datum objave: 06.Sijecanj/Jan.2023 u 20:28
Meni je prećeno, onda sam morao da se povučem. Ne volim vijolenciju, samo zajebenciju.
Datum objave: 07.Sijecanj/Jan.2023 u 12:47
Znaš li, Mizi, kako sam ja, još u svojim teen danima, reagovao na kritike, pretnje, zvocanja (hajde recimo baš mojih kada krene nešto pa novo da im ne odgovara u mom ponašanju, ovome-onome), samo bih najednom u sred kritike počeo da pevam onu Pitićevu "Plava žena, topla zima" zapravo ozbiljan, jer, zaboga miloga, mene duša boli, raspadam se tako rasut svuda po Beogradu a ljudi me dave trivijalnim stvarima, zar zbilja ne znaju šta su boli?
No hajde makar šta o vražijem Titaniku, ispamovali smo dušu temi. Mada ga ja gledah 5 života iza, i ne znam ko sam tada bio ja a kamoli šta tek taj film. Kako bilo, voleo sam njegovu skupoću, da pršti sve, koštao je više nego sam taj brod, dok je meni, naravno, bila biža ljubavna priča, lepota glumaca, Leo je mojih godina, pa eto, vršnjački, razumeh njegove vodilje, o grudima Winsletice neću, ali imalo se i tu šta slaviti (jašta da je lepa i mila i iznad toga dobra glumičica, grudi pa svuda po Beogradu, nije da me kod žena one baš fasciniraju toliko, tek kažem čega se 'vako bangav sećam ) dok je samo potapanje/utapanje bilo, kako drugo, epsko, kao i sve drugo u tom filmu. Trijumf Hollywooda koji je već godinama putovao ka tom odredištu. Mene pa seća na jednu Jelenu koja je putujući do svoje vikendice, na discmanu slušala Titanic soundtrack, misleći od svih luda na svetu baš na mene, te sam se nosio iluzijama da sam voljen i da će sve biti oki.
Datum objave: 07.Sijecanj/Jan.2023 u 13:10
James Cameron’s https://collider.com/tag/titanic/" rel="nofollow - Titanic
is making a comeback onto the big screen in a remastered version to
celebrate its twenty-fifth anniversary. According to Paramount Pictures,
the classic disaster film will be playing on screen for a limited time
on Friday, February 10, ahead of Valentine's Day this year.
Datum objave: 10.Sijecanj/Jan.2023 u 23:51
Nikada dosta novca, daj, daj, daj, još, još, još, svega nam malo
Datum objave: 11.Sijecanj/Jan.2023 u 00:23
Realna Remasterovana Romansa 2, indijski rimejk . Nakon ovoga i komentara, trazice tema filma, sigurnu forumsku kucu.
Datum objave: 11.Sijecanj/Jan.2023 u 20:56
Iskreno, sviđa mi se što su se setili da obeleže četvrtinu od pola veka od kako je ovaj film ušao u naše živote. Mislim da se većina slaže da je Kamerun zadao domaći zadatak mnogim rediteljima.