Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Nostradamus Effect (2009)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Nostradamus Effect (2009)

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
silent_passenger View Drop Down
Senior translator
Senior translator
George R. R. Martin

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silent_passenger Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Nostradamus Effect (2009)
    Objavljeno: 14.Kolovoz/Aug.2011 u 00:21
Prijatelj me zamolio da bacim pogled i prevedem mu seriju ako valja pa evo...
Preveo sam veći dio prve epizode, ali već nakon 20-ak minuta obijica smo zaključili da se radi o većem trashu. Ne ulazeći u to tko što vjeruje o kojekakvim proročanstvima, osnovni problem ove serije je falsificiranje i izmišljanje kompletnih tekstova za svoje potrebe.

I to onda je prikazivao History Channel - možda bi bilo primjerenije da se nazovu National Enquirer.

Što se mene tiče - glupo mi je baciti dobrim dijelom dovršen titl za 1. epizodu (od 12), ali nisam siguran zanima li ikog ta serija - jer ipak, stara je dvije godine, a nitko je nije prevodio.

Dakle, zanima me mišljenje - prevoditi ili ne?
...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
Na vrh
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2011 u 16:38
evo prvog mišljenja nakon 2 mjeseca:)

ako si već pri kraju titla, prevedi ga, nek se nađe. moje mišljenje je da treba apsolutno sve prevesti, od filipinskih sapunica do indiane jonesa.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,125 sekundi.