| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Spoiler opcija napokon implementirana |
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Korisnik | |
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(2)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2015 u 17:32 |
|
Kad se već aktivirala tema da kažem: Ubacićemo klasično dugme za spoiler, jer je ovako malo nerazumljivo mnogima...
Radiće po principu, označiš teskt, klik na dugme spoiler i on sam ubaci tagove. Vidljivo je onom ko otvori i čim "osveži" stranu opet je "zatvoreno", tako je svakom novom korisniku. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23761 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2015 u 18:38 |
|
SUPER !
HVALA Darije Care ! Nisam ni znao da li to dugme uopšte postoji (dostupno samo nekim višim "činovima" ili ne. A odgovorio sam na 10-tak poruka do sada po tom pitanju. Vide pa pitaju. Zato sam i stavio post da bude svima jasno pitali mene ili bilo koga drugog. Ps.Inače, dugme tj. ova opcija je VRLO korisna i mislim da se Tebi i celom Timu zahvaljujem i u svoje ime i u ime mnogih naših članova / posetioca našeg Foruma. Hvala na tom novitetu / dugmetu i svaka čast ! Sve najbolje i najlepše EDIT: naravno Darije, tako sam i shvatio. Darije: (citat) "Ubacićemo klasično dugme za spoiler." Kad bude bice, svaka cast unapred. Ažurirao Danilo-Naissus - 21.Srpanj/Jul.2015 u 19:57 |
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2015 u 19:14 |
|
Ne, ne, prijatelju tek ćemo ubaciti to. Za sada stoji da član mora sam upisati tag [SPOILER][ /SPOILER]
|
|
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |