Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Da ne bude cenzura
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Zatvorena temaDa ne bude cenzura

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Status: Offline
Direktni link do posta Objavljeno: 23.Srpanj/Jul.2011 u 00:01
Moraju i panduri da rade. LOL
Na vrh
Dee_Monk View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Direktni link do posta Objavljeno: 23.Srpanj/Jul.2011 u 00:02
Originalno postovano od strane cudak_31177 cudak_31177 piše:

Moraju i panduri da rade. LOL
Vidi ti njega kako on ovde kuca, idi odobravaj titlove LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL

Ljudi, alkohol je stvarno stetan za decu LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL
Hajde, Bože, budi drug, pa okreni jedan krug unazad planetu....
Na vrh
Mandarinan View Drop Down
Translator
Translator
Bucko vitaminac aka Dežurni Dušebrižnik

Direktni link do posta Objavljeno: 23.Srpanj/Jul.2011 u 00:11
Lepi moji, ne budite puni negativne energije. Vreme se malo ohladilo, te bi bilo lepo kada biste i vi svoje naravi. Naravno da je sve na ovom forumu na dobrovoljnoj bazi, kako i treba biti- pa i mi radimo svoje prevode upravo tako. Ko ne shvata kako funkcioniše princip...it's our way or the highwaySmile Greške se prave na obe strane, pa valjda je to normalno i ljudski?
“Fighting for peace is like screwing for virginity.”
― George Carlin
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Direktni link do posta Objavljeno: 23.Srpanj/Jul.2011 u 00:15

Ako ti jednom kažem da me ne daviš, hoćeš da prestaneš ili da nastaviš? Ako nastaviš, šta misliš da ću da uradim?

Ne pravite dramu tamo gde je nema. Normalno je da se greši, ali ovde se ne priča o greškama. Wink

Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Direktni link do posta Objavljeno: 23.Srpanj/Jul.2011 u 00:24

Salvadore, ako nisi znao, ja sam svojevremeno bio banovan. 

Odonda manje pisem po forumu. 

Tako i ti brate. Smanji dozivljaj. Opusteno, sto rece Dee Monk.

Spusti malo loptu. Razmisli o tome.

"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
Mandarinan View Drop Down
Translator
Translator
Bucko vitaminac aka Dežurni Dušebrižnik

Direktni link do posta Objavljeno: 23.Srpanj/Jul.2011 u 00:35

Ako ti jednom kažem da me ne daviš, hoćeš da prestaneš ili da nastaviš? Ako nastaviš, šta misliš da ću da uradim?

Ne pravite dramu tamo gde je nema. Normalno je da se greši, ali ovde se ne priča o greškama. Wink

Čudo, nisi me razumeo. Zabole mene ćošak da dramim oko gluposti poput ove. Posebno zato što su privatne poruke sasvim dovoljno poznate. Osnovna teza jeste da se obe strane malo opuste.Wink
“Fighting for peace is like screwing for virginity.”
― George Carlin
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Direktni link do posta Objavljeno: 23.Srpanj/Jul.2011 u 00:54

Ne izvlačite svoje banove, svi ste bili iz drugih razloga sklanjani pa vraćeni. Ponašate se kao da mi ganjamo njega, a ne on nas. LOL

Voleo bih da ova tema pređe u neki vedriji ton, dosta je svima ovih sranja. Ko što kaže ovaj narandžasti...  LOL Samo, problem je što sam ja savršeno opušten i nemam gde dalje. Baš mi je lepo. Dobio sam fantastičan mejl malopre, koji je dokaz da sam uradio nešto za ovaj sajt, bez kukanja, cviljenja, tužakanja... jednom rečju iracionalnog ponašanja. I ja sam jednom bio pred kartoniranjem u početku, opomenut sam - i prestao sam. JEDNOM JE BILO DOSTA!

Još jednom, i poslednji put: nema ovde ni trunke mržnje niti proganjanja, i nemojte svojim postovima praviti od nas rogate i neiživljene klince zbog svojih grešaka, koje su najčešće vređanje, svađanje, izazivanje, kenjanje i maltretiranje. Ni jedan jedini forum ne trpi ovakve stvari, i na mnogima se ban dobija samo zbog spama ili pogrešno postavljenog pitanja i ostalih nebuloza.

Pozdrav od tirana iz skivenog podforuma gde kujemo planove i zavere za uništenje žrebom određenih forumaša. Dead

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Direktni link do posta Objavljeno: 23.Srpanj/Jul.2011 u 01:40
Ajmo po 100-ti put. Potpuno razumem Salvadora, kao što sam mu i preko PM-a rekao, ažuran čovek - za svaku pohvalu, ali ne razumem zašto šalje isti PM i meni i malo kasnije Bojani, recimo?
Znači prijatelju, kao što sam ti već rekao, pošalji meni sve što ti je potrebno i biće rešeno, odmah ili za dva sata ili za sedam sati - ali biće rešeno bez ikakvih problema. Svi zadovoljni.
Na vrh
JOBAH View Drop Down
Translator
Translator

Direktni link do posta Objavljeno: 23.Srpanj/Jul.2011 u 10:54
i skinite coveku te kartone, ne glumite tu policajce...
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Direktni link do posta Objavljeno: 23.Srpanj/Jul.2011 u 11:27
Originalno postovano od strane JOBAH JOBAH piše:

i skinite coveku te kartone, ne glumite tu policajce...

Mislila sam da sportske sudije dele kartone, a policajci batine LOLLOLLOLLOL
Još jednom potvrđujemo da se čovek uči dok je živ LOLLOLLOL

p.s. pozivam se na ovo

Voleo bih da ova tema pređe u neki vedriji ton

a imajući u vidu ovo

Sav spam (pisanje na nepredviđenom mestu) će od sad biti brisan, a spamer žut, crven... kako god.

pričali smo više puta znaš da mi ne stoji crveno LOLLOLLOL

Želim samo nešto da kažem, ne samo Salvadoru, već svim članovima koji postavljaju prevode. Na konto cele priče i ovog

Originalno postovano od strane Salvador Salvador piše:

Neće biti više probema s tom poštom jer ni neću više uplodati ništa pa će problem sam od sebe nestati.Tako je očito najbolje za sveSmile

Naravno, učešće svakog člana je dobrovoljno, kao što je i rad svakog voditelja foruma isto takvo. No, oni koji postavljaju prevode (pogotovo oni koji to stalno rade) ZNAJU da za svaki odbijeni upload bivaju obavešeni, osim ako je dupli. Za duple obaveštavamo tek posle drugog ili trećeg ponavljanja(mada su i oni "kažnjivi" prema Pravilima za postavljanje prevoda) jer ih smatramo "nenamernim" kršenjem Pravila u odnosu na ostala.
Dakle, kad postavite prevod on će ili biti odobren ili ćete dobiti obaveštenje zašto nije. Verujem da želite pomoći drugima tako što će vaš upload biti odmah i vidljiv i dostupan svima, ali žao mi je - ovaj sajt tako ne funkcioniše i vi to dobro znate. Wink Samo malo strpljenja i... "all we need is love" (Mando, ovo nisam tebi uputila, da odmah raščistimo LOLLOLLOLLOL)

Elem, svima je promakla najbitnija stvar iz ove teme:
Originalno postovano od strane Salvador Salvador piše:

Vidim da je oslabila tema s novim filmovima pa ću se ipak uhvatiti toga kad niko drugi neće.

Hvala, kolega Smile
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Direktni link do posta Objavljeno: 23.Srpanj/Jul.2011 u 11:37
Obožavam bojanino iscitiranje 70 postova!!

Da ne bude da spamam, nije da moje skromno mišljenje išta znači, ali: malo više zraka, manje forumskih zjaka"

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,191 sekundi.