| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
|
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Korisnik | |||||
cudak_31177
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!! Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2008 Lokacija: Ivanjica Status: Offline Points: 11760 |
Objavljeno: 23.Srpanj/Jul.2011 u 00:01 |
||||
|
Moraju i panduri da rade.
|
|||||
|
|
|||||
![]() |
|||||
Dee_Monk
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 18.Studeni/Nov.2009 Lokacija: Nedođija BB Status: Offline Points: 3300 |
Objavljeno: 23.Srpanj/Jul.2011 u 00:02 |
||||
Vidi ti njega kako on ovde kuca, idi odobravaj titlove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ljudi, alkohol je stvarno stetan za decu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
|
Hajde, Bože, budi drug, pa okreni jedan krug unazad planetu....
|
|||||
![]() |
|||||
Mandarinan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Bucko vitaminac aka Dežurni Dušebrižnik Pridružen: 12.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 1015875 |
Objavljeno: 23.Srpanj/Jul.2011 u 00:11 |
||||
|
Lepi moji, ne budite puni negativne energije. Vreme se malo ohladilo, te bi bilo lepo kada biste i vi svoje naravi. Naravno da je sve na ovom forumu na dobrovoljnoj bazi, kako i treba biti- pa i mi radimo svoje prevode upravo tako. Ko ne shvata kako funkcioniše princip...it's our way or the highway
Greške se prave na obe strane, pa valjda je to normalno i ljudski? |
|||||
|
“Fighting for peace is like screwing for virginity.”
― George Carlin |
|||||
![]() |
|||||
cudak_31177
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!! Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2008 Lokacija: Ivanjica Status: Offline Points: 11760 |
Objavljeno: 23.Srpanj/Jul.2011 u 00:15 |
||||
|
Ako ti jednom kažem da me ne daviš, hoćeš da prestaneš ili da nastaviš? Ako nastaviš, šta misliš da ću da uradim? Ne pravite dramu tamo gde je nema. Normalno je da se greši, ali ovde se ne priča o greškama. |
|||||
|
|
|||||
![]() |
|||||
BELI
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
OZNA SVE DOZNA Pridružen: 01.Listopad/Oct.2005 Status: Offline Points: 2881 |
Objavljeno: 23.Srpanj/Jul.2011 u 00:24 |
||||
|
Salvadore, ako nisi znao, ja sam svojevremeno bio banovan. Odonda manje pisem po forumu. Tako i ti brate. Smanji dozivljaj. Opusteno, sto rece Dee Monk. Spusti malo loptu. Razmisli o tome. |
|||||
|
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."
Schopenhauer |
|||||
![]() |
|||||
Mandarinan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Bucko vitaminac aka Dežurni Dušebrižnik Pridružen: 12.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 1015875 |
Objavljeno: 23.Srpanj/Jul.2011 u 00:35 |
||||
Čudo, nisi me razumeo. Zabole mene ćošak da dramim oko gluposti poput ove. Posebno zato što su privatne poruke sasvim dovoljno poznate. Osnovna teza jeste da se obe strane malo opuste. ![]() |
|||||
|
“Fighting for peace is like screwing for virginity.”
― George Carlin |
|||||
![]() |
|||||
cudak_31177
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Objavljeno: 23.Srpanj/Jul.2011 u 00:54 |
||||
|
Ne izvlačite svoje banove, svi ste bili iz drugih razloga sklanjani pa vraćeni. Ponašate se kao da mi ganjamo njega, a ne on nas. Voleo bih da ova tema pređe u neki vedriji ton, dosta je svima ovih sranja. Ko što kaže ovaj narandžasti...
Još jednom, i poslednji put: nema ovde ni trunke mržnje niti proganjanja, i nemojte svojim postovima praviti od nas rogate i neiživljene klince zbog svojih grešaka, koje su najčešće vređanje, svađanje, izazivanje, kenjanje i maltretiranje. Ni jedan jedini forum ne trpi ovakve stvari, i na mnogima se ban dobija samo zbog spama ili pogrešno postavljenog pitanja i ostalih nebuloza. Pozdrav od tirana iz skivenog podforuma gde kujemo planove i zavere za uništenje žrebom određenih forumaša. |
|||||
|
|
|||||
![]() |
|||||
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Objavljeno: 23.Srpanj/Jul.2011 u 01:40 |
||||
|
Ajmo po 100-ti put. Potpuno razumem Salvadora, kao što sam mu i preko PM-a rekao, ažuran čovek - za svaku pohvalu, ali ne razumem zašto šalje isti PM i meni i malo kasnije Bojani, recimo?
Znači prijatelju, kao što sam ti već rekao, pošalji meni sve što ti je potrebno i biće rešeno, odmah ili za dva sata ili za sedam sati - ali biće rešeno bez ikakvih problema. Svi zadovoljni. |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
JOBAH
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 04.Srpanj/Jul.2008 Lokacija: Нови Сад Србија Status: Offline Points: 775 |
Objavljeno: 23.Srpanj/Jul.2011 u 10:54 |
||||
|
i skinite coveku te kartone, ne glumite tu policajce...
|
|||||
![]() |
|||||
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Objavljeno: 23.Srpanj/Jul.2011 u 11:27 |
||||
Mislila sam da sportske sudije dele kartone, a policajci batine ![]() ![]() ![]() ![]() Još jednom potvrđujemo da se čovek uči dok je živ ![]() ![]() ![]() p.s. pozivam se na ovo
a imajući u vidu ovo
pričali smo više puta znaš da mi ne stoji crveno ![]() ![]() ![]() Želim samo nešto da kažem, ne samo Salvadoru, već svim članovima koji postavljaju prevode. Na konto cele priče i ovog
Naravno, učešće svakog člana je dobrovoljno, kao što je i rad svakog voditelja foruma isto takvo. No, oni koji postavljaju prevode (pogotovo oni koji to stalno rade) ZNAJU da za svaki odbijeni upload bivaju obavešeni, osim ako je dupli. Za duple obaveštavamo tek posle drugog ili trećeg ponavljanja(mada su i oni "kažnjivi" prema Pravilima za postavljanje prevoda) jer ih smatramo "nenamernim" kršenjem Pravila u odnosu na ostala. Dakle, kad postavite prevod on će ili biti odobren ili ćete dobiti obaveštenje zašto nije. Verujem da želite pomoći drugima tako što će vaš upload biti odmah i vidljiv i dostupan svima, ali žao mi je - ovaj sajt tako ne funkcioniše i vi to dobro znate. Samo malo strpljenja i... "all we need is love" (Mando, ovo nisam tebi uputila, da odmah raščistimo ![]() ![]() ![]() )Elem, svima je promakla najbitnija stvar iz ove teme:
Hvala, kolega ![]() |
|||||
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|||||
![]() |
|||||
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Ludi Milojko Pridružen: 08.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Avernum Status: Offline Points: 19362 |
Objavljeno: 23.Srpanj/Jul.2011 u 11:37 |
||||
|
Obožavam bojanino iscitiranje 70 postova!!
![]() ![]() ![]() Da ne bude da spamam, nije da moje skromno mišljenje išta znači, ali: malo više zraka, manje forumskih zjaka"
|
|||||
|
Nisam lud, mater me testirala! |
|||||
![]() |
|||||
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |