Web: Titlovi.com
Kategorija: SAJT I FORUM
Ime foruma: Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
Opis foruma: Ovdje nas možete pohvaliti, pokuditi, predložiti nešto ili pitati za probleme, ali isključivo u vezi foruma. Ovo nije mjesto za potražnju prijevoda i pitanja kad će se neki pojaviti!
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=42205 Datum ispisa: 07.Lipanj/Jun.2026 u 13:33 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Da ne bude cenzuraObjavio: Dee_Monk
Tema: Da ne bude cenzura
Datum objave: 22.Srpanj/Jul.2011 u 17:36
Salvador sto dobi 2 zuta!?
Smallville season 10
------------- Hajde, Bože, budi drug, pa okreni jedan krug unazad planetu....
Odgovori: Objavio: Salvador
Datum objave: 22.Srpanj/Jul.2011 u 17:56
Dee_Monk piše:
Salvador sto dobi 2 zuta!?
Smallville season 10
Izgleda da jesam
Kad bi samo znao zbog čega sam dobio žuti i to još dva
Objavio: intoxic
Datum objave: 22.Srpanj/Jul.2011 u 18:03
Salvador piše:
Izgleda da jesam
Kad bi samo znao zbog čega sam dobio žuti i to još dva
Salvador, zašta bre dobi te žute???
Objavio: Salvador
Datum objave: 22.Srpanj/Jul.2011 u 18:05
Ne znam ni ja
Objavio: iromafia111
Datum objave: 22.Srpanj/Jul.2011 u 20:29
Da razriješimo misteriju: Salvador već neko vrijeme komunicira sa voditeljima foruma preko PM-a i stalno se žali na ovo i ono. Između ostalog, postavi prijevod pa ispituje kada će biti odobren, zašto još nije odobren, je li u međuvremenu dok je pisao PM odobren ili nije?
Jednostavno, nekim ljudima je prekipilo i odlučili su ga "nagraditi" za tako predani rad. U obzir smo uzeli i to da smo mu nudili mogućnost da obavlja neke funkcije na ovom forumu, ali je odustao nakon samo jednog dana.
Nadam se da je ova informacija utažila vašu želju za rješavanjem misterije oko žutih kartona.
Sve ostale informacije, i eventualne kartone, možete dobiti šaljući revno PM-ove voditeljima foruma.
-------------
Datum objave: 22.Srpanj/Jul.2011 u 20:49
Super ako se zbog takozvanog dosađivanja dobivaju žuti kartoni.
P.S.
Ne bi ni dosađvao da ne moram po 7 ili 8 sati čekati da mi se odobre titlovi.
Skoro svaki put uplodam neki titl ujutro negdje oko 9 sati i na njega čekam da se odobri do 18h pa i više i onda se zapitam da li je sve u redu s tim titlom ili nije.
Uistinu neki put se vrlo brzo odobre, ali kad nije tako onda lijepo zamolim da li bi neko mogao postaviti titl i s time sam odmah dosadan.
Poštujem vašu odluku, ali se ujedno i zgražam nad njom.pozz
Objavio: cudak_31177
Datum objave: 22.Srpanj/Jul.2011 u 21:09
Lepo ti je rečeno, "čekaj kao i svi ostali". Nismo mi ni roboti niti smo plaćeni da sedimo uz računar po ceo dan. I kad dobijemo vreme, umesto da radimo to za šta nismo plaćeni, prvo moramo da čitamo i odgovaramo na tvoje PM-ove (za koje si opomenut da ne šalješ jer nema svrhe), da se nešto kao pravdamo što prvo rešavamo privatne probleme i obaveze, pa onda odradimo taj deo posla, nakon čega nas čeka novi PM sa objašnjenjima i pritužbama, što je potpuno suludo. I nije baš da "zamoliš". Ja obrišem nešto što je bilo potpuno nepotrebno, i što sam napisao greškom i dobijam od tebe PM, "pa što si obrisao, pa nisi morao, pa i ti si čovek..." Alo? Ja ne znam da sam samo čovek? Nemamo mi vremena za takve stvari, ovo je nepotrebna rasprava. Ovo je privremena mera, nadam se da će imati nekog pozitivnog uticaja. Niko te ne mrzi, ali polako, čoveče. Niko neće poludeti zbog titla koji je na čekanju.
-------------
Objavio: mahoni
Datum objave: 22.Srpanj/Jul.2011 u 21:45
Salvador piše:
Super ako se zbog takozvanog dosađivanja dobivaju žuti kartoni.
P.S.
Ne bi ni dosađvao da ne moram po 7 ili 8 sati čekati da mi se odobre titlovi.
Skoro svaki put uplodam neki titl ujutro negdje oko 9 sati i na njega čekam da se odobri do 18h pa i više i onda se zapitam da li je sve u redu s tim titlom ili nije.
Uistinu neki put se vrlo brzo odobre, ali kad nije tako onda lijepo zamolim da li bi neko mogao postaviti titl i s time sam odmah dosadan.
Poštujem vašu odluku, ali se ujedno i zgražam nad njom.pozz
Pa prijatelju , vidim da si smanjio vreme čekanja. To pre desetak dana bijaše dan dva.
Čudak, druže, izvini što pišem iza tvog posta, ali mislim da je vreme da se neke stvari isteraju na čistac.
Salvadore, iako i ti i ja znamo da nisi u pravu, osetio sam potrebu da kažem nešto u ime ekipe koja odobrava prevode. VEĆ DUŽE VREME SVAKI POSTAVLJENI PREVOD BUDE REŠEN U TOKU ISTOG DANA. Tako da tvoja priča o danima, satima i minutima izgleda dosta bljutavo. Da li si svestan uopšte kako izgleda tvoj PM glavnom administratoru sajta u kojem kažeš da čekaš stolećima na odobravanje prevoda. Pa, čoveče, ti si nas tužio "tati". Da li shvataš čoveče da ti to niko ni u školi ne bi oprostio?? Znaš, još jedna stvar, znaš li da nas troje završavamo sa prevodima i temama oko 3 ili 4 ujutru. Gde su ti tvoji prevodi??? KAKO TO DA SE TI JEDINI ŽALIŠ I TUŽAKAŠ OKOLO??? Salvadore, čitao sam tvoje postove u kojima govoriš o poštovanju i nepoštovanju prema pojedinim ljudima iz administracije. PROČITAJ MOJ POST I VIDI KOLIKO POŠTOVANJA TI ZASLUŽUJEŠ.
I opet da ponovim ono što je napisao Čudak, tebe niko ne mrzi i ako želiš da nastaviš normalnu komunikaciju sa nama i mi ćemo sa tobom.
Objavio: BELI
Datum objave: 22.Srpanj/Jul.2011 u 21:54
Uh, hebote......sta znaci biti previse predan forumu!
CCC....pa od tog moze i da se pozuti. A verujem i pocrveni.
E, Cudak, a ja se nadao da procitam sta ti skidas sada od filmova i serija.
A ono poslovi....
EDIT:
Ubaci se Mahoni, jos jedan cije bih izjasnjavanje u OVOJ temi rado cuo. Mahoni, sta se skida?
(P.S. Dobro si mu odgovorio, bolje nego Cudni)
Nista ne skidam, pitam se sta sada skidati....
------------- "All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."
Schopenhauer
Datum objave: 22.Srpanj/Jul.2011 u 22:02
Nemam se potrebe više nadvikivati s vama jer je vas više i svako od vas će stati u obranu svog kolege.
Bilo je tu svađi i vrijeđanja na forumu pa nikom ništa, ali glavno je da se na meni sve to prelomilo kako bi se dokazao primjer drugima.
Drago mi je da i na ovaj način mogu sudjelovati u poboljšanju sajta.
Nakon što sam iznesao svoje mišljenje, nadam se da ću nastaviti i imati normalnu kominikaciju sa vama... ako me prije toga ne zadesi nešto gore od ova dva žuta.
Datum objave: 22.Srpanj/Jul.2011 u 22:13
Salvador piše:
Nemam se potrebe više nadvikivati s vama jer je vas više i svako od vas će stati u obranu svog kolege.
Bilo je tu svađi i vrijeđanja na forumu pa nikom ništa, ali glavno je da se na meni sve to prelomilo kako bi se dokazao primjer drugima.
Drago mi je da i na ovaj način mogu sudjelovati u poboljšanju sajta.
Nakon što sam iznesao svoje mišljenje, nadam se da ću nastaviti i imati normalnu kominikaciju sa vama... ako me prije toga ne zadesi nešto gore od ova dva žuta.
Zadesiće te ako nastaviš da glumiš žrtvu. Znaš dobro da smo u pravu, zna i većina članova, i nemoj sad da se povlačiš ko seka persa, nego lepo reci jesi li zasipao inboxe voditelja foruma, jesi li opomenut da to ne radiš, jesi li nastavio to da radiš, jesi li ponovo opomenut... je li to trajalo i trajalo? Kad budem čvrsto uveren u to da ćeš čekati kao i ostali na odobravanje onoga što uploaduješ, da ćeš prestati da tužakaš unaokolo da ti je neko zabo prst u podlakticu i gluposti slične tome - skidam kartone, vraćam te u extreme, i završavamo s ovom pričom. Ali javno. Ne na PM.
-------------
Objavio: intoxic
Datum objave: 22.Srpanj/Jul.2011 u 22:48
The Devils Rock 2011 DVDRip XViD DTRG Womb.2010.DVDRip.XviD-aAF
Salvador, nemoj da se ljutiš, ali poslušaj cudak_31177 i ostale administratore. Batali tu poštu, šta će ti to. Jednostavno je zanemari kao da ne postoji. Ionako si među najaktivnijima oko novih filmova i sl. i možeš imati tu dosta posla. Nadam se da će ti se brzo skinuti ti žuti kartoni.
Objavio: Dee_Monk
Datum objave: 22.Srpanj/Jul.2011 u 22:51
@ jbg bolje i da nisam pitao....
Salvador- Eto neki dan poslao PM dariju trebao mi neki info od njega, kontao sam da pobegnem sa jednog foruma, radio kao konj a dok su uvlakuse napredovali....(onaj "tajni kljuc" ) popizdeo, otisao sa foruma a kad se vratio dobro me nagradili i poskidao sam sve one uvlakuse
Sto se tice Cudaka i Gorana, razumem njih, ja dnevno dobijem 10tak poruka tipa-ej onaj mi rekao ono na msn,fb ili skypu (nema veze za forum) ali ajd..pa do pitanja, kada ces azurirati tabele, postavi me za moda.... i jos razne nebuloze...ma strasno....
Sve u svemu, kontam tvoju ali i njihovu situaciju.
Po meni najpametnije je da, kada okacis prevod, sacekaj i oni ce odobriti to je sigurno.... ipak clan http://forum.titlovi.com/member_profile.asp?PF=79468 - mdmamdma ceka po nekoliko nedelja moje prevode za wolverine i nije mu to neka hica... tako da ne vidim razlog zasto bi ti neko posle 15tak min odmah odobrio prevod!? nema potrebe 1h ili 5h isto je to...
I sugestija za admine, ja u mom timu imam 17 ljudi i svi me slusaju (Likovi su iz AZ,IT,UK,BiH,KS,PT) Dodajte jos 2-3 osobe u koje imate poverenja, neka vam pomognu oko odobravanja titlova... bice vam lakse....
Datum objave: 22.Srpanj/Jul.2011 u 22:59
intoxic piše:
Nadam se da će ti se brzo skinuti ti žuti kartoni.
Čim dobijem obećanje da se iste stvari neće ponavljati.
@ Dee-Monk: Ima dovoljno ljudi na odobravanju, ali dešava se da nekad jednostavno nisu tu ili nemaju vremena. To mora da se razume. Svi mi imamo privatne obaveze, i (nažalost) probleme. Pa ne mogu ja ostaviti bolesnog člana porodice da umire dok odobravam nečije prevode. Naravno, neću da kukam o tome na forumu, to je privatna stvar, ali kad se vratim i vidim PM "što nije odobreno", i posle milion opomena da se to ne radi neko nastavi po starom, da ne pričam o tom konstantnom prituživanju... pa neće moći. Nemam ni ja živce od kamena, i nisam rob ovog foruma i sajta.
Sve u svemu, nije ovo ni mržnja, ni maltretiranje, ali neke stvari moraju da se objasne, pa kako tako. Ako neko to ne razume kad mu se normalno kaže, onda do klinca i s njim.
-------------
Objavio: JOBAH
Datum objave: 22.Srpanj/Jul.2011 u 23:02
Salvadore brate ja sam bio banovan nedeljama bez razloga tako cu uvek stati na tvoju stranu...
Ziv bio...
Datum objave: 22.Srpanj/Jul.2011 u 23:04
intoxic piše:
The Devils Rock 2011 DVDRip XViD DTRG Womb.2010.DVDRip.XviD-aAF
Salvador, nemoj da se ljutiš, ali poslušaj cudak_31177 i ostale administratore. Batali tu poštu, šta će ti to. Jednostavno je zanemari kao da ne postoji. Ionako si među najaktivnijima oko novih filmova i sl. i možeš imati tu dosta posla. Nadam se da će ti se brzo skinuti ti žuti kartoni.
Ne ljutim se prijatelju
Tu i jesam zbog tebe i sličnih ljudi jer bi inaće i bez tih kartona otišao.
Neće biti više probema s tom poštom jer ni neću više uplodati ništa pa će problem sam od sebe nestati.Tako je očito najbolje za sve
Vidim da je oslabila tema s novim filmovima pa ću se ipak uhvatiti toga kad niko drugi neće.
Datum objave: 22.Srpanj/Jul.2011 u 23:14
Dakle, sa Salvadorom nastavljamo po starom (koliko vidim).
Niko nije banovan bez razloga, a da li ga vidi ili ne... to već nije naš problem. Držim se mišljenja da ljudi koji podupiru ovakvo ponašanje iz ovog ili onog razloga, ne misle dobro ni ovom sajtu, ni ljudima koji ga posećuju, a kamo li vode (što mi je donekle i logično).
Kraj priče o ovome. Za par minuta ću pobrisati sva ova sranja, a ti Salvadore... pročitaj sve to još jednom. Ne može da škodi, znači verovatno može da koristi.
-------------
Objavio: Kneginja
Datum objave: 22.Srpanj/Jul.2011 u 23:15
Ovo je postala prava soap opera, ali izgleda da samu srz niko ne cita.
Ovo nije tema za lobiranje ko je kome simpatican vec je tema o tome da rad na forumu ne bi smio biti obavezan i naporan, a time sto Salvador spamuje sa svojim pretencioznim zahtjevima administraciju, postaje.
I da ne bude nesporazuma, Salvador je bio cijela 2 dana u APP timu, pregledao i odobrio 1 titl, nakon sto je odlucio da on to ne moze raditi.
Od tada nam non-stop salje (meni ne odavno) poruke tipa: "sto nije moj upload odobren" ili "popravite to ili ono" i sl.
Za sve to imamo teme kao što su Brisanje i ispravak titlova, a i u opcijama kod titla postoji mogucnost da se napise sta s nekim titlom nije u redu.
Niko od clanova kad napise u Brisanje i ispravak titlova nesto ne salje jos i pm-jeve AM timu "odradite to" kao on, vec sacekaju.
------------- Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Datum objave: 22.Srpanj/Jul.2011 u 23:31
Eto, izgubio sam pola sata prebacujući ovo sranje. Molim vas da od sad otvarate teme u ovom podforumu ako imate neku pritužbu ili jadikovku. Sav spam (pisanje na nepredviđenom mestu) će od sad biti brisan, a spamer žut, crven... kako god.
-------------
Datum objave: 22.Srpanj/Jul.2011 u 23:53
Relax....
Datum objave: 23.Srpanj/Jul.2011 u 00:01
Moraju i panduri da rade.
-------------
Datum objave: 23.Srpanj/Jul.2011 u 00:02
cudak_31177 piše:
Moraju i panduri da rade.
Vidi ti njega kako on ovde kuca, idi odobravaj titlove
Ljudi, alkohol je stvarno stetan za decu
Objavio: Mandarinan
Datum objave: 23.Srpanj/Jul.2011 u 00:11
Lepi moji, ne budite puni negativne energije. Vreme se malo ohladilo, te bi bilo lepo kada biste i vi svoje naravi. Naravno da je sve na ovom forumu na dobrovoljnoj bazi, kako i treba biti- pa i mi radimo svoje prevode upravo tako. Ko ne shvata kako funkcioniše princip...it's our way or the highway Greške se prave na obe strane, pa valjda je to normalno i ljudski?
------------- “Fighting for peace is like screwing for virginity.” ― George Carlin
Datum objave: 23.Srpanj/Jul.2011 u 00:15
Ako ti jednom kažem da me ne daviš, hoćeš da prestaneš ili da nastaviš? Ako nastaviš, šta misliš da ću da uradim?
Ne pravite dramu tamo gde je nema. Normalno je da se greši, ali ovde se ne priča o greškama.
-------------
Objavio: BELI
Datum objave: 23.Srpanj/Jul.2011 u 00:24
Salvadore, ako nisi znao, ja sam svojevremeno bio banovan.
Odonda manje pisem po forumu.
Tako i ti brate. Smanji dozivljaj. Opusteno, sto rece Dee Monk.
Spusti malo loptu. Razmisli o tome.
------------- "All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."
Schopenhauer
Objavio: Mandarinan
Datum objave: 23.Srpanj/Jul.2011 u 00:35
cudak_31177 piše:
Ako ti jednom kažem da me ne daviš, hoćeš da prestaneš ili da nastaviš? Ako nastaviš, šta misliš da ću da uradim?
Ne pravite dramu tamo gde je nema. Normalno je da se greši, ali ovde se ne priča o greškama.
Čudo, nisi me razumeo. Zabole mene ćošak da dramim oko gluposti poput ove. Posebno zato što su privatne poruke sasvim dovoljno poznate. Osnovna teza jeste da se obe strane malo opuste.
------------- “Fighting for peace is like screwing for virginity.” ― George Carlin
Datum objave: 23.Srpanj/Jul.2011 u 00:54
Ne izvlačite svoje banove, svi ste bili iz drugih razloga sklanjani pa vraćeni. Ponašate se kao da mi ganjamo njega, a ne on nas.
Voleo bih da ova tema pređe u neki vedriji ton, dosta je svima ovih sranja. Ko što kaže ovaj narandžasti...
Samo, problem je što sam ja savršeno opušten i nemam gde dalje. Baš mi je lepo. Dobio sam fantastičan mejl malopre, koji je dokaz da sam uradio nešto za ovaj sajt, bez kukanja, cviljenja, tužakanja... jednom rečju iracionalnog ponašanja. I ja sam jednom bio pred kartoniranjem u početku, opomenut sam - i prestao sam. JEDNOM JE BILO DOSTA!
Još jednom, i poslednji put: nema ovde ni trunke mržnje niti proganjanja, i nemojte svojim postovima praviti od nas rogate i neiživljene klince zbog svojih grešaka, koje su najčešće vređanje, svađanje, izazivanje, kenjanje i maltretiranje. Ni jedan jedini forum ne trpi ovakve stvari, i na mnogima se ban dobija samo zbog spama ili pogrešno postavljenog pitanja i ostalih nebuloza.
Pozdrav od tirana iz skivenog podforuma gde kujemo planove i zavere za uništenje žrebom određenih forumaša.
-------------
Objavio: darije
Datum objave: 23.Srpanj/Jul.2011 u 01:40
Ajmo po 100-ti put. Potpuno razumem Salvadora, kao što sam mu i preko PM-a rekao, ažuran čovek - za svaku pohvalu, ali ne razumem zašto šalje isti PM i meni i malo kasnije Bojani, recimo? Znači prijatelju, kao što sam ti već rekao, pošalji meni sve što ti je potrebno i biće rešeno, odmah ili za dva sata ili za sedam sati - ali biće rešeno bez ikakvih problema. Svi zadovoljni.
-------------
Objavio: JOBAH
Datum objave: 23.Srpanj/Jul.2011 u 10:54
i skinite coveku te kartone, ne glumite tu policajce...
Objavio: bojanadj
Datum objave: 23.Srpanj/Jul.2011 u 11:27
JOBAH piše:
i skinite coveku te kartone, ne glumite tu policajce...
Mislila sam da sportske sudije dele kartone, a policajci batine Još jednom potvrđujemo da se čovek uči dok je živ
p.s. pozivam se na ovo
cudak_31177 piše:
Voleo bih da ova tema pređe u neki vedriji ton
a imajući u vidu ovo
cudak_31177 piše:
Sav spam (pisanje na nepredviđenom mestu) će od
sad biti brisan, a spamer žut, crven... kako god.
pričali smo više puta znaš da mi ne stoji crveno
Želim samo nešto da kažem, ne samo Salvadoru, već svim članovima koji postavljaju prevode. Na konto cele priče i ovog
Salvador piše:
Neće
biti više probema s tom poštom jer ni neću više uplodati ništa pa će
problem sam od sebe nestati.Tako je očito najbolje za sve
Naravno, učešće svakog člana je dobrovoljno, kao što je i rad svakog voditelja foruma isto takvo. No, oni koji postavljaju prevode (pogotovo oni koji to stalno rade) ZNAJU da za svaki odbijeni upload bivaju obavešeni, osim ako je dupli. Za duple obaveštavamo tek posle drugog ili trećeg ponavljanja(mada su i oni "kažnjivi" prema pravila-za-postavljanje-titlova_t19682_n1&FID=2&PR=3.html - Pravilima za postavljanje prevoda ) jer ih smatramo "nenamernim" kršenjem Pravila u odnosu na ostala. Dakle, kad postavite prevod on će ili biti odobren ili ćete dobiti obaveštenje zašto nije. Verujem da želite pomoći drugima tako što će vaš upload biti odmah i vidljiv i dostupan svima, ali žao mi je - ovaj sajt tako ne funkcioniše i vi to dobro znate. Samo malo strpljenja i... "all we need is love" (Mando, ovo nisam tebi uputila, da odmah raščistimo )
Elem, svima je promakla najbitnija stvar iz ove teme:
Salvador piše:
Vidim da je oslabila tema s novim filmovima pa ću se ipak uhvatiti toga kad niko drugi neće.
Hvala, kolega
------------- Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
Objavio: nebojsa66
Datum objave: 23.Srpanj/Jul.2011 u 11:37
Obožavam bojanino iscitiranje 70 postova!!
Da ne bude da spamam, nije da moje skromno mišljenje išta znači, ali: malo više zraka, manje forumskih zjaka"