Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Spisak "release-a" kojima titl odgovara
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Zatvorena temaSpisak "release-a" kojima titl odgovara

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
normalno View Drop Down
member
member

Status: Offline
Direktni link do posta Tema: Spisak "release-a" kojima titl odgovara
    Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2011 u 13:12
Primetio sam da se pri search-u izbaci spisak svih prevoda, i to da svaki taj "ispis" sadrzi:
-naziv filma i godinu kada se pojavio u zagradi
-a onda ispod pise spisak svih ripova (izdanja, release-a) kojima taj prevod odgovara.

Medjutim taj spisak se moze videti samo tu, i nigde vise (ni kada se otvori stranica tog prevoda, nema nigde spiska, cak ni u komentarima).
I problem nastaje kada jedan prevod odgovara vecem broju rip-ova. U tom slucaju se na Search stranici ispisu samo nekolko (koliko moze da stane), a onda stoji samo znak "...". Evo npr ovde:

I sad nikako ne moze da se vide koja su to ostala izdanja kojima taj titl odgovara.
Moj predlog je da se na strani, na kojoj se nalazi prevod (znaci ne ovde u "rezultatima pretrage", nego kada otvorimo bas stranu tog prevoda (gde su komentari, ocene...), da odmah tu stoji spisak svih ripova koijma taj titl odgovara.

Voleo bih da cujem sta drugi misle o ovome.
Na vrh
fiko View Drop Down
Translator
Translator

Ferrari Fan

Direktni link do posta Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2011 u 15:59
To ti je dobra ideja, videćemo hoće li biti sređeno.
Everyone is entitled to be stupid, but some abuse the privilege.
Na vrh
normalno View Drop Down
member
member

Direktni link do posta Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2011 u 17:26
Hvala fiko.

Dobro bi samo bilo, kada bi se nazivi svih tih titlova odvajali samo zarezom ili tacka-zarez, ili tome slicno. A ne neki znaci kao:/ \ |
Jer vecina pravi foldere (ne menja naziv titla, nego daje naziv foldera u koji ce staviti taj titl sa nepromenjenim nazivom) za svaki titl sa nazivom ripova koji odgovaraju (kako kasnije ne bi lutao, nego odmah pustio titl koji odgovara njegovom snimku). A windows ne moze da prihvati te znake, pa onda mora rucno da se prekucavaju...
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Direktni link do posta Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2011 u 17:37

Hvala na sugestijama.Smile

Posto je sada sezona godisnjih odmora, ljudi koji su zaduzeni za tehnicku stranu sajta
ce provjeriti kako i da li je to moguce napraviti, kad se vrate.

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
Nameless One View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Direktni link do posta Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2011 u 17:40
Originalno postovano od strane normalno normalno piše:

Dobro bi samo bilo, kada bi se nazivi svih tih titlova odvajali samo zarezom ili tacka-zarez, ili tome slicno. A ne neki znaci kao:/ \ |
Jer vecina pravi foldere (ne menja naziv titla, nego daje naziv foldera u koji ce staviti taj titl sa nepromenjenim nazivom) za svaki titl sa nazivom ripova koji odgovaraju (kako kasnije ne bi lutao, nego odmah pustio titl koji odgovara njegovom snimku). A windows ne moze da prihvati te znake, pa onda mora rucno da se prekucavaju...

A što ne bi uz titl stavljali i odgovarajući film da se jadnici ne patite i ne tražite po internetu odgovarajući release. Ipak je to prevelik posao. Moraš ručno ukucavati i tražiti. Možda i da vam dođemo kući, napravimo vam kokice i donesemo nešto za popiti pa vam fino pustimo film da se vi ne patite.
What can change the nature of a man?

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.