Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Igrice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - comand conouer. pomoc
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

comand conouer. pomoc

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
alekovac View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alekovac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: comand conouer. pomoc
    Objavljeno: 17.Lipanj/Jun.2011 u 23:03
Evo imam pitanje, necaku sam instalirala igricu comand conouer  i sad me trazi da unesem mail i lozinku a neznam di da se regam odnosno treba mi pozivnica koliko sam skuzila. Zna li netko dali se moze izbjeci registracija da bi se igra pokrenula.

Hvala :)
svaki kraj je tek novi pocetak
Na vrh
fiko View Drop Down
Translator
Translator

Ferrari Fan

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fiko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Lipanj/Jun.2011 u 23:19
Originalno postovano od strane alekovac alekovac piše:

Evo imam pitanje, necaku sam instalirala igricu comand conouer  i sad me trazi da unesem mail i lozinku a neznam di da se regam odnosno treba mi pozivnica koliko sam skuzila. Zna li netko dali se moze izbjeci registracija da bi se igra pokrenula.

Hvala :)

Zavisi koja je verzija trebaš skinuti crack pa onda može igrati (verovatno imaš crack na cd-u sa kojeg si instalirala)
Everyone is entitled to be stupid, but some abuse the privilege.
Na vrh
alekovac View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alekovac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Lipanj/Jun.2011 u 11:23
ima crack, a to mu je prijatelj krekirao a što misliš onda da nije dobro krekirana ili?
svaki kraj je tek novi pocetak
Na vrh
Nameless One View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nameless One Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Lipanj/Jun.2011 u 23:30
Pretpostavljam da je to ona register poruka od EA-a. Ako je plava, samo odbiti registraciju i pokrenuti igru. Ako nije, pritisnuti PrtScr na tastaturi, pa uraditi paste u Paintu i onda postaviti sliku ovdje da tačno vidimo o čemu je riječ Wink
What can change the nature of a man?

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.