Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Spam, spam i samo spam
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Večiti derbi...između  Lav i Jelen piva
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Večiti derbi...između Lav i Jelen piva

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Anketno pitanje: Izaberite
Izbor Glasova Statistika ankete
9 [27,27%]
7 [21,21%]
2 [6,06%]
0 [0,00%]
4 [12,12%]
0 [0,00%]
0 [0,00%]
0 [0,00%]
0 [0,00%]
1 [3,03%]
1 [3,03%]
1 [3,03%]
4 [12,12%]
2 [6,06%]
0 [0,00%]
2 [6,06%]
Ne možete sudjelovati u ovoj anketi

Korisnik
Poruka
Mandarinan View Drop Down
Translator
Translator
Bucko vitaminac aka Dežurni Dušebrižnik

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mandarinan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Lipanj/Jun.2011 u 09:37
Originalno postovano od strane AcaNDr AcaNDr piše:

ja bar znam šta pijem i to što pijem znam da je vrhunskog kvaliteta.... Od svih pivara koje ga pune, mi smo ga najbliže "uboli" AMSTEL!!!

Od domaćih PILS PLUS i ZAJEČARSKO!  I to znam šta je i od čega se krčka i garantujem za njihov kvalitet Smile

Jelen je ok pivo i zadovoljavajućeg kvaliteta, ali smešno je što ljudi hvale taj LAV... To je teško smeće (provereno). Naš Master je bolji od LAVA!!  I opet kažem (znam da će mnogi reći da to govorim, jer mi punimo to pivo) PILS PLUS je trenutno najkvalitetnije domaće pivo... Mnoge činjenice to govore....

Dobro Acane, voleo bih kada bi potkrepio sve ovo nekim činjenicama. Možda da izvučeš neku paralelu po objektnim kriterijumima pravljenja piva? (naravno, ja ne znam koji su takvi kriterijumi, ali me interesuje šta to čini lav nekvalitetnim, a master...boljim od njega?)Taman nas možeš prosvetliti čega da se klonimo a šta da prigrlimo.Smile
“Fighting for peace is like screwing for virginity.”
― George Carlin
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Lipanj/Jun.2011 u 10:04
Originalno postovano od strane realpetko realpetko piše:

Reklame za pivo na mene nemaju ama baš nikakvog uticaja već nove vrste probam isključivo iz radoznalosti.

Meni je daleko, daleko, daleko najbolje pivo koje sam ikada pio, bilo Porter zrenjaninske pivare. Prosto ne mogu da prežalim što više ne postoji. Drugo bi bilo Pećko, ali, u ovim krajevima, i od toga više nema ništa. Nekada sam rado pio jagodinskog "čiču", ali sada mi je to pivo katastrofalno loše. Pre par godina sam često pio Lava, ali on mi sada nekako ne odgovara.

Više volim tamna piva, ali u ovoj zabitoj provinciji ih uglavnom nema. Dostupno je jedino nikšićko tamno koje mi je loše i košta više nego što sam spreman da platim.

Sada celo društvo uglavnom pije apatinskog jelena, uz povremene izlete u nikšićko - svetlo.

No, mislim da je manje bitno koje je pivo u pitanju, bitna stvar je ovo – Živeli!

P.S. Mislim da nisam uspeo da dovoljno naglasim koliko mi je zrenjaninski Porter bio bolji od bilo kojeg drugog piva... Guiness? Ne, radije bih Porter. prijatelmkd

Ček, ček, nisi rekao koje ti je pivo najbolje? LOLLOL
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Lipanj/Jun.2011 u 13:45
Originalno postovano od strane Mandarinan Mandarinan piše:

Originalno postovano od strane AcaNDr AcaNDr piše:

ja bar znam šta pijem i to što pijem znam da je vrhunskog kvaliteta.... Od svih pivara koje ga pune, mi smo ga najbliže "uboli" AMSTEL!!!

Od domaćih PILS PLUS i ZAJEČARSKO!  I to znam šta je i od čega se krčka i garantujem za njihov kvalitet Smile

Jelen je ok pivo i zadovoljavajućeg kvaliteta, ali smešno je što ljudi hvale taj LAV... To je teško smeće (provereno). Naš Master je bolji od LAVA!!  I opet kažem (znam da će mnogi reći da to govorim, jer mi punimo to pivo) PILS PLUS je trenutno najkvalitetnije domaće pivo... Mnoge činjenice to govore....

Dobro Acane, voleo bih kada bi potkrepio sve ovo nekim činjenicama. Možda da izvučeš neku paralelu po objektnim kriterijumima pravljenja piva? (naravno, ja ne znam koji su takvi kriterijumi, ali me interesuje šta to čini lav nekvalitetnim, a master...boljim od njega?)Taman nas možeš prosvetliti čega da se klonimo a šta da prigrlimo.Smile

ima tu nekih stvari koje nisu baš za javnost.. Ne znam da li ti je dovoljno kad bi rekao da Heinekena kao vlasnika naše pivare i drugih pivara ne zanima da li mi imamo para da uzmemo sirovine odakle oni kažu, a ne odakle mi hocemo, tj. gde je jeftinije... Jednostavno, ako on kaže da sirovine za proizvodnju piva naručimo iz USA, to mora da se desi..... imao pare za to ili ne...  Da li te je to, koliko toliko ubedilo da je Heineken ozbiljan igrač.... Carlsberg to tako ne radi....

Sve ostalo što se tiče proizvodnje je tajna... Od stranih piva, bilo da se pune kod nas ili ne....Heineken, Carlsberg, Amstel, Staropramen, Efes, Becks, Tuborg (znam da sam neke zaboravio, ali ovo su aktuelna piva kod nas)

od domaćih   Pils Plus, Zaječarsko, Jelen, Master i onda Lav.....

Isto kao što je Jelen napravio belo nefiltrirano mutno pšenično pivo... Od toga treba bežati, jer ne može da se uporedi Paulaner i Schneider Weisse bier.... Ja ne znam šta je Jelen pokušao sa tim, ali nešto su zeznuli.....

Toliko od mene, i ovako sam previše rekao.... ostalo uz pivo Smile ali kvalitetno pivo..

Ažurirao AcaNDr - 07.Lipanj/Jun.2011 u 13:46
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
Lucky10 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lucky10 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Lipanj/Jun.2011 u 14:20

pogledaj ovu ljepoticu !!Wink
Na vrh
nitkov View Drop Down
Junior translator
Junior translator
нитков

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitkov Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Lipanj/Jun.2011 u 14:34

Ove dvije ljepotice...

Ako sam vani, prvo tražim Velebitsko, iako se ne može svugdje naći...

Inače često popijem Karlovačko ili neko treće. Nisam neka pivopija, ali Velebitsko mi uvijek dobro sjeda.

Na vrh
Lucky10 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lucky10 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Lipanj/Jun.2011 u 14:37
sta je ovih piva ja za dosta njih nikada cuo nisam..
Na vrh
mijko View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mijko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Lipanj/Jun.2011 u 17:16
Originalno postovano od strane dilan_dog dilan_dog piše:

Jelen! Muškarci znaju zašto! LOL

Potpisujem, Jelen i to je to...ne kažem da su ostala loša jer se o ukusima ne raspravlja, ali mome grlu jedino odgovara jelen, nazdravlje!
Don`t drink and drive, take LSD and teleport...

Na vrh
slowrun View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj slowrun Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Lipanj/Jun.2011 u 01:27
U pravom društvu svako pivo je dobro LOL
Sve ih sipaš u iste flaše, ne staviš etikete i da vidiš ko šta zna LOL

p.s. u anketi se može glasati neograničen broj puta (bzvz). I čudno, bilo je 2 glasa, ja dam glas, ostane 2. Reko važi. Sada to isto ima 4... i tako... Wink

Ažurirao slowrun - 08.Lipanj/Jun.2011 u 01:36
In my body, where the shame gland SHOULD be, there's a second AWESOME gland.   True Story
Na vrh
Mandarinan View Drop Down
Translator
Translator
Bucko vitaminac aka Dežurni Dušebrižnik

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mandarinan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Lipanj/Jun.2011 u 09:42
U krajnjem slučaju sinjor potpuno ste u pravu. 
“Fighting for peace is like screwing for virginity.”
― George Carlin
Na vrh
fiko View Drop Down
Translator
Translator

Ferrari Fan

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fiko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Lipanj/Jun.2011 u 10:08
Originalno postovano od strane slowrun slowrun piše:

U pravom društvu svako pivo je dobro LOL
Sve ih sipaš u iste flaše, ne staviš etikete i da vidiš ko šta zna LOL

p.s. u anketi se može glasati neograničen broj puta (bzvz). I čudno, bilo je 2 glasa, ja dam glas, ostane 2. Reko važi. Sada to isto ima 4... i tako... Wink

Sređeno je za glasanje, samo jednom i gotovoWink
Everyone is entitled to be stupid, but some abuse the privilege.
Na vrh
fiko View Drop Down
Translator
Translator

Ferrari Fan

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fiko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Lipanj/Jun.2011 u 20:37
Najmlađi član koji je glasao na anketi
Everyone is entitled to be stupid, but some abuse the privilege.
Na vrh
Titivillus View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Titivillus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Lipanj/Jun.2011 u 23:51
Originalno postovano od strane nitkov nitkov piše:

Ove dvije ljepotice...

Ako sam vani, prvo tražim Velebitsko, iako se ne može svugdje naći...

Inače često popijem Karlovačko ili neko treće. Nisam neka pivopija, ali Velebitsko mi uvijek dobro sjeda.

Daleko najbolje hrvatsko pivo. Thumbs Up

Kad god me put navede u Slavonski Brod zaletim se do jednog birca uz Savu samo zbog Velebitskog.

Inače, glasao sam za Guiness jer sam se prije oko godinu dana navukao na crno pivo. Nažalost, najčešće je Osječko u pitanju. LOL
Na vrh
AESON View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AESON Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2012 u 16:07
Jelen pivo STVARNO NAJBOLJE NA SVETU. Potvrđen pred početak prethodnog Mondijala u Južnoj AfricI!
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2012 u 17:18
Vid' ga opet ovaj!!! LOL
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,230 sekundi.