Web: Titlovi.com
Kategorija: Generalne rasprave i zabava
Ime foruma: Spam, spam i samo spam
Opis foruma: Treba li dodatno objašnjavati što vas ovdje čeka?
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=41411 Datum ispisa: 22.Srpanj/Jul.2026 u 20:11 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Večiti derbi...između Lav i Jelen pivaObjavio: fiko
Tema: Večiti derbi...između Lav i Jelen piva
Datum objave: 06.Lipanj/Jun.2011 u 21:41
Koje pivo je po vašem "pijenju" najbolje,
molim samo iskrene odgovore.
-------------
Everyone is entitled to be stupid, but some abuse the privilege.
Odgovori: Objavio: darije
Datum objave: 06.Lipanj/Jun.2011 u 21:53
& - najiskrenije
-------------
Objavio: rade.c
Datum objave: 06.Lipanj/Jun.2011 u 22:02
A NEKTAR
Objavio: fiko
Datum objave: 06.Lipanj/Jun.2011 u 22:09
Nisam se mogao setiti svih vrsta piva, ima ih puno, ovo je samo par meni poznatih. Ja bi svakako jedan
-------------
Objavio: Dee_Monk
Datum objave: 06.Lipanj/Jun.2011 u 22:23
Lav i karlovacko
------------- Hajde, Bože, budi drug, pa okreni jedan krug unazad planetu....
Objavio: darije
Datum objave: 06.Lipanj/Jun.2011 u 22:26
Jedno pitanje za sve pivopije: da li mislite da reklama ima mnogo udela u celoj priči?
-------------
Objavio: dilan_dog
Datum objave: 06.Lipanj/Jun.2011 u 22:32
Jelen! Muškarci znaju zašto!
Objavio: mahoni
Datum objave: 06.Lipanj/Jun.2011 u 22:34
Fiko , a gde se dede TUBORG.
Nisam pivopija ali mogu po nekad Tuborg. Preferiram Shotgun. Domaća šljiva, loza...tekila, vodka.
Glasam za TUBORG.
Objavio: VBojana
Datum objave: 06.Lipanj/Jun.2011 u 22:39
Od ovih ponuđenih - Stella.
Što se reklame tiče, može da me navede da nešto probam, ali ako ne valja - ne valja, tu reklama ne pomaže
-------------
https://www.youtube.com/watch?v=FgUhVR1msMo" rel="nofollow - You find a way
Objavio: intoxic
Datum objave: 06.Lipanj/Jun.2011 u 22:44
I ja bih Tuborg
Objavio: Mandarinan
Datum objave: 06.Lipanj/Jun.2011 u 22:46
Od navedenih Lav. Nažalost. Bio sam zagriženi Jelenopija, ali postaju sve manje kvalitetni dok nasuprot tome Lav održava kvalitet. To je moje skromno i nadasve lično mišljenje i ukus (ali niko ne kaže da je moj ukus normalan-recimo Leffe ne mogu da smislim, a svi ga hvale poprilično!).
EDIT: Reklama? nikako. Više se oslanjam na preporuke od usta do usta. "dobar glas se daleko čuje, a loš još dalje"
------------- “Fighting for peace is like screwing for virginity.” ― George Carlin
Datum objave: 06.Lipanj/Jun.2011 u 22:56
darije piše:
Jedno pitanje za sve pivopije: da li mislite da reklama ima mnogo udela u celoj priči?
Što se mene tiče nema puno udela, probaću sve, ali ako mi se ne svidi, ništa od toga.
-------------
Objavio: Gor@n88
Datum objave: 06.Lipanj/Jun.2011 u 23:00
Od navedenih Lav, jednostavno je bolje
Datum objave: 06.Lipanj/Jun.2011 u 23:15
Na brojne zahteve, ubačeni Tuborg i Nektar. Izvinjavam se što sam to zaboravio, nema više dodavanja, lista je gotova. Hvala
member_profile.asp?PF=2506 - darije što si zamenio imena na listi.Svi da ga časte sa
-------------
Objavio: Movie Master
Datum objave: 06.Lipanj/Jun.2011 u 23:18
Greška fiko, nema najboljeg kod nas - Zaječarskog!
Datum objave: 06.Lipanj/Jun.2011 u 23:38
Movie Master piše:
Greška fiko, nema najboljeg kod nas - Zaječarskog!
Nemoj to da mi radiš!
-------------
Datum objave: 06.Lipanj/Jun.2011 u 23:42
Gor@n88 piše:
Od navedenih Lav, jednostavno je bolje
Šta reći, zna šta valja
-------------
Datum objave: 07.Lipanj/Jun.2011 u 00:17
fiko piše:
Svi da ga časte sa
E baš ti hvala.
-------------
Objavio: AcaNDr
Datum objave: 07.Lipanj/Jun.2011 u 06:40
ja bar znam šta pijem i to što pijem znam da je vrhunskog kvaliteta.... Od svih pivara koje ga pune, mi smo ga najbliže "uboli" AMSTEL!!!
Od domaćih PILS PLUS i ZAJEČARSKO! I to znam šta je i od čega se krčka i garantujem za njihov kvalitet
Jelen je ok pivo i zadovoljavajućeg kvaliteta, ali smešno je što ljudi hvale taj LAV... To je teško smeće (provereno). Naš Master je bolji od LAVA!! I opet kažem (znam da će mnogi reći da to govorim, jer mi punimo to pivo) PILS PLUS je trenutno najkvalitetnije domaće pivo... Mnoge činjenice to govore....
------------- I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren
Objavio: realpetko
Datum objave: 07.Lipanj/Jun.2011 u 09:18
Reklame za pivo na mene nemaju ama baš nikakvog uticaja već nove vrste probam isključivo iz radoznalosti.
Meni je daleko, daleko, daleko najbolje pivo koje sam ikada pio, bilo Porter zrenjaninske pivare. Prosto ne mogu da prežalim što više ne postoji. Drugo bi bilo Pećko, ali, u ovim krajevima, i od toga više nema ništa. Nekada sam rado pio jagodinskog "čiču", ali sada mi je to pivo katastrofalno loše. Pre par godina sam često pio Lava, ali on mi sada nekako ne odgovara.
Više volim tamna piva, ali u ovoj zabitoj provinciji ih uglavnom nema. Dostupno je jedino nikšićko tamno koje mi je loše i košta više nego što sam spreman da platim.
Sada celo društvo uglavnom pije apatinskog jelena, uz povremene izlete u nikšićko - svetlo.
No, mislim da je manje bitno koje je pivo u pitanju, bitna stvar je ovo – Živeli!
P.S. Mislim da nisam uspeo da dovoljno naglasim koliko mi je zrenjaninski Porter bio bolji od bilo kojeg drugog piva... Guiness? Ne, radije bih Porter.
-------------
Datum objave: 07.Lipanj/Jun.2011 u 09:37
AcaNDr piše:
ja bar znam šta pijem i to što pijem znam da je vrhunskog kvaliteta.... Od svih pivara koje ga pune, mi smo ga najbliže "uboli" AMSTEL!!!
Od domaćih PILS PLUS i ZAJEČARSKO! I to znam šta je i od čega se krčka i garantujem za njihov kvalitet
Jelen je ok pivo i zadovoljavajućeg kvaliteta, ali smešno je što ljudi hvale taj LAV... To je teško smeće (provereno). Naš Master je bolji od LAVA!! I opet kažem (znam da će mnogi reći da to govorim, jer mi punimo to pivo) PILS PLUS je trenutno najkvalitetnije domaće pivo... Mnoge činjenice to govore....
Dobro Acane, voleo bih kada bi potkrepio sve ovo nekim činjenicama. Možda da izvučeš neku paralelu po objektnim kriterijumima pravljenja piva? (naravno, ja ne znam koji su takvi kriterijumi, ali me interesuje šta to čini lav nekvalitetnim, a master...boljim od njega?)Taman nas možeš prosvetliti čega da se klonimo a šta da prigrlimo.
------------- “Fighting for peace is like screwing for virginity.” ― George Carlin
Datum objave: 07.Lipanj/Jun.2011 u 10:04
realpetko piše:
Reklame za pivo na mene nemaju ama baš nikakvog uticaja već nove vrste probam isključivo iz radoznalosti.
Meni je daleko, daleko, daleko najbolje pivo koje sam ikada pio, bilo Porter zrenjaninske pivare. Prosto ne mogu da prežalim što više ne postoji. Drugo bi bilo Pećko, ali, u ovim krajevima, i od toga više nema ništa. Nekada sam rado pio jagodinskog "čiču", ali sada mi je to pivo katastrofalno loše. Pre par godina sam često pio Lava, ali on mi sada nekako ne odgovara.
Više volim tamna piva, ali u ovoj zabitoj provinciji ih uglavnom nema. Dostupno je jedino nikšićko tamno koje mi je loše i košta više nego što sam spreman da platim.
Sada celo društvo uglavnom pije apatinskog jelena, uz povremene izlete u nikšićko - svetlo.
No, mislim da je manje bitno koje je pivo u pitanju, bitna stvar je ovo – Živeli!
P.S. Mislim da nisam uspeo da dovoljno naglasim koliko mi je zrenjaninski Porter bio bolji od bilo kojeg drugog piva... Guiness? Ne, radije bih Porter.
Ček, ček, nisi rekao koje ti je pivo najbolje?
-------------
Objavio: AcaNDr
Datum objave: 07.Lipanj/Jun.2011 u 13:45
Mandarinan piše:
AcaNDr piše:
Dobro Acane, voleo bih kada bi potkrepio sve ovo nekim činjenicama. Možda da izvučeš neku paralelu po objektnim kriterijumima pravljenja piva? (naravno, ja ne znam koji su takvi kriterijumi, ali me interesuje šta to čini lav nekvalitetnim, a master...boljim od njega?)Taman nas možeš prosvetliti čega da se klonimo a šta da prigrlimo.
ima tu nekih stvari koje nisu baš za javnost.. Ne znam da li ti je dovoljno kad bi rekao da Heinekena kao vlasnika naše pivare i drugih pivara ne zanima da li mi imamo para da uzmemo sirovine odakle oni kažu, a ne odakle mi hocemo, tj. gde je jeftinije... Jednostavno, ako on kaže da sirovine za proizvodnju piva naručimo iz USA, to mora da se desi..... imao pare za to ili ne... Da li te je to, koliko toliko ubedilo da je Heineken ozbiljan igrač.... Carlsberg to tako ne radi....
Sve ostalo što se tiče proizvodnje je tajna... Od stranih piva, bilo da se pune kod nas ili ne....Heineken, Carlsberg, Amstel, Staropramen, Efes, Becks, Tuborg (znam da sam neke zaboravio, ali ovo su aktuelna piva kod nas)
od domaćih Pils Plus, Zaječarsko, Jelen, Master i onda Lav.....
Isto kao što je Jelen napravio belo nefiltrirano mutno pšenično pivo... Od toga treba bežati, jer ne može da se uporedi Paulaner i Schneider Weisse bier.... Ja ne znam šta je Jelen pokušao sa tim, ali nešto su zeznuli.....
Toliko od mene, i ovako sam previše rekao.... ostalo uz pivo ali kvalitetno pivo..
------------- I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren
Objavio: Lucky10
Datum objave: 07.Lipanj/Jun.2011 u 14:20
Objavio: mijko
Datum objave: 07.Lipanj/Jun.2011 u 17:16
dilan_dog piše:
Jelen! Muškarci znaju zašto!
Potpisujem, Jelen i to je to...ne kažem da su ostala loša jer se o ukusima ne raspravlja, ali mome grlu jedino odgovara jelen, nazdravlje!
-------------
Don`t drink and drive, take LSD and teleport...
Objavio: slowrun
Datum objave: 08.Lipanj/Jun.2011 u 01:27
U pravom društvu svako pivo je dobro Sve ih sipaš u iste flaše, ne staviš etikete i da vidiš ko šta zna
p.s. u anketi se može glasati neograničen broj puta (bzvz). I čudno, bilo je 2 glasa, ja dam glas, ostane 2. Reko važi. Sada to isto ima 4... i tako...
------------- In my body, where the shame gland SHOULD be, there's a second AWESOME gland. True Story
Datum objave: 08.Lipanj/Jun.2011 u 09:42
U krajnjem slučaju sinjor potpuno ste u pravu.
Datum objave: 09.Lipanj/Jun.2011 u 10:08
slowrun piše:
U pravom društvu svako pivo je dobro Sve ih sipaš u iste flaše, ne staviš etikete i da vidiš ko šta zna
p.s. u anketi se može glasati neograničen broj puta (bzvz). I čudno, bilo je 2 glasa, ja dam glas, ostane 2. Reko važi. Sada to isto ima 4... i tako...
Sređeno je za glasanje, samo jednom i gotovo
-------------
Datum objave: 09.Lipanj/Jun.2011 u 20:37
Najmlađi član koji je glasao na anketi
-------------
Objavio: Titivillus
Datum objave: 11.Lipanj/Jun.2011 u 23:51
nitkov piše:
Ove dvije ljepotice...
Ako sam vani, prvo tražim Velebitsko, iako se ne može svugdje naći...
Inače često popijem Karlovačko ili neko treće. Nisam neka pivopija, ali Velebitsko mi uvijek dobro sjeda.
Daleko najbolje hrvatsko pivo.
Kad god me put navede u Slavonski Brod zaletim se do jednog birca uz Savu samo zbog Velebitskog.
Inače, glasao sam za Guiness jer sam se prije oko godinu dana navukao na crno pivo. Nažalost, najčešće je Osječko u pitanju.
Objavio: AESON
Datum objave: 14.Sijecanj/Jan.2012 u 16:07
Jelen pivo STVARNO NAJBOLJE NA SVETU. Potvrđen pred početak prethodnog Mondijala u Južnoj AfricI!
Datum objave: 14.Sijecanj/Jan.2012 u 17:18