| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Procesor... |
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Korisnik | |||
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2012 u 22:22 |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
dome-nasty
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 14.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Istra Croatia Status: Offline Points: 184 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2012 u 00:05 |
||
U biti trebao bi potražiti kakvu (polovnu) grafu i eventualno koji dvojezgreni procesor
A ovu staru Samsungovu od 50" da stavim u garažu ![]() Hvala na savjetima Ažurirao dome-nasty - 09.Sijecanj/Jan.2012 u 09:51 |
|||
|
Eat my shorts |
|||
![]() |
|||
GuRuGeoRge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 27.Sijecanj/Jan.2009 Lokacija: Serbia; UK Status: Offline Points: 50 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2012 u 13:23 |
||
|
dome-nasty sa tvojom pločom kompatibini su sledeći procesori: http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5GD1VM/#CPUS Koliko ja vidim tu od dvojezgranih procesora nema leba, najjači koji bi ti mogli na ploču su Celeron D 355 (3.33 GHz, 533 FSB, L2:256KB, revG1, LGA775) ili P4-672 (3.8 GHz, 800 FSB, L2:2MB, revR0) a oni su od navedenih E6300,6400,6500,6600 i 6700 daleko slabiji, jer imaju samo 1 jezgro..Ubaciš neku jeftinu PCI-E karticu i to je to..Ja imam AMD Athlon XP 2500+, 1GB DDR1 400MHz RAM, Epox KT600 čipset ploču, ATA i 2 SATA HDD i PowerColor Radeon HD3450 AGP,Audigy 2 LS, i bez problema gledam 720p (znači HD materijal) na mom matorom CRT Philips 107S6 flat monitoru od 17 inča..Na ovoj konfi radi Half-Life 2 sa svim epizodama,Far Cry,Splinter Cell-Double Agent i svi prethodni,Angry Birds,Plants vs Zombies, prešao sam i Gears of War,a i Crysis sa sve LOW postavkama,a igram online multiplayer Call of Duty 2 kao i Call of Duty:Modern Warfare, ovaj zadnji sa grafikom sve na LOW(samo MP).. Ažurirao GuRuGeoRge - 19.Sijecanj/Jan.2012 u 13:52 |
|||
|
"All that is necessary for evil to succeed is for good men to do nothing." - Edmund Burke, British Statesman and Philosopher
|
|||
![]() |
|||
dome-nasty
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 14.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Istra Croatia Status: Offline Points: 184 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2012 u 16:47 |
||
riješio sa Asusovom karticom EAH5450 inače plačena nekih 45 euraHvala svima na svjetu |
|||
|
Eat my shorts |
|||
![]() |
|||
snajp
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Pridružen: 13.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: "Western" zona Status: Offline Points: 1095 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2012 u 14:40 |
||
|
Nije lepo smejati se tuđoj nesreći, ali ne mogu da odolim p.s. pitanje: Zašto Ubuntu, ima operativnih sistema koji bi lepo radili na toj konfiguraciji, a i neke verzije windows-a... U svakom slučaju nek pecaroši sačekaju još malo |
|||
|
I am Connor MacLeod of the Clan MacLeod. I was born in 1518 in the village of Glenfinnan on the shores of Loch Shiel. And I am immortal.
|
|||
![]() |
|||
ninjawhite
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 05.Svibanj/May.2009 Lokacija: Doboj Status: Offline Points: 218 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2012 u 17:45 |
||
Ajde prvo da se ja pohvalim pa onda odgovorim na pitanje. Nabudžio se taj računar na 756 mb radne. Ja, ja. Elem, zbavio se još jedan noviji. DualCore Pentium 1.8 DDR2 3072 MB Ati Radeon x1300/1500 (512 mb) Sata II 320 gb. Naravno, ovo noviji, znači za mene noviji a ne u svjetu tehnike. ![]() A sad odgovor na pitanje. Ovaj računar radi neke ozbiljne stvari. Kad kažem računar, upravo to i mislim. IBM. On upravlja pumpom za vodu na kojoj je priključeno sedam kuća. Praktično se i ne gasi nikada. Samo naravno pri nestanku struje. Prije par godina tu funkciju je obavljao server računar sa Winom koji je padao svakih desetak dana. Za ovakve stvari Linux je u globalu mnogo sigurniji i pouzdaniji. Skripta za upravljanje je koštala nekih 50 km dok program za Win teško da se i može naći a i ko zna koliko bi koštao. A što se tiče samog odnosa rada sistema na ovoj konfiguraciji otprilike je to sve isto. I Windows xp i Ubuntu i bilo koji drugi distro. Razlog zbog kojeg je to Ubuntu a ne neki drugi Linux je neka subjektivna stvar valjda, nemam pojma. Naviklo se na njega. ![]() |
|||
![]() |
|||
snajp
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Pridružen: 13.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: "Western" zona Status: Offline Points: 1095 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2012 u 18:19 |
||
|
Novi računar da se koristi za pumpu, a stari za kućnu upotrebu zbog izjave
(još malo šale, nadam se da mi nećeš zameriti) A sad ozbiljno: Lično nemam ništa protiv linux-a i koristim više linux distribucija, a pretpostavljao sam i da postoji neki razlog zbog korišćenja linux-a, a u tvom slučaju ih očigledno ih ima više. Mnogo faktora definiše stabilnost i brzinu operativnog sistema pa ne bih to da komentarišem (naročito ne u ovoj temi, jer sam je dovoljno spamovao). Inače, čestitam na novom računaru i novom procesoru sa iskrenom željom da i taj novi računar bude zamenjen još boljim i bržim. Veliki pozdrav. Snajp
Ažurirao snajp - 12.Veljaca/Feb.2012 u 18:20 |
|||
|
I am Connor MacLeod of the Clan MacLeod. I was born in 1518 in the village of Glenfinnan on the shores of Loch Shiel. And I am immortal.
|
|||
![]() |
|||
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |