Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Igrice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - NFS UNDERGROUND 2
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

NFS UNDERGROUND 2

Odgovori Odgovori Stranica  <1 234
Korisnik
Poruka
Bikonja View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bikonja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2005 u 13:24

Da... Za sve je drzava kriva :P

Nego, znam ja da se mogu ja pretplatiti pa cekat dok mi to ne sloze, ali kuzis mi pricamo o tome zasto sad nemamo broadband vezu... Eto zasto, jer je to nemoguce meni....

Ma je**m im ja svima.... Necemo ajde biti prosti, ali idu mi svi na zifce vec ti i politicari i tvrtke poput hi(T)ler-coma....

Kad narastem, bit cu normalan...
Na vrh
fLiP View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fLiP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2005 u 17:58

evo pređoh svih 100%

i fali mi mamojebena dva covera? di i kako?!

....
Na vrh
Roteiro View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Roteiro Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2005 u 23:15
niko mi ne govori rezultate do stotke, ja oborio svoj rekord. sad toyota supra 1.45 sec do 100km/h
a na autu mi piše 2fast4u LOL
To sam ja...
Na vrh
Anthony@djol View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Anthony@djol Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2005 u 01:17
pa ja nisam to nikad probao ali znam otprilike koje bi auto moglo potuć supru, probaj nabrijat toyotu celicu na sva 3 stagea! ima krajnju brzinu od 338 km a još je nismo ja i zet do kraja nabrijali...

Ažurirao Anthony@djol
I belive in the music, it's the sound that makes me move!
The house musique!
Na vrh
Roteiro View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Roteiro Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2005 u 11:52
ne zanima mene krajnja brzina nego ubrzanje
To sam ja...
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Anthony@djol Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2005 u 21:45
Pa eto, valjda auto s najvećim okretnim momentom najbolje ubrzava...A toyota celica, baš se siječam, ima čak i najveći!
The house musique!
Na vrh
Roteiro View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Roteiro Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2005 u 22:15
pa eto probaj ti s celicom da vidim kolki rez će ti biti
To sam ja...
Na vrh
Roteiro View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Roteiro Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2005 u 00:47
i mislim da oko okretnog momenta baš i nisi u pravu, ne bih baš rekao da je celica najbolja
To sam ja...
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Anthony@djol Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2005 u 23:45
ok, my bad!
The house musique!
Na vrh
Roteiro View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Roteiro Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2005 u 13:55
a jel ti igraš to sad uopće???
To sam ja...
Na vrh
Roteiro View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Roteiro Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Svibanj/May.2005 u 19:20
znam da je ovo stara tema, al ne bih otvarao novu, pa da pitam jel zna netko jel ima koji auto a ubacit u NFSU2, našao sam na netu onu corsu i peugeot 106, al sad bih nešto drugo. igrao sam s corsom, nisam ju još do kraja nabrijao, al odlično izgleda, probat ću stavit sliku....

Ažurirao Roteiro
To sam ja...
Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Svibanj/May.2005 u 20:58

[QUOTE=Roteiro]jel zna netko jel ima koji auto a ubacit u NFSU2, našao sam na netu onu corsu i peugeot 106QUOTE]

Koliko ja znam nema, i ova dva koja si nabrojao su orginal od NSFU samo evropske verzije.

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 234
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.