| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
42" LCD/Plasma, na sta obratiti paznju: |
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Korisnik | |
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2011 u 18:52 |
Brate, prjatelju, tekstove možeš da čitaš i čitaš i čitaš... ali. Ja ima LCD fullHD Samsung 1080p 40'' LE40B530P7W, moji majka i otac, Plasma HD Ready Samsung 42''. Jednog dana ću ih na prevaru zameniti. Nema tu neke velike razlike pri gledanju HD filmova ali kad probam da jedan i drugi koristim kao monitor, e tu dolazi do razlike. Na plazmi je slika kristalno jasna, dok je kod mene mutnjikava... Iz prve ruke ti kažem uzmi Plazmu FullHd i nećeš pogrešiti. još kad bi našao Panasonic - milina. Takođe, gledaj da ima DLNA i WiFi. |
|
|
|
![]() |
|
Kchief
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 01.Ožujak/Mar.2010 Lokacija: makedonija Status: Offline Points: 104 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Srpanj/Jul.2011 u 12:09 |
|
A jel zna neko zasto SONY ne pravi plasme?
|
|
![]() |
|
sappy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 27.Veljaca/Feb.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 31 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Prosinac/Dec.2011 u 22:35 |
|
Ja bih u svakom slučaju odabrao plazmu i to naravno Panasonic...
Lcd i led tehnologije zahtjevaju savršen digitalni signal visoke rezolucije, a na SD signalu lome zube i to ne izgleda nimalo lijepo..., dok SD signal na plazmi izgleda vrlo dobro... Prije nekih 2 godine uzeo sam Panasonic TX-P42S10E i bio je bestbuy fullHD plazma..., danas suze ronim jer za isti novac (6000 kn) se može dobiti ovaj model....http://hdtelevizija.com/2011/04/11/recenzija-plazma-2d-panasonic-tx-p42g30e-107-cm/.... Taj model je ultimativni media centar, a preko usb-a prikazuje HD filmove (mkv, mp4 itd..) i podržava .srt subtitlove samo nema nekih naših znakova (bar taj testni primjerak u Emmezeti)... Od ostalih FullHD koje bi mogao preporučiti su...http://hdtelevizija.com/2011/05/11/recenzija-plazma-2d-panasonic-tx-p42s30e-107-cm/ - 4600 kn i HDready te bestbuy SD performer http://hdtelevizija.com/2011/02/15/recenzija-plazma-2d-panasonic-tx-p42c3e-107-cm/, ovaj model nije media centar i nema usb podršku, ali za 3000 kn (nedavno bila akcija u Emmezeti), sada je oko 3200 kn i stvarno ima mrak prikaz SD tv signala... Te novije generacije Panasonic plazmi odlikuje vrlo mala potršnja energije i uz rame je sa potrošnjom lcd-a i led-a istih dimenzija, što je donedavno bio jedini plus za lcd i led tehnologiju, sada više nije... Ova moja (zbog koje "suze ronim" - P42S10E) je 400 HZ i potrošnja joj je gotovo dupla u odnosu na navedene..., no nema veze čim mali stasa ide u njegovu sobu, a nova Plazmica ide u dnevni boravak... |
|
![]() |
|
bobiska
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 31.Svibanj/May.2005 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 785 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Prosinac/Dec.2011 u 22:41 |
|
Slažem se sa svim iznetim.
|
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Prosinac/Dec.2011 u 23:21 |
|
Jedno 5 kolega na PO imaju LG 42pt353 a moj brat je pre 2 nedelje uzeo 50pt353 i je prezadovoljan, cita sve osim DTS a i jeftina je cena 35.500denara (nema 600eura), za tih para mozes jedino uzeti 40" full hd led 3d 4d
. Oko problema sa DTS zvukom istog moras prekodirati u ac3 pomoci programa mkv2ac3 - proces koji traje nepunih 20min. SD signal prikazuje odlicno ali krenimo od 480p ripove pa full HD ripove, sve izgleda predobro, kristalno cista slika. Igrao sam i ps3 na njoj, zakon, za plazmu imam samo reci pohvale.Nesto najbitnije i sto najvise mi se dopada je to sto gledas film kao da si pred pc, znaci ubacis usb flash ili hdd i klikas na video fajl i pocinje, ako treba podesis prevod na latin2 i to je to. NEMAS potrebe od aviaddxsubs ili mkvmerge za mkv fajlove, nista od toga. Cita avi+srt, mkv+srt odvojeno. Ažurirao icemaher - 30.Prosinac/Dec.2011 u 23:28 |
|
![]() |
|
sappy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 27.Veljaca/Feb.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 31 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Prosinac/Dec.2011 u 03:35 |
|
Da.., prema svim testovima te LG 42 i 50 PT353 plazme (HD 1024x768) plazme su prilično dobre i u reprodukciji SD signala, a za sličnu cijenu, komparativno istoj veličini.., za razliku Panasonica daju i multimedija usb podršku, dakle tu je LG malo darežljiviji od Panasonica..., po gutanju energije su tu negdje podjednaki...
U svakom slučaju moj izbor je plazma... |
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |