Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Igrice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - ANNO 1404
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

ANNO 1404

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
ddavid14 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddavid14 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: ANNO 1404
    Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2011 u 13:53
ANNO 1404

Jel netko igra ovo!?

Ja imam opet problem sa igrom,stalno nešto zajebava!AngryBig smile

Frend je skino igru,pokazao mi malo kako izgleda i kaj trebaš radit itd...
Spržio mi na dvd,instalirao sam ju,crack--copy--paste u folder od igre i to je to!
Idem pokrenut igru,crni ekran,zvuk od igre ćujem u pozadini i vidim pointer od miša(original strelicu koja je u igri)!
Skinuo sam i nove drivere od graićke,mako stare i instalirao nove,opet ništa,crni monitor i zvuk se ćuje,a frendu radi normalno!
Neznam,ako je netko imao slićan ili isti problem i riješio ga,puno bi mi pomogao!
Hvala na bilo kakvoj pomoći!
Pozz!Wink
Na vrh
Lithium View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lithium Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2011 u 21:02
Probaj ovo

Citiraj ]On the first run the game uses Engine.ini, that is located in the game directory. For me it`s "C:\GAMEZ\ANNO 1404".
Open the file with a text editor, like Notepad, and copy/paste these lines:
<InitFile>
<DirectXVersion>9</DirectXVersion>
<QualityLevel>2</QualityLevel>
<ScreenXSize>1280</ScreenXSize>
<ScreenYSize>960</ScreenYSize>
<ScreenDepth>32</ScreenDepth>
<ScreenFormat>1</ScreenFormat>
<RefreshRate>60</RefreshRate>
</InitFile>

And save the file.
Ofcourse you can change the DirectX version, be it Win Vista or Win Se7en to 10, as well as the resolution.
Launch the game, create your profile and adjust game settings.
Only NOW the game creates Engine.ini in "C:\Documents and Settings\UserName\Application Data\Ubisoft\Anno1404\Config" along with the profile, and this is the one, that will be used from now on.
Na vrh
ddavid14 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddavid14 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2011 u 22:38
Ajde baš da probam i to,ma je**m se sa tim (igrom) već malo duže vrijeme i nikako,tako da sam obrisao igru,popizdio sam više!
Idem ju sad ponovo instalirat i probat to napravit kako si napisao!
Hvala!Wink
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.