| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
ANNO 1404 |
Odgovori
|
| Korisnik | |
ddavid14
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 27.Sijecanj/Jan.2007 Lokacija: Hrvatska/Klc Status: Offline Points: 1318 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: ANNO 1404Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2011 u 13:53 |
|
ANNO 1404
Jel netko igra ovo!? Ja imam opet problem sa igrom,stalno nešto zajebava! ![]() ![]() Frend je skino igru,pokazao mi malo kako izgleda i kaj trebaš radit itd... Spržio mi na dvd,instalirao sam ju,crack--copy--paste u folder od igre i to je to! Idem pokrenut igru,crni ekran,zvuk od igre ćujem u pozadini i vidim pointer od miša(original strelicu koja je u igri)! Skinuo sam i nove drivere od graićke,mako stare i instalirao nove,opet ništa,crni monitor i zvuk se ćuje,a frendu radi normalno! Neznam,ako je netko imao slićan ili isti problem i riješio ga,puno bi mi pomogao! Hvala na bilo kakvoj pomoći! Pozz! ![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Lithium
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2011 u 21:02 |
|
Probaj ovo
|
|
![]() |
|
ddavid14
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 27.Sijecanj/Jan.2007 Lokacija: Hrvatska/Klc Status: Offline Points: 1318 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2011 u 22:38 |
|
Ajde baš da probam i to,ma je**m se sa tim (igrom) već malo duže vrijeme i nikako,tako da sam obrisao igru,popizdio sam više!
Idem ju sad ponovo instalirat i probat to napravit kako si napisao! Hvala! ![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |