Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Muzika
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Eurovision Song Contest Dusseldorf 2011
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Eurovision Song Contest Dusseldorf 2011

Odgovori Odgovori Stranica  <1 345
Korisnik
Poruka
ExtraJa View Drop Down
Translator
Translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ExtraJa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Svibanj/May.2011 u 09:50
Sad kad pogledam malo na ovih pet koji su ispred Merlina (ako ćemo tražit dlaku u jajetu) za mene je po kvaliteti ravna samo Danska .
Nisam htio biti subjektivan jer sam znao kako ovaj evropski narod razmišlja pa da Merlina guram u vrh ali eto ispade da sam mu dao jedno mjesto više nego je on osvojio.
Ali kad nismo mogli pobijediti sa Lejlom zašto bi sa Love in Rewind!?
Ono što je zanimljivo jest to da imamo odlične komentare i prije i nakon finala, da smo dobili najviše 12-ica, da je pjesma dobra kako žiriju tako i narodu ali izgleda da "Ti" neki koji odlučuju (ako takvih ima Embarrassed ) znaju da to Bosna ne bi mogla organizovat pa onda nema smisla ni da pobijedimo.
Usput rečeno, ove godine su me skandinavci iznenadili jer su svi bili dobri!!

Na vrh
Dee_Monk View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dee_Monk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Svibanj/May.2011 u 11:00

LOLLOLLOLLOLLOL

Ažurirao Dee_Monk - 15.Svibanj/May.2011 u 11:05
Hajde, Bože, budi drug, pa okreni jedan krug unazad planetu....
Na vrh
minjabuuu View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj minjabuuu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Svibanj/May.2011 u 12:38
Dijaspora zakazala. Zamislite, nista od Nemacke... Pa 1/4 Nemacke su Srbi, sunce mu... E, Djokovicu, sta nam uradi, svi gledali tebe sinoc LOL
Na vrh
VBojana View Drop Down
Translator
Translator
Skvoglavica

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj VBojana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Svibanj/May.2011 u 13:03
Ja navijala za Italiju i Sloveniju, ali nisam očekivala da neko od njih pobedi. Rekla bih da je A2 u pravu, tj. da je Azerbejdžanova pobeda plod dugogodišnjeg truda. Prođe i to čudo... Big smile
Na vrh
faithlessmary View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Neprikosnovena Mary

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj faithlessmary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Svibanj/May.2011 u 13:32
Nikad dosadnije pesme mi nisu bile nego ove godine. Od najvecih grozota bih spomenula Irce, i uopste one bolesne frizure u duhu sveze porasle mlade trave, dosadnu Lenu, ovacije Italiji itd.

Ona sa peskom, ne znam cija je, je imala dobru pesmu i njeno izvodjenje mi je bilo ok, ali sam skontala da meni muzika te pesme zvuci kao neka melodija sa sintisajzera, ona gotova pa je pustite i dodajete samo poneku notu.

I onaj Popular da nije toliko smarao sa popular je mogao da prodje, mislim kod mene da prodje 
LOL

Srpska pesma je bila tralala i nemam drugi pridev za nju.

Bosanska je bila nekako u paketu simpaticna, jedino sto mi je tu Merlin zakazao i sa tekstom i sa izvodjenjem i sa engleskim.. Kao da je dao 10 posto sebe i radio samo toliko da se dopadne  Evrovizijcima.
Veži konja gde ti gazda kaže
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 345
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,320 sekundi.