Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Eurovision Song Contest Dusseldorf 2011

Web: Titlovi.com
Kategorija: Generalne rasprave i zabava
Ime foruma: Muzika
Opis foruma: Rasprave o muzici, programima za mp3, flac...
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=40195
Datum ispisa: 04.Lipanj/Jun.2026 u 06:20
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: Eurovision Song Contest Dusseldorf 2011
Objavio: A2D2
Tema: Eurovision Song Contest Dusseldorf 2011
Datum objave: 27.Ožujak/Mar.2011 u 15:40
Dragi forumaši !!!

Eurosong nam se bliži ,a vjerujem da među vama ima ljudi koji prate ovu manifestaciju lakih nota i navijaju naravno za svoga favorita, ali da prije svega uživaju u spektaklu jarkih boja, pretjeranog kiča,mahanju zastavica i slavljenu makar prividnog evropskog zajedništva...

Počeću da postavljam spotove takmičara ,a i vi se možete uključiti i ostaviti neki komentar

- Tko je vaš favorit ?
- Možete ostaviti i negativne komentare npr. Zašto vam se ne sviđa eurosong ili tako nešto...
Vaše viđenje čitave manifestacije itd...

Uglavnom tema je otvorena ...Wink

-------------
Nitko nije toliko bogat da može bez osmjeha i nitko toliko jadan da ga ne bi zaslužio.

Odgovori:
Datum objave: 27.Ožujak/Mar.2011 u 15:41
SRBIJA -  Nina - Čaroban

-------------
Nitko nije toliko bogat da može bez osmjeha i nitko toliko jadan da ga ne bi zaslužio.

Datum objave: 27.Ožujak/Mar.2011 u 15:43
BOSNA I HERCEGOVINA   Dino Merlin : Love in Rewind

-------------

Datum objave: 27.Ožujak/Mar.2011 u 15:45
SLOVENIJA   Maja Keuc - Vanilija

-------------

Datum objave: 27.Ožujak/Mar.2011 u 15:47
HRVATSKA Daria Kinzer - Lahor

-------------

Objavio: CSInvestigator
Datum objave: 27.Ožujak/Mar.2011 u 15:48
Samo sam pesmu Srbije i čula, užasna je, dosadna, neritmična, i nikako nije za takmičenje...
Ostale pesme još uvek nisam čula, ali ne verujem da vrede nešto, pošto je nažalost takva situacija već godinama... Ne znam ni ko je pobedio prošle godine, a kamoli neke prethodne...

-------------
Your soul could never grow old, it's evergreen

Datum objave: 27.Ožujak/Mar.2011 u 15:50
MAKEDONIJA  Vlatko Ilievski - Rusinka  

-------------

Datum objave: 27.Ožujak/Mar.2011 u 15:53
Originalno postovano od strane CSInvestigator CSInvestigator piše:

Samo sam pesmu Srbije i čula, užasna je, dosadna, neritmična, i nikako nije za takmičenje...
Ostale pesme još uvek nisam čula, ali ne verujem da vrede nešto, pošto je nažalost takva situacija već godinama... Ne znam ni ko je pobedio prošle godine, a kamoli neke prethodne...

Evo ja postavljam pjesme pa ako imaš voljei i vremena poslušaj pa prokomentariši..Wink

-------------

Datum objave: 27.Ožujak/Mar.2011 u 15:55
TURKEY - Yuksek Sadakat - Live it up

-------------

Datum objave: 27.Ožujak/Mar.2011 u 15:56
ITALY - Raphael Gualazi - Follia D'Amore

-------------

Datum objave: 27.Ožujak/Mar.2011 u 15:58
POLAND - Magdalena Tul - Jestem

-------------

Datum objave: 27.Ožujak/Mar.2011 u 15:59
UNITED KINGDOM - Blue - I Can

-------------

Datum objave: 27.Ožujak/Mar.2011 u 16:01
ICELAND   Sigurjon's Friends - Aftur Heim

-------------

Datum objave: 27.Ožujak/Mar.2011 u 16:03
Greece - Loucas Yiorkas ft. Stereo Mike - Watch my Dance

-------------

Datum objave: 27.Ožujak/Mar.2011 u 16:05
ROMANIA -  Hotel FM - Change

-------------

Datum objave: 27.Ožujak/Mar.2011 u 16:07
SWITZERLAND - Anna Rossinelli - In Love For A While

-------------

Datum objave: 27.Ožujak/Mar.2011 u 16:09
BULGARIA - Polly Genova - Na Inat

-------------

Datum objave: 27.Ožujak/Mar.2011 u 16:11
PORTUGAL - Homes Da Luta Portugal

-------------

Datum objave: 27.Ožujak/Mar.2011 u 16:14
AUSTRIA - Nadine Beiler - The Secret Is Love

-------------

Datum objave: 27.Ožujak/Mar.2011 u 16:15
GEORGIA - Eldrine - One More Day

-------------

Datum objave: 27.Ožujak/Mar.2011 u 16:17
NORWAY - Stella Mwangi - Haba Haba

-------------

Datum objave: 27.Ožujak/Mar.2011 u 16:19
SWEDEN - Eric Saade - Popular

-------------

Datum objave: 27.Ožujak/Mar.2011 u 16:21
DENMARK - A Friend in London - A New Tomorow

-------------

Datum objave: 27.Ožujak/Mar.2011 u 16:22
FINLAND - Paradise Oskar - Da Da Dam

-------------

Datum objave: 27.Ožujak/Mar.2011 u 16:24
IRELAND - Jedward - Lipstick

-------------

Datum objave: 27.Ožujak/Mar.2011 u 16:25
MOLDOVA - Zdob Si Zdub - So Lycky

-------------

Datum objave: 27.Ožujak/Mar.2011 u 16:27
LITHUANIA - Evelina Sašenko - C'est ma vie

-------------

Datum objave: 27.Ožujak/Mar.2011 u 16:31
LATVIA - Musiqq - Angel In Disquis

-------------

Datum objave: 27.Ožujak/Mar.2011 u 16:33
ESTONIA - Getter Jaani - Rockefeller Street

-------------

Datum objave: 27.Ožujak/Mar.2011 u 16:34
FRANCE - Amaury Vassili - Sognu

-------------

Datum objave: 27.Ožujak/Mar.2011 u 16:36
SPAIN - Lucia Perez - Que me quiten lo bailao

-------------

Datum objave: 27.Ožujak/Mar.2011 u 16:38
HUNGARY - Kati Wolf - What About My Dreams

-------------

Datum objave: 27.Ožujak/Mar.2011 u 16:41
CYPRUS - Christos Mylordou - San aggelos s'agapisa

-------------

Datum objave: 27.Ožujak/Mar.2011 u 16:43
ARMENIA - Emmy - Boom Boom

-------------

Datum objave: 27.Ožujak/Mar.2011 u 16:45
AZERBAIJAN - Elli & Nikki - Running Scared

-------------

Datum objave: 27.Ožujak/Mar.2011 u 16:48
ISRAEL - Dana International - Love Boy

-------------

Datum objave: 27.Ožujak/Mar.2011 u 16:50
UKRAINE - Anastasija Prihodko - Action

-------------

Datum objave: 27.Ožujak/Mar.2011 u 16:54
RUSSIA -  Alexej Vorobjov - Get You

-------------

Datum objave: 27.Ožujak/Mar.2011 u 16:56
GERMANY - Lena - Taken by a Stranger

-------------

Datum objave: 27.Ožujak/Mar.2011 u 17:00
NETHERLANDS - 3Js - Je Vecht Noojit Alleen

-------------

Datum objave: 27.Ožujak/Mar.2011 u 17:02
BELGIUM - Wifloof Bay - With Love Baby

-------------

Datum objave: 27.Ožujak/Mar.2011 u 17:04
SLOVAKIA - TwiiNs - I'm Still Alive

-------------

Datum objave: 27.Ožujak/Mar.2011 u 17:06
MALTA - Glen Vella - One Life

-------------

Datum objave: 27.Ožujak/Mar.2011 u 17:07
SAN MARINO - Senit - Stand By

-------------

Datum objave: 27.Ožujak/Mar.2011 u 17:14
BELARUS - Anastasia Vinikova - I Love Belarus

-------------

Datum objave: 27.Ožujak/Mar.2011 u 17:16
ALBANIA - Aurela Gace - Kenga ime

-------------

Objavio: Gor@n88
Datum objave: 07.Svibanj/May.2011 u 23:35

Originalno postovano od strane A2D2 A2D2 piše:

UNITED KINGDOM - Blue - I Can

Od svih pesama, ovu bih najvise izdvojio kao najbolju ali i mogucu pobednicku.

Ipak njih najvise znaju Smile

A i bio bi red da se Velika Britanija ,bar jednom, pomeri sa 20. mesta Smile

Objavio: Dee_Monk
Datum objave: 11.Svibanj/May.2011 u 10:01
Prvo vece.... gruzija i srbija.....

-------------
Hajde, Bože, budi drug, pa okreni jedan krug unazad planetu....

Objavio: outside
Datum objave: 11.Svibanj/May.2011 u 10:28
Ne gledam Eurosong, ali evo sad sam malo gledao u ovoj temi (A2D2 svaka čast na truduClap) i Srbija stvarno ima fora pjesmu, mislim da će biti u vrhu....Jako je orginalna i lijepo paše uhu..Thumbs Up

Datum objave: 11.Svibanj/May.2011 u 10:35
Madjarska i Srbija Smile za prvo vece....

A sad za finale, tu ce vec biti tesko odluciti se, nasa predstavnica ce sigurno biti u top 10, mada kontam da bi trebalo da pobedi UK (po meni), i Francuska (kladionice tako prognoziraju)...

Datum objave: 11.Svibanj/May.2011 u 10:38
E ova verzija ebe keve...
Jedina pesma koja mi se bas svidja... ebeno nisu trebali da menjaju tekst :(

-------------

Datum objave: 11.Svibanj/May.2011 u 10:49
E, ova verzija je jos bolja Smile 

Meni se inace dopala pesma, ipak  autor je clan Colonie , a onda zna se Smile

Ne znam zasto nije prosla, euro-dance je popularan u Evropi...

Datum objave: 11.Svibanj/May.2011 u 11:05
Da,da...mesto DJ-a ubacili nekog madjionicara, totalno promenili tekst svaku 3-4 rec skontam... jbg syebali su pesmu 

-------------

Datum objave: 11.Svibanj/May.2011 u 15:27
Evo i mog detaljnog rezimea prve polufinalne večeri :

Idemo redom kako su nastupali :

- Poljska : šljokice i bijele seksi haljinice mogu proći, pjesmuljak probavljivi i poslije slušanja zaboravljiv.Ipak najveća zamjerka je da je to djelovalo isprazno na onoj velikoj sceni.
- Norveška : Na prvo slušanje iritantna pjesma, jalov pokušaj miksanja afričke makarene i Shakirine ""Waka,Waka"",ali središnji nastup dosta solidan, zgodna tamnoputa pjevačica,kenijskih korijena, šarenilo na sceni što jako volim.Sasvim OK je to izgledalo.
- Albanija : Energičan siguran nastup, bubnjar i gitarista pun pogodak, Aurela Gace karizmatična ,jedini minus možda prevelika patriotska nabrijanost (orao u pozadini).Meni pored Turske najkvalitetnija pjesma ,ali neočekivano ispali.
- Armenija : Pjevačica izlazi iz gigantske bokserske rukavice, pjesma šalabajzerski sklepana, čak sam pomislio "Ovo izgleda toliko trashy da bi moglo da prođe"(ritam "BUM BUM CAKA CAKA" je zarazan).Armenci zaista vole da se igraju sa špagama.U ovom slučaju su napravili bokserski ring (sjećate se ranijih njihovih nastupa).
- Turska : E tu sam ga fulio kao nikada prije u procjeni. Meni pored Italije najjača pjesma Eurosonga.Moderni "Ska Rock", kupola sa elastičnom gimnastičarkom.Možda su se ljudi jednostavno zasitili što zadnjih godina iz Turske dolaze samo žestoki momci.Nezasluženo ispali
- Serbia : Volim taj simpatičan ,vesel, kičast nastup (miks twista/rock and rolla i popa 60-tih godina)i što ga nisu mijenjali sa Beovizije.Ninu mi je malo pucala trema i nije u svakoj prilici mogla da korigira glas.Simpatičan i skroz korektan nastup.
- Russia : Nezasluženo u finalu.I njaga je pucala trema ,a u nastupu kao da su kopirali Sakisa Rouvasa ili neke boys bandove. On sa Elvis frizurom, motorističkim izdanjem,antipatičan lik . Deja Vu...
- Switzerland : Prijatno iznenađenje.Kad sam prvi put slušao pjesmu nije mi nešto iskakala.Scenski sigurno ,ugodno za slušanje kao putujuća Country družina, kontrabas,gitara, milozvučan vokal.Jako lijepo i zasluženo finale.
- Georgia : Zahtjevna pjesma za pjevanje,a pjevačica mi je izgledala kao neki dark oblik Crvenkapice.Malo previše nafuravanja na Linking Park, ne baš originalno međutim dopadljivo.Veliki aplauz publike. I po meni sigurni finalisti.
- Finland : Isto neprimjećen kad sam ga prvi put slušao, međutim ovaj sentiš definitivno spada u najsigurnije nastupe u prvoj polufinalnoj večeri.Momče se pomalo fura na kvalitetni britanski pop i to po gromoglasnom aplauzu publike pali.Po meni zasluženo finale i kvalitetna pjesma.
- Malta : Loše .loše , loše. Nastup podsjeća na lošu kopiju Modern Talkinga, a kostimi kao da su ukradeni od nekog junaka Marlvelovih stripova.
- San Marino : Ovo još gore od Malte.Ovdje se je glumila Diana Ross.Loše je i odpjevano sa puno falša.
- Hrvatska : Nije izgledalo dobro od početka .Prateći volkali potpuno nepotrebni u ovoj pjesmi, Daria je falšala ,dok pjesma ima energije i potencijala.Znao sam da neće upasti u finale.Previše se toga natrpalo ,a od viška glava boli.
- Iceland : Ako nam već Irska neće dati poštenu baladu onda Island nije razočarao sa ovom toplom pjesmom o prijateljstvu.Nastup je izgledao kao klapa na islandski način.Prolaz očekivan.
- Mađarska : Najljepše noge prve polufinalne večeri.Lijepe tirkizne haljinice.Puno je falširala,ali to me nije pretjerano zanimalo.Samo sam gledao u njene seksi nogeLOLLOLLOL.Finale nego šta.
- Portugal : Dubioza Kolektiv na portugalski način.Ovo je više ličilo na cirkus ili neki glumački performans nego na neku eurovizijsku pjesmu.Stil oblačenja Gogol Bordello.Sigurno bi se veći efekat dobio da su nastupali na pozorišnim daskama.
- Lithuania : Ovo je zaista bilo lijepo za slušat.Bajkovit nastup ,diva i klavirska pratnja,minimalizam na sceni. Ma sjajno ,uživao sam.
- Azerbaijan : Nevjerovatno lijepi bijeli kostimi, kao anđeli na sceni koji jedno drugom izjavljuju ljubav(Azejbejđanke su nevjerovatno lijepe žene sa prekrasnim konturama lica).Zasluženo u finale.
- Greece : Jedno od mojih največih razočarenja.Neki miks street hip hopa za etno elementima ,prepuno plesa.Ni tamo ni vamo, zapravo više vamo LOL

Evo ovo su bila moja predviđanja :

Azerbadjan - pogodio
Lithuania - pogodio
Greece - pogodio
Turska - ispala
Albanija - ispala
Georgija - pogodio
Finland - pogodio
Iceland - pogodio
Norway - ispala
Serbia - pogodio

Dopunska : Switzerland - pogodio

Prošli su još :Hungary i Russia

Moram napomenuti da me je neprijatno iznenadila lošija organizacija poslovično besprijekornih Njemaca, jer komentatorske veze nisu radile večinu prenosa, pa su komentatori prenosili putem mobitela.

Ipak ogromna scena je famozna , green room kreativno napravljen, a da finala mislim da će sve biti cakum pakum.

Toliko od mene.Wink

-------------

Objavio: JOBAH
Datum objave: 11.Svibanj/May.2011 u 20:40

Mislim da je ranijih godina uvek bilo 3-4 pesme koje stvarno vrede, ove godine tuga, ni jedna (u prvom polufinalu) da se uhvatis i kazes "ovu pesmu bi ponovo da cujem"... Ajmo ovako moj stav:

katastrofa nad katastrofama: Rusija, Litvanija, Grcka, Finska, Jermenija...

lose: Hrvatska, Srbija, Portugal, Svajcarska, Island...

Bolji od prethodnih: Gruzija, Turska, Norveska, Albanija...

Organizacija cista nula, jos jedan dokaz da Evropa ne znaci nuzno nesto dobro...

Objavio: luka0037
Datum objave: 12.Svibanj/May.2011 u 01:04
Svaka cast na trudu Clap

-------------

Datum objave: 12.Svibanj/May.2011 u 08:43
Evo mojih predviđanja za drugo polufinale (prije nastupa).
Poslije nastupa ću reći konačni sud Wink:

- Bosna
- Latvia
- Estonia
- Slovenija
- Rumunija
- Švedska
- Bugarska
- Danska
- Austria
- Kipar

-------------

Objavio: VBojana
Datum objave: 12.Svibanj/May.2011 u 12:41
Obično ne gledam polufinala, ali finale uvek, iako mi se svake godine svidi samo po jedna-dve pesme, eventualno tri. Evroviziju danas više volim zbog toga što se ("tradicionalno") skupi nas desetak, pa ocenjujemo svako za sebe i pričamo gluposti. Noć za opuštanje. Smile

U svakom slučaju, A2, svaka čast Wink

-------------
https://www.youtube.com/watch?v=FgUhVR1msMo" rel="nofollow -
You find a way

Objavio: Lenna_mala
Datum objave: 12.Svibanj/May.2011 u 16:05
Bosna i Srbija pripadaju Evropi samo kad je Eurosong. Da nije Eurosonga, neki ne bi ni znali za nas. 

ROFL ROFL ROFL ROFL

Usput, najbezveznija manifestacija što se mene tiče. Da se mene pita, kao što nije, ja bih taj šund rado ukinula.

NGB2 NBG

Datum objave: 12.Svibanj/May.2011 u 23:01
Prvo da zahvalim ljudima koji cijene moje obzervacije na pjesme.

A sada da kažemo koju o pjesmama.

- Bosna : Sviđa mi se što su svi bili opet stilski u karo elementu, ali nastup nije bio perfektan.Možda je Dini adrenalin malo više udario u glavu pa nije savršeno otpjevao pjesmu.
Ma dobro nećemo više sitničarit jer imamo dobru pjesmu.
- Austrija : Balada.Curka se očito fura na Whitney Houston.Crna kombinacija nepogrešivo.Dobro otpjevani "a Look a Like" Gospel.
- Nizozemska : Bolje od groznog prosjeka pjesama koji su nam dostavljali proteklih godina.Las Vegas fazon možda upali.
- Belgija : A capella band.Već viđeno.Po meni nemaju šansi
- Slovačka : Prekrasne sestre bliznakinje , stilski odlično ,pomalo se furaju na grupu "The Corrs".Ovu ljepotu bih gledao u finalu ,ali teško.
- Ukrajina : Zanimljiv scenski nastup. U pozadini na velikom ekranu brzopotezno oslikavanje na pijesku.Dobra pjesma.
- Moldavija : Moldavski Rokeri s Moravu su več nastupali 2005 godine.Ska etno stil,bogat scenski nastup.Zanimljivo
- Švedska : Pjesma Bzzzzeeee (bezveze) ,ali prognoziram finale.Tinajđerke će rezat vene LOL
- Kipar : Za razliku od Grčke ,Kipar nije razočarao sa ovom prekrasnom etno baladom.Nastup pomalo posjećao na Bullet efekat iz Matrixa.
- Bugarska : Pop/Rock balada. Bugarska Pink sa pratećim bandom.Energično i samouvjereno:za mene jedna od ponajboljih pjesama polufinalne večeri.
- Makedonija : Malo se dodvoravaju Rusima ,pa da kane neki glasić.Dobar nastup,ali jel' dovoljno za finale.
- Izrael : Dona International kraljica kića ipak ima dosta slabiju pjesmu od one pobjedničke.Prateći vokali kao stjuardese ,a ona poput sirene.Teško ove godine ostvariti dobar plasman.
- Slovenija : Maja Keuc definitivno zna pjevat, ali zašto onaj sado-mazo kostim na njoj ?Pa nije pobogu Dita Von Teese.Bdw. pjesma bolje zvući na slovenskom.Jedna od boljih balada na eurosongu.Finale
- Rumunija : Volim retro fazon poput pjesama Frank Sinatre ,utjecaj swinga orkestra i british popa.Mlak pljesak publike.
- Estonija : Vjerovatno najbolji scenski nastup.Sve pršti od kića, magical time uz drumm pratnju.Izgledalo je kao karneval ,a šta je Eurosong nego karneval pjesme.Favoriti.
- Bjelorusija : Puno pirotehnike:Pjevačica kao Ksena princeza ratnica u bijelom.Zaboravljiva patriotska pjesma.
- Latvija : Meni simpa'.Podsjeća na Italo/Disko hitove 80-tih
- Danska : Žestoki momci se malo primirili da što bolje iznesu rock baladu.Može proći.
- Irska : Kako su mi iritantni ovi čunjoglavci iz Irske.Pa jel' moguće da država sa najviše pobjeda na Eurosongu šalje ovo sranje od pjesme.

-------------

Datum objave: 12.Svibanj/May.2011 u 23:10
Evo finalista druge večeri:

-Švedska (pogodio)
-Slovenija (pogodio)
-BiH (pogodio)
-Estonija (pogodio)
-Moldavija (fulio)
-Irska (fulio) Angry
-Rumunija (pogodio)
-Austrija (pogodio)
-Ukrajina (fulio)
-Danska (pogodio)

Ne mogu da vjerujem da su ova iritantna braća iz Irske prošla u finale vommit,a jedna Bugarska nije .

-------------

Datum objave: 12.Svibanj/May.2011 u 23:23

Prvo da zahvalim ljudima koji cijene moje obzervacije na pjesme.

A sada da kažemo koju o pjesmama.

- Bosna : Sviđa mi se što su svi bili opet stilski u karo elementu, ali nastup nije bio perfektan.Možda je Dini adrenalin malo više udario u glavu pa nije savršeno otpjevao pjesmu.
Ma dobro nećemo više sitničarit jer imamo dobru pjesmu.
- Austrija : Balada.Curka se očito fura na Whitney Houston.Crna kombinacija nepogrešivo.Dobro otpjevani "Look a Like" Gospel.
- Nizozemska : Bolje od groznog prosjeka pjesama koji su nam dostavljali proteklih godina.Las Vegas fazon možda upali.
- Belgija : A capella band.Već viđeno.Po meni nemaju šansi
- Slovačka : Prekrasne sestre bliznakinje , stilski odlično ,pomalo se furaju na grupu "The Corrs".Ovu ljepotu bih gledao u finalu ,ali teško.
- Ukrajina : Zanimljiv scenski nastup. U pozadini na velikom ekranu brzopotezno oslikavanje na pijesku.Dobra pjesma.
- Moldavija : Moldavski Rokeri s Moravu su več nastupali 2005 godine.Ska etno stil,bogat scenski nastup.Zanimljivo
- Švedska : Pjesma Bzzzzeeee (bezveze) ,ali prognoziram finale.Tinajđerke će rezat vene LOL
- Kipar : Za razliku od Grčke ,Kipar nije razočarao sa ovom prekrasnom etno baladom.Nastup pomalo posjećao na Bullet efekat iz Matrixa.
- Bugarska : Pop/Rock balada. Bugarska Pink sa pratećim bandom.Energično i samouvjereno:za mene jedna od ponajboljih pjesama polufinalne večeri.
- Makedonija : Malo se dodvoravaju Rusima ,pa da kane neki glasić.Dobar nastup,ali jel' dovoljno za finale.
- Izrael : Dona International kraljica kića ipak ima dosta slabiju pjesmu od one pobjedničke.Prateći vokali kao stjuardese ,a ona poput sirene.Teško ove godine ostvariti dobar plasman.
- Slovenija : Maja Keuc definitivno zna pjevat, ali zašto onaj sado-mazo kostim na njoj ?Pa nije pobogu Dita Von Teese.Bdw. pjesma bolje zvući na slovenskom.Jedna od boljih balada na eurosongu.Finale
- Rumunija : Volim retro fazon poput pjesama Frank Sinatre ,utjecaj swinga orkestra i british popa.Mlak pljesak publike.
- Estonija : Vjerovatno najbolji scenski nastup.Sve pršti od kića, magical time uz drumm pratnju.Izgledalo je kao karneval ,a šta je Eurosong nego karneval pjesme.Favoriti.
- Bjelorusija : Puno pirotehnike:Pjevačica kao Ksena princeza ratnica u bijelom.Zaboravljiva patriotska pjesma.
- Latvija : Meni simpa'.Podsjeća na Italo/Disko hitove 80-tih
- Danska : Žestoki momci se malo primirili da što bolje iznesu rock baladu.Može proći.
- Irska : Kako su mi iritantni ovi čunjoglavci iz Irske.Pa jel' moguće da država sa najviše pobjeda na Eurosongu šalje ovo sranje od pjesme.

Svaka čast za komentare. 

Potpuno se slažem po pitanju svega.

Od ovog drugog dela bih posebno izdvojio Letoniju (Latvia), oni su bili ekstra Smile

A kada je nastupila Belorusija, komentator sa RTS-a kaže: Sve smo videli, pirotehniku, lepotu, a glas nekom drugom prilikom lol

Ah, sad nas čeka finale.... Francuza mnogo hvale, ali kontam da će VB pobediti...

Datum objave: 12.Svibanj/May.2011 u 23:34
Originalno postovano od strane Gor@n88 Gor@n88 piše:

Svaka čast za komentare. 

Potpuno se slažem po pitanju svega.

Od ovog drugog dela bih posebno izdvojio Letoniju (Latvia), oni su bili ekstra Smile

A kada je nastupila Belorusija, komentator sa RTS-a kaže: Sve smo videli, pirotehniku, lepotu, a glas nekom drugom prilikom lol

Ah, sad nas čeka finale.... Francuza mnogo hvale, ali kontam da će VB pobediti...

Hvala kolega.

I meni se Latvija svidila,ali mi je scenski nastup bio mlak.

Po meni Estonija u top 3.Fantazija nastup,odlično osmišljeno, bogate tri minute.

Francuz je dobar ali mislim ne toliko za pobjedu.Ipak 50 % glasa publika.On je vjerovatno favorit žirija.Od svega ne bih volio da pobjedi Švedska, Irska ili Rusija .Oni su mi grozni.

Nisam siguran za UK.Sigurno su najpopularniji ,ali glasačko tijelo je neumoljivo.

Evo mojih 5,6 najboljih pjesama

Estonija,Francuska,Italija,Litvanija  (iznenađenje će biti mislim Švicarska). Bosnu neći staviti ,jer ne bi bio objektivan.Wink

Stavio bih i Sloveniju u favorite da nema tako užasan outfit.

-------------

Datum objave: 12.Svibanj/May.2011 u 23:54
Švedska, Rusija i Irska ni slučajno... 

Mislim, dobra je muzika Šveđana, ali tekst je prejadan (možda malo oštro, ali stalno ponavlja "popular")

Irska je haos, ona njihova koreografija, skakanje non-stop wallbash

Estonija je baš bila bombastična. Nisam uopšte to očekivao Smile

Pa baš zato što glasa i žiri sa publikom, velika su iznenađenja kod prolaza u finale. 

Pa videćemo šta će i kako će biti. 

Nadajmo se najboljem  lol

Objavio: ExtraJa
Datum objave: 13.Svibanj/May.2011 u 13:04
Za razliku od vas ja baš mislim suprotno jer sam više slušao nego gledao, tako da govorim onako kako mi je pasalo uhu.
Koliko sam u pravu vidjećemo ali ja bi ih ovako poredao:
1. Irska
2. Estonija
3. Danska
4. Rumunija
5. BiH
6. Švedska
7. Moldavija
8. Francuska
9. Finska
10. Mađarska

Objavio: nitkov
Datum objave: 13.Svibanj/May.2011 u 13:36

Možda nema toliko veze s ovogodišnjim Eurosongom, ali nisam ga pratio, bum bacil pogled na YT-u...

Nego, meni je ovo definitivno najjača provala na Eurosongu:

To je valjda bio zadnji kojeg sam pratio s nekakvom pažnjom.

A ova mi je najbolja koju sam do sad čuo:

Datum objave: 13.Svibanj/May.2011 u 13:57
LOLLOLLOL (dobra fora)

Meni su zadnje desetljeće Francuzi imali sjajne prestavnike.

Evo jedne pjesme (iz 2003) ,koja je jako slabo prošla ali je odlična .

-------------

Objavio: Kneginja
Datum objave: 15.Svibanj/May.2011 u 00:06

Eee, sad kad smo si lijepo podijelili susjedske bodove.. drz'mo palceve NGB2

-------------
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Datum objave: 15.Svibanj/May.2011 u 00:09
Az pobedio... nema druge...

-------------

Datum objave: 15.Svibanj/May.2011 u 00:32
Originalno postovano od strane Dee_Monk Dee_Monk piše:

Az pobedio... nema druge...

i tako bilo...

Komentari iskacu na svake 3-4 sec, ulepsali mi vece Tongue

-------------

Datum objave: 15.Svibanj/May.2011 u 00:35
I na kraju Azerbejdzan Smile

Znaci, ni Francuska , Irska, Svedska, Velika Britanija, Madarska i vec koliko je favorita navedeno bilo u kladionicama....

Ne verujem im vise  Smile

Ali ne kontam sto je Ukrajina toliko dobila glasova.... Ako je zbog onog performansalol

Datum objave: 15.Svibanj/May.2011 u 00:38
Možda ja stvarno ne kontam ovu pjesmu ili je nešto drugo u pitanju ali ovo izgleda kao da je samo famozni žiri glasao! Od toliko pjesama Azerbejdžan pobijedi, svašta.
Jedino se mogu tješiti time da makar nije neka od ovih koje su nazivali favoritima a vidjeli smo kako su se pokazali.
Osim toga koliko mi je mrsko komšijsko glasanje još mi je mrže ovo: "Dobro došli nazad Italija".
Pa ako ćemo i za nečije povratke davati bodove onda i ne trebamo ići na Eurosong sa pjesmom već trebamo samo izvest neko "čudo" da ne kažem sranje i svi će nam dati bodove!

Datum objave: 15.Svibanj/May.2011 u 00:41
Moram, jace je od mene:

"Azerbaijan? isnt that were Sirius Black escaped from?!?!?!!"

LOL
LOLLOLLOLLOL

-------------

Datum objave: 15.Svibanj/May.2011 u 01:04
Najčudnije glasanje ikad(ne računajući susjedske glasove).Ništa nisam pogodio. Ako ništa dobra stvar je što se skoro do samog kraja nije znalo tko će pobijediti.
Anke Engelke i Stefan Raab odlični.Mislim da se tu slažemo.
Ipak morate priznati bilo je dobrih pjesama i nastupa ,a i one države utemeljiteljice Eurosonga (Njemačka,Italija,Francuska,UK i Španija) su se potrudile da pošalju dobre pjesme.

Azerbejdžan hmmm ,neću reći očekivana pobjeda ,ali kad bi pomnije analizirali prethodne godine oni su se najviše trudili da dovedu Eurosong u svoju državu ,a ova pobjeda je samo slijed dobre lobistike.Inače pjesma je simpatična ,ali ne mogu reći da pripada u top 10 mojih favorita Eurosonga.
Iznenadio me je loš plasman Estonije koja je bila među 5 favorita, a i meni su bili simpa.

Po meni najjači nastup u finalnoj večeri je imala Lena. Sjajan ,siguran, stilski dotjeran i nevjerovatno ja kako takva krhka mršavica vlada ogromnom scenom i uz minimum pokreta prenosi dobru vibraciju.

Top 5 pjesama finala : Njemačka, Estonija, Italija, Slovenija, Moldavija

-------------

Objavio: outside
Datum objave: 15.Svibanj/May.2011 u 01:07
Finska je imala super pjesmu...Thumbs Up

Datum objave: 15.Svibanj/May.2011 u 01:10
Originalno postovano od strane outside outside piše:

Finska je imala super pjesmu...Thumbs Up

Lijepa balada, slažem se.Ove godine su balade zaista bile kvalitetne. 

-------------

Datum objave: 15.Svibanj/May.2011 u 01:11
Btw pobednicka pesma je plagijat.....

-------------

Datum objave: 15.Svibanj/May.2011 u 01:16

Najčudnije glasanje ikad(ne računajući susjedske glasove).Ništa nisam pogodio. Ako ništa dobra stvar je što se skoro do samog kraja nije znalo tko će pobijediti.
Anke Engelke i Stefan Raab odlični.Mislim da se tu slažemo.
Ipak morate priznati bilo je dobrih pjesama i nastupa ,a i one države utemeljiteljice Eurosonga (Njemačka,Italija,Francuska,UK i Španija) su se potrudile da pošalju dobre pjesme.

Azerbejdžan hmmm ,neću reći očekivana pobjeda ,ali kad bi pomnije analizirali prethodne godine oni su se najviše trudili da dovedu Eurosong u svoju državu ,a ova pobjeda je samo slijed dobre lobistike.Inače pjesma je simpatična ,ali ne mogu reći da pripada u top 10 mojih favorita Eurosonga.
Iznenadio me je loš plasman Estonije koja je bila među 5 favorita, a i meni su bili simpa.

Po meni najjači nastup u finalnoj večeri je imala Lena. Sjajan ,siguran, stilski dotjeran i nevjerovatno ja kako takva krhka mršavica vlada ogromnom scenom i uz minimum pokreta prenosi dobru vibraciju.

Top 5 pjesama finala : Njemačka, Estonija, Italija, Slovenija, Moldavija

Voditelji su bili ekstra, to da.... Ali stvarno nikad nije bilo čudnije glasanje.... 
Mene je najviše iznenadila Ukrajina....

A mojih top 5 pesama: Mađarska, UK, Danska, Gruzija, Rumunija...  

Objavio: BELI
Datum objave: 15.Svibanj/May.2011 u 02:08

Sta, jel opet bilo komsijskog glasanja? 

I na kraju BORAT pobedio???????????

-------------
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer

Objavio: bagzi94
Datum objave: 15.Svibanj/May.2011 u 09:05
Dino Merlinova pesma je OK.
Pesma Jemenije se, izgleda, samo meni sviđa. Dum, dum... LOL A imaju i lepu curu. Embarrassed
Finsku pesmu sam slušao jer je mnogi hvale, od ovih nekoliko što sam čuo, najbolja je ona. Wink
Hrvatska pesma mi je isto bljak.
Pobednička pesma :smajli-koji-povraća:

Drago mi je što nisam gledao. Tongue

-------------
Niko nije zadovoljan svojim bogatstvom, ni nezadovoljan svojom pameću.

Datum objave: 15.Svibanj/May.2011 u 09:50
Sad kad pogledam malo na ovih pet koji su ispred Merlina (ako ćemo tražit dlaku u jajetu) za mene je po kvaliteti ravna samo Danska .
Nisam htio biti subjektivan jer sam znao kako ovaj evropski narod razmišlja pa da Merlina guram u vrh ali eto ispade da sam mu dao jedno mjesto više nego je on osvojio.
Ali kad nismo mogli pobijediti sa Lejlom zašto bi sa Love in Rewind!?
Ono što je zanimljivo jest to da imamo odlične komentare i prije i nakon finala, da smo dobili najviše 12-ica, da je pjesma dobra kako žiriju tako i narodu ali izgleda da "Ti" neki koji odlučuju (ako takvih ima Embarrassed ) znaju da to Bosna ne bi mogla organizovat pa onda nema smisla ni da pobijedimo.
Usput rečeno, ove godine su me skandinavci iznenadili jer su svi bili dobri!!

Datum objave: 15.Svibanj/May.2011 u 11:00

LOLLOLLOLLOLLOL

-------------

Objavio: minjabuuu
Datum objave: 15.Svibanj/May.2011 u 12:38
Dijaspora zakazala. Zamislite, nista od Nemacke... Pa 1/4 Nemacke su Srbi, sunce mu... E, Djokovicu, sta nam uradi, svi gledali tebe sinoc LOL

Objavio: VBojana
Datum objave: 15.Svibanj/May.2011 u 13:03
Ja navijala za Italiju i Sloveniju, ali nisam očekivala da neko od njih pobedi. Rekla bih da je A2 u pravu, tj. da je Azerbejdžanova pobeda plod dugogodišnjeg truda. Prođe i to čudo... Big smile

-------------
https://www.youtube.com/watch?v=FgUhVR1msMo" rel="nofollow -
You find a way

Objavio: faithlessmary
Datum objave: 15.Svibanj/May.2011 u 13:32
Nikad dosadnije pesme mi nisu bile nego ove godine. Od najvecih grozota bih spomenula Irce, i uopste one bolesne frizure u duhu sveze porasle mlade trave, dosadnu Lenu, ovacije Italiji itd.

Ona sa peskom, ne znam cija je, je imala dobru pesmu i njeno izvodjenje mi je bilo ok, ali sam skontala da meni muzika te pesme zvuci kao neka melodija sa sintisajzera, ona gotova pa je pustite i dodajete samo poneku notu.

I onaj Popular da nije toliko smarao sa popular je mogao da prodje, mislim kod mene da prodje 
LOL

Srpska pesma je bila tralala i nemam drugi pridev za nju.

Bosanska je bila nekako u paketu simpaticna, jedino sto mi je tu Merlin zakazao i sa tekstom i sa izvodjenjem i sa engleskim.. Kao da je dao 10 posto sebe i radio samo toliko da se dopadne  Evrovizijcima.

-------------
Veži konja gde ti gazda kaže

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk