| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Sve je postalo pepeo i dim! |
Odgovori
|
Stranica <1 234 |
| Korisnik | ||
Pera Kojot
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 05.Listopad/Oct.2014 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 99 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2015 u 16:37 |
|
|
Negde sam procitao na netu, po tvrdnji lekara, da je potrebno dve do pet god. da se organizam ocisti od nikotina posle prestanka pusenja sto najvise zavisi od duzine staza pusaca. Ne znam i da li je ova tvrdnja tacna. Samo nemoj nikad da zapalis. Inace budi uporan u pokusaju da majka ostavi duvan. To je jako lepo od tebe sto pokusavas da joj pomognes da se odvikne.
|
||
![]() |
||
drdamjan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Approval team
Pridružen: 02.Studeni/Nov.2005 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2490 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2015 u 16:40 |
|
|
Nisam mogao prestati.
Smanjivao, patio se... i imam pdf ove knjige... http://www.slideshare.net/anteb/lako-je-prestati-puiti-allen-carr Moj pdf je sav podcrtan, hajlajtan. Morao sam čitati dva puta. Na kraju knjige kaže, ako nisi shvatio, čitaj opet. Nak kraju knjige trebam zaključiti da mogu prestati. I jesam, od druge, malo sam glup, valjda. :) Sretan "nepušač," oko 8 godina. |
||
![]() |
||
NikolaJe
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Ćino Pridružen: 13.Studeni/Nov.2011 Lokacija: Srbija, Niš Status: Offline Points: 4090 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2015 u 17:01 |
|
|
drdamjan
![]() Ja znam samo jednu osobu koja je prestala da puši, moj deda. A moj drugi deda je umro mnogo pre vremena zbog duvana. Pluća su mu bila potpuno crna. Kašljao je i povraćao dugo pre smrti... ![]() Sad sam našo i na guglu za jabuke. Neki (valjda)Bosanac je tako prestao. Bar tako kaže. Malo drugačiji recept nego od mog dede. ![]() Ažurirao NikolaJe - 04.Veljaca/Feb.2015 u 17:15 |
||
![]() |
||
Dibidus41
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
bvb 1 - 5 juve Pridružen: 04.Studeni/Nov.2011 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 1019 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2015 u 19:56 |
|
|
I moj praĐed o'šo prerano zato što je pušio, pio i jurio žeMske.
Negde do 80-te...a ondaK malo zanemoć'o, jedva sastavio do 104. ![]() ![]() ![]() Geni su čudo!!
|
||
![]() |
||
MrDaky78
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
08.11.1978.-13.12.2024. Pridružen: 16.Sijecanj/Jan.2013 Status: Offline Points: 2272 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2015 u 20:08 |
|
|
Ja sam čitao da se od el. cigarete lako dobija rak kože.
|
||
![]() |
||
VBojana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Skvoglavica Pridružen: 01.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 7891 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2015 u 22:57 |
|
Kod mene je išlo obrnuto - kad sam prestala da pušim, projele mi se jabuke, jela sam ih kao sumanuta, iako ih nikad nisam nešto posebno volela. Misterija je konačno rešena. ![]()
Ja definitivno spadam u te prave, budući da sam 20 godina pušila paklu, paklu i po dnevno. Nekoliko puta bezuspešno pokušavala da ostavim, a pošlo mi je za rukom onda kad sam shvatila da u cigaretama više nimalo ne uživam, već ih konzumiram isključivo iz čiste zavisnosti. I da, pomenuta knjiga definitivno pomaže. ![]() |
||
![]() |
||
Pera Kojot
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 05.Listopad/Oct.2014 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 99 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2015 u 23:00 |
|
|
@MrDaky78 Pre neki dan udjem u prodavnicu i lik prolazi pored mene i ima ovu cigaretu obesenu oko vrata na nekom lancicu, nosi je kao ovan predvodnik zvono
, i malo malo pa povuce dim iz nje. Znaci pusi el. cigaeretu u prodavnici. Verovatno je svuda nosi sa sobom sto znaci da sada pusi i u prodavnici, i u kuci, i na ulici, i na poslu i svuda gde stigne da povuce neki dim, a to znaci da pusi vise nego sto je pusio obicne cigarete. Samim time se i truje vise nego obicnim cigaretama. Nekome ni ovakve cigarete ne mogu da pomognu ako ne zna da ih konzumira normalno.Ažurirao Pera Kojot - 04.Veljaca/Feb.2015 u 23:02 |
||
![]() |
||
Dibidus41
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
bvb 1 - 5 juve Pridružen: 04.Studeni/Nov.2011 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 1019 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2015 u 01:17 |
|
|
da poduvaš i knjižica da prostudiraš ![]() ![]() ![]() ![]() Ažurirao Dibidus41 - 05.Veljaca/Feb.2015 u 01:18 |
||
![]() |
||
NikolaJe
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Ćino Pridružen: 13.Studeni/Nov.2011 Lokacija: Srbija, Niš Status: Offline Points: 4090 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2015 u 01:42 |
|
|
Dibidus41
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Edit: Ali "duvaljki da poduvaš"... I dalje se valjam. ![]() ![]() ![]() Ažurirao NikolaJe - 05.Veljaca/Feb.2015 u 11:09 |
||
![]() |
||
Dibidus41
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2015 u 16:01 |
|
|
Ja se ne briGam za jastoge, krabe i ostale klještostišćuće životinjke.
Toj ne sme ni da mi pridŽe...nama u loncu završi. A i svako jutro grgoljam 2-3 minuta
![]() ![]() !! |
||
![]() |
||
Odgovori
|
Stranica <1 234 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |