Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Sve je postalo pepeo i dim!

Web: Titlovi.com
Kategorija: Generalne rasprave i zabava
Ime foruma: Spam, spam i samo spam
Opis foruma: Treba li dodatno objašnjavati što vas ovdje čeka?
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=40043
Datum ispisa: 21.Srpanj/Jul.2026 u 22:53
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: Sve je postalo pepeo i dim!
Objavio: Mandarinan
Tema: Sve je postalo pepeo i dim!
Datum objave: 18.Ožujak/Mar.2011 u 15:11
Ili ostaviti? Nije to toliko teško. I did it Smile

-------------
“Fighting for peace is like screwing for virginity.”
― George Carlin

Odgovori:
Objavio: novy78
Datum objave: 18.Ožujak/Mar.2011 u 15:24
I did it 2. Napreduješ voćko, napreduješ...

-------------
Don't ever wrestle with a pig. You'll both get dirty, but the pig will enjoy it

Objavio: bojanadj
Datum objave: 18.Ožujak/Mar.2011 u 15:27
Originalno postovano od strane Mandarinan Mandarinan piše:

Ili ostaviti? Nije to toliko teško. I did it Smile

+ 1  Malo duže od mesec dana Approve

-------------
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Datum objave: 18.Ožujak/Mar.2011 u 15:30
Moramo napraviti pod4um ex smokera. Ne daj se Bojo... drugi mesec je posebno zeznut zvaljo

-------------

Datum objave: 18.Ožujak/Mar.2011 u 15:34
Hell yeah! Da li Vam je bilo teško? Meni je baš bilo lako, mada moj dimni staž nije nešto 'zavidan' (oko 4-5 godina aktivno), i potpuno iznenadno. Probudio sam se jednog jutra i naprosto nisam želeo da zapalim. Mora biti da su me operisali dok sam spavao!LOL

-------------
― George Carlin

Datum objave: 18.Ožujak/Mar.2011 u 15:43
Ne treba nam podforum, dovoljna nam je tema LOL

Ovako, moj pušački staž je bio 17 godina, od toga aktivno(u smislu svaki dan kup cigareta) 14 godina.

Četiri puta sam pokušavala da ostavim, a ovo je prvi put da sam ostavila. Kako znam? Verovatno mi je konačno "kliknulo" jer nisam imala ni jednu jedinu krizu niti sam i jednom poželela da uzmem i zapalim cigaretu. Razmišljam o cigaretama, ali ne u smislu da želim da zapalim, već više u fazonu "e pre bih sela i zapalila, a sam ne moram već mogu..." ili "uh, što je dobro što ne moram da tražim kafić gde je dozvoljeno pušenje..." ...

-------------
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Datum objave: 18.Ožujak/Mar.2011 u 15:45
'Ladno si napravio topic LOL
Nisam ni ja imao mnogo aktivnog staža - 5 godina i onda sam se jednog dana oženio i žena je rekla "No more hopa-cupa 4U ako ne ostaviš cigare"... i tako Smile

-------------

Objavio: VBojana
Me, too! Pre 3 godine. Ni meni nije bilo teško onda kada sam čvrsto rešila, ali pre toga je bilo mučenje. Sad kad znam kako to izgleda biti slobodan, ne bih ponovo zapalila cigaru...

-------------
https://www.youtube.com/watch?v=FgUhVR1msMo" rel="nofollow -
You find a way

Hahaha, Novy, fenomenalno Smile

-------------
You find a way

Datum objave: 18.Ožujak/Mar.2011 u 15:47
Bitno je pronaći pravu motivaciju, a moja je bila najbolja moguća LOL

-------------

Datum objave: 18.Ožujak/Mar.2011 u 15:50
Originalno postovano od strane VBojana VBojana piše:

Sad kad znam kako to izgleda biti slobodan, ne bih ponovo zapalila cigaru...

E, to je ono što je i mene najviše obradovalo u ovih mesec dana...Čoveče, koja sloboda!!!

Novy, puno pozdravi ženu, legenda je LOLLOLLOL

-------------

Datum objave: 18.Ožujak/Mar.2011 u 15:52
Originalno postovano od strane novy78 novy78 piše:

'Ladno si napravio topic LOL
Nisam ni ja imao mnogo aktivnog staža - 5 godina i onda sam se jednog dana oženio i žena je rekla "No more hopa-cupa 4U ako ne ostaviš cigare"... i tako Smile
Za hopa cupa bih ostavio i nošenje prstenja! Hopa cupa je osnova mog plemena!LOL

Inače, kako je sve to kod vas počelo? Realno, ja volim cigarete. Nikada mi to nije bio fazon iz dosade ili zato što to drugi rade, već čisto hedonističko uživanje. Prvu cigaretu sam stavio u usta sa 6 godina, ali mi niko nije rekao da se i treba zapaliti, te sam bio dosta razočaranLOLLOLLOLLOLLOL Nakon toga kroz srednju nešto malo igranja sa tompusima i onim čudnim captain blackomLOL i onda na faksu sam počeo ozbiljnije.

-------------
― George Carlin

Datum objave: 18.Ožujak/Mar.2011 u 15:56
Ja sam počeo da pušim kada me je šutnula jedna devojka, a eto, ostavio sam ih kada sam se oženio. Summa summarum - it's all about women (& hopa-cupa) LOL

-------------

Datum objave: 18.Ožujak/Mar.2011 u 16:02
Me like your way of thinking. We must compare notes on hopa cupa subject!LOLLOLLOL

-------------
― George Carlin

Datum objave: 18.Ožujak/Mar.2011 u 16:02
Počela sam na onom raspustu između osnovne i srednje, dakle s 15 g, i to sam propušila poslednja u društvu Big smile. I često mi se dešavalo da se, kad legnem da spavam, unapred radujem jutarnjoj kafi uz cigaretu. I dugo je trajala ta ljubav, preko jedne decenije, a onda su mi se smučile najpre cigatete, pa onda ja sama sebi, što ne mogu da prestanem. I tako, dok se jednog dana nisu sklopile kockice. Srećom Smile

-------------
You find a way

Datum objave: 18.Ožujak/Mar.2011 u 16:06
Samo nemoj da pređeš sad na one "šašave" cigare Smile

-------------

Objavio: A2D2
Datum objave: 18.Ožujak/Mar.2011 u 16:10
Ja probao još kao klinac u 11 godini čisto radi zafrkancije,a nisam propušio ni dan danas.Valjda kad pređeš dvadesetu manje su šanse da zaglaviš sa nikotinom.Od moje ekipe barem 90 % su ovisnici od duhana,a i čitava familija puši,dok Stari dere više od dvije kutije na dan...
Valjda sam se nadihao dima za čitav život ,pa me zato ""cigar" nikada nije privlačilo .Wink

-------------
Nitko nije toliko bogat da može bez osmjeha i nitko toliko jadan da ga ne bi zaslužio.

Datum objave: 18.Ožujak/Mar.2011 u 16:13

I njih smo prevazišli. Wink Ostalo je još pivo, ali to je baš velika ljubav, pa sumnjam da ću ikada poželeti da ga ostavim. bubba2

-------------
You find a way

Datum objave: 18.Ožujak/Mar.2011 u 16:14
JA počela sa 13. Razlog - bilo džaba cigaja, a nama bilo dosadno LOL
Tokom osmog razreda i prvi razred srednje- onako sezonski - kad ima pušimo, kad nema grebemo se LOL
U drugom srednje počela da kupujem i sve do pre mesec dana tako.
Kao i vi i ja sam uživala u cigaretama. Nikada u svom pušačkom stažu nisam prepušila, nikada me nisu bolela pluća ili nešto tako, nikad kašljala, povraćala, nikad me nije bolela glava...
Držala sam se na kutiji dnevno u proseku - nekad malo manje nekad par cigaja više- ali bez većih odstupanja.

Za razliku od imenjakinje nisu mi se smučile cigarete, smučilo mi se robovanje njima. Povukla sam paralelu
ja + cigarete = žene koje muževi tuku + život sa takvim muževima

Svi imamo običaj da postavljamo pitanja "zašto ih ne napuste"...bla bla bla...a onda sam shvatila da nema razlike u mom odnosu prema cigaretama i njihovom prema takvim muževima.
To mi je bilo sasvim dovoljno. Ne sviđa mi se pomisao da me bilo ko ili bilo šta maltretira... dok uživam u pomisli da ja maltretiram druge LOLLOLLOLLOL

-------------

Datum objave: 18.Ožujak/Mar.2011 u 16:16

I njih smo prevazišli. Wink Ostalo je još pivo, ali to je baš velika ljubav, pa sumnjam da ću ikada poželeti da ga ostavim. bubba2
Hej hej, ovo je tema o cigaretama a ne o alkoholu. Dosta sam opisivao svoje poroke, pa makar bili i bivši, za danas!LOLLOLLOLLOL

-------------
― George Carlin

Datum objave: 18.Ožujak/Mar.2011 u 16:17
Originalno postovano od strane bojanadj bojanadj piše:

JA počela sa 13. Razlog - bilo džaba cigaja, a nama bilo dosadno LOL
Tokom osmog razreda i prvi razred srednje- onako sezonski - kad ima pušimo, kad nema grebemo se LOL
U drugom srednje počela da kupujem i sve do pre mesec dana tako.
Kao i vi i ja sam uživala u cigaretama. Nikada u svom pušačkom stažu nisam prepušila, nikada me nisu bolela pluća ili nešto tako, nikad kašljala, povraćala, nikad me nije bolela glava...
Držala sam se na kutiji dnevno u proseku - nekad malo manje nekad par cigaja više- ali bez većih odstupanja.

Za razliku od imenjakinje nisu mi se smučile cigarete, smučilo mi se robovanje njima. Povukla sam paralelu
ja + cigarete = žene koje muževi tuku + život sa takvim muževima

Svi imamo običaj da postavljamo pitanja "zašto ih ne napuste"...bla bla bla...a onda sam shvatila da nema razlike u mom odnosu prema cigaretama i njihovom prema takvim muževima.
To mi je bilo sasvim dovoljno. Ne sviđa mi se pomisao da me bilo ko ili bilo šta maltretira... dok uživam u pomisli da ja maltretiram druge LOLLOLLOLLOL

Ženo...mnogo ti meni pričaš!poguzi

LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL

-------------
― George Carlin

Datum objave: 18.Ožujak/Mar.2011 u 16:24

Ženo...mnogo ti meni pričaš!poguzi

LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL

Odakle ti ideja da ja TEBI pričam?! Samo vežbam brzo kucanje da bih mogla brže da prevodim LOLLOLLOL

-------------

Datum objave: 18.Ožujak/Mar.2011 u 16:26
Ne spamuj i ovu temu! Počeće i tvoje zvezdice da nestajuLOLLOLLOL

-------------
― George Carlin

Objavio: iromafia111
Datum objave: 18.Ožujak/Mar.2011 u 21:19
Ima tome već jedno 6 godina.

-------------

Objavio: taxidell
Datum objave: 18.Ožujak/Mar.2011 u 21:56

News flash za sve novopecene NEpusace....

necete izdrzati...

Resistance is futile...LOL

-------------
live long and prosper

Objavio: Movie Master
Datum objave: 18.Ožujak/Mar.2011 u 22:00
Živim pored velike i prometne raskrsnice sa duplim pešačkim prelazom. Zašto to pominjem? Zato što sam za 40 godina koliko tu živim video svojim očima najmanje 100 pešaka koje su smotala ili lansirala... uglavnom razbila, kola. Za to vreme sam čuo, saznao, video, poznavao, najviše 5-6 ljudi koji su imali zdravstvenih problema zbog cigareta, više su to bili finansijski problemi u vezi njihove kupovine. Poskupljenja kad god se nekom iz vlade ćefne, to stvarno ubija! Poznavao sam ženu, teškog asmatičara, koja je palila cigarete jednu od druge, nije pušila samo kad spava. Umrla je sa 78 godina. Moj otac, zakleti nepušač, umro je sa 76.
  Duvan, kao laka droga, izaziva zavisnost kao i kafa, koka kola (ko ima para da je priušti u tim količinama), i spada u sitna zadovoljstva. Kako za koga. Ja sam pušač od svoje 11. godine (od tada kupujem sebi cigarete, pre toga sam se grebao okolo), znači 43 godine. Lično smatram da je duvan štetan, zbog katrana i raznih drugih sastojaka kao i papira u koji je uvijen, ali štetna je i salama podriguša, 1000 vrsta gaziranih i "Energetskih" napitaka, rakija šećeruša, ovako bih mogao u nedogled... a o pijanim vozačima i da ne govorim. Cigareta bar ubija polako, za razliku od Dnevnika 1 RTS i prenosa iz skupštine, oni ubijaju trenutno, truju psihu dok ne rikneš.
  Važno je ni u čemu ne preterivati. Popijte bez prekida 10 litara vode i zaglavićete u bolnici. Pretrčite na svežem vazduhu samo 100 metara više nego što možete i ne gine vam lekar. Pojedite za ručak porciju više nego što ste navikli, i eto problema. Ako osetite da vam cigarete smetaju - batalite, niste valjda mazohisti?
  Država mi je oduzela sva zadovoljstva, sitna i krupna. Najverovatnije će i ovo, kad više ne budem imao para da ih kupujem, ali zdravstvenih problema zbog njih do sada nisam imao, za nadalje - videćemo. Ko preživi (da ga ne udari pijani vozač) pričaće.

Objavio: iromafia111
Datum objave: 18.Ožujak/Mar.2011 u 22:05
Originalno postovano od strane Movie Master Movie Master piše:

Lično smatram da je duvan štetan, zbog katrana i raznih drugih sastojaka kao i papira u koji je uvijen, ali štetna je i salama podriguša, 1000 vrsta gaziranih i "Energetskih" napitaka, rakija šećeruša, ovako bih mogao u nedogled... a o pijanim vozačima i da ne govorim.

Ako se već ne možete ostaviti cigareta, svakako se ostavite salame podriguše. To je živi otrov. LOL

-------------

Datum objave: 18.Ožujak/Mar.2011 u 23:45
MM, ja sam bila pušač u obe trudnoćeEmbarrassed, što znači da ne postoji izgovor za pušenje koji nisam znala i koristila LOL Poslednje što želim je da se pretvorim u klasičnog "bivšeg pušača" koji svima soli pamet kako bi trebalo da ostave cigarete. Zaista to ne želim i nije mi namera. U mojoj kući je dozvoljeno pušenje i kada moji prijatelji zapale niti mi smeta niti kriziram - stvar izbora.

Ali, ne mogu da prestanem da uživam u osećaju već spomenute slobode (ne mislim ni na zdravlje ni na novac već jednostavna, prelepa sloboda).  Znam da je ovaj osećaj trenutan i da će vremenom nestati, jer će postati svakodnevnica i zato ne želim da propustim ni sekund uživanja u tome Smile

I da, naravno, podriguša izbačena iz upotrebe pre i-ha-haj godinaLOL

-------------

Objavio: nebojsa66
Datum objave: 19.Ožujak/Mar.2011 u 00:09

I da, naravno, podriguša izbačena iz upotrebe pre i-ha-haj godinaLOL

A ti tako mlada veštica! LOLLOLLOL

-------------

Nisam lud, mater me testirala!

Datum objave: 19.Ožujak/Mar.2011 u 00:52
Čuj fazona, mlada! Matora k'o biblija!LOLLOLLOLLOLLOL

-------------
― George Carlin

Datum objave: 19.Ožujak/Mar.2011 u 00:54
A šta misliš zašto sam stavio smajlije.. LOLLOLLOLLOL

-------------

Datum objave: 19.Ožujak/Mar.2011 u 00:57

Neću da spamujem i ovu temu! Prekini, bitango da me navodiš na greh!!!!LOLLOLLOL

-------------
― George Carlin

Datum objave: 19.Ožujak/Mar.2011 u 00:58
LOLLOLLOL

Kao i alkohol, nitko te ne tjera da pišeš... LOLLOLLOLLOL

-------------

Datum objave: 26.Rujan/Sep.2011 u 10:09
Originalno postovano od strane taxidell taxidell piše:

News flash za sve novopecene NEpusace....

necete izdrzati...

Samo da negiram kolegin iskaz LOL i dalje sma NEpušač...i to kao da nikada pušač nisam ni bila Wink

ali, da negiram i svoj iskaz

Ali, ne mogu da prestanem da uživam u osećaju već spomenute slobode (ne mislim ni na zdravlje ni na novac već jednostavna, prelepa sloboda).  Znam da je ovaj osećaj trenutan i da će vremenom nestati, jer će postati svakodnevnica i zato ne želim da propustim ni sekund uživanja u tome Smile

Uživanje je i dalje prisutno Smile i ne bih ga dala ni za jedan sekund uživanja u cigareti koje sam nekada imala(a mnogo sam je volelaLOL) jer trenutno uživanje, za razliku od prethodnog) mogu da delim sa drugima, a meni to mnogo znači Wink

-------------

Datum objave: 26.Rujan/Sep.2011 u 10:55
Clap Bojo, svaka čast na karakteru i izdržljivosti! Sve se može kad se hoće. Smile

-------------

Objavio: taxidell
Datum objave: 27.Rujan/Sep.2011 u 11:12

Originalno postovano od strane nebojsa66 nebojsa66 piše:

Clap Bojo, svaka čast na karakteru i izdržljivosti! Sve se može kad se hoće. Smile
Baš sve...

Pokušavao ja nekoliko puta. Trajalo je to i po godinu dana, zadnji put 6 meseci, ali tada kao da mi volje ponestane, počnem da lažem samog sebe"...ako sam mogao sad moći ću opet..." i tako dalje. A, i posao bio takav. Nekako vreme brže prođe...

-------------
live long and prosper

Objavio: Rea
Datum objave: 27.Rujan/Sep.2011 u 11:31
Prestala pusiti pre 5 dana LOL Napredujem ....
Inace pusac 6 godina buki

-------------

Datum objave: 27.Rujan/Sep.2011 u 12:37
Originalno postovano od strane Rea Rea piše:

Good! Moraš nekada početi.LOL Posebno ti tako mala i mlada!LOL

-------------
― George Carlin

Objavio: Rea
Datum objave: 27.Rujan/Sep.2011 u 12:42

Originalno postovano od strane Rea Rea piše:

Good! Moraš nekada početi.LOL Posebno ti tako mala i mlada!LOL

Mala ?! Shocked LOL
-Otisla sam jutros u prodavnicu po kruh i gospođa za kasom inace zna da kupujem svako jutro cigare i zena mi sama stavi cigare a da joj ja pritom nista nisam rekla LOL
Sekunda je falila da uzmem crnnica
Jedva se suzdrzavam....kafa mi jutros nikako nije sela bez cigare insane

-------------

Datum objave: 27.Rujan/Sep.2011 u 13:01
Kafa i pljuge. Nikad to nisam kapirao. Meni je uvek prijala posle doručka ili generalno posle hrane. NIkada posle tekućine.

-------------
― George Carlin

Datum objave: 27.Rujan/Sep.2011 u 13:19
Ja nikada nisma palila posle hrane (osim kada sma na dijeti, pa mi hrana nije bila ukusna LOL)
Kafa bez cigare mi pre nije bila gušt, ali mi isto tako uopšte nije falila niti mi sada fali cigara. Pijem kafu sasvim normalno, bez potrebe za dimom

-------------

Datum objave: 27.Rujan/Sep.2011 u 13:22
...i zato moj muž više ne hrče...LOLLOLLOLLOL

-------------
― George Carlin

Datum objave: 28.Rujan/Sep.2011 u 08:34
Mene mnogo nervira što ja stalno kucam "sma" umesto "sam" i stalno idem i editujem svoje postove zbog toga. Mnogo, mnogo, MNOGO me to nervira i odlučila sam da više ne ispravljam LOL

-------------

Datum objave: 28.Rujan/Sep.2011 u 08:48
Sve je u redu. Smajano.LOL

-------------
― George Carlin

Datum objave: 18.Listopad/Oct.2011 u 18:11
LOLLOLLOL

-------------
You find a way

Datum objave: 12.Veljaca/Feb.2013 u 11:13
Za dva dana će biti 2 godine kako sam ostavila cigarete. party0006 Verovatno ću taj dan zaboraviti, pa rekoh da se pohvalim danas LOL I dalje bez i jedne jedine krize. Wink

Šalu na stranu, šta je sa ostalima? Ima li promena u statusu?

-------------

Datum objave: 12.Veljaca/Feb.2013 u 11:25
Bravo, imenjakinjo, nisam ni sumnjala Smile
Kod mene nema promena, i dalje sam bivši nepušač, već 4 ili 5 godina, ne znam tačno (nisam htela da pamtim tačan datum). Povučem po 1 dim dvaput godišnje, čisto da se podsetim zašto sam ih ostavila. I dalje uživam u onom osećaju slobode koji smo pominjale Smile

-------------
You find a way

Objavio: klen
Datum objave: 12.Veljaca/Feb.2013 u 11:29

Ja ne pušim već 11 dana...

Zato sam se udebljao 43,3 grama!

-------------
Jest' il' nije!

Objavio: cersei
Datum objave: 12.Veljaca/Feb.2013 u 11:48
vid buceLOLLOL..

tako je djecico..ostavite se cigara...pusite sve ostaloLOL

Datum objave: 12.Veljaca/Feb.2013 u 12:35

(nisam htela da pamtim tačan datum)

Ja bih svoj do sad sigurno zaboravila, ali je prilično simboličan - 14.02. Pored "dana vina" LOL to je i drugov rođendan, a svi znaju da smo za njegov rođus zapalili poslednju cigarilos, tako da sve i da hoću ne mogu da zaboravim Smile

-------------

Objavio: bubba ho-tep
Datum objave: 12.Veljaca/Feb.2013 u 14:57
Aktivni pusacki staz sigurno vise od 15 godina.

Oko kutija dnevno od pocetka srednje... Ne pusim vec tri godine kupovne cigarete, motam domaci duhan. Ne namjeravam prestat iako dobro znam da je lose...

Datum objave: 04.Veljaca/Feb.2015 u 14:33
Dakle, za deset dana punim 4 godine NEpušačkog staža. I dalje uživam u slobodi i nikad ni jednu krizu nisam imala. To potvrđuje moj stav da ljudi mogu ostaviti cigarete samo kad im zaista "klikne". Sve ostalo je mučenje. Smile

-------------

Objavio: Pera Kojot
Datum objave: 04.Veljaca/Feb.2015 u 14:40
Bravo bojanadj. Za dva dana bice punih deset meseci kako sam ostavio cigarete. Prestao sam odjednom, samo sam odlozio te veceri cigarete i upaljac u fioku i rekao ukucanima da vise ne pusim. Inace bio sam dugogodisnji korisnik nikotina. Samo jednom sam sanjao cigarete :) za ovih deset meseci Smile.

-------------
http://www.tagoria.net/?ref=32131-1INTG&lang=en" rel="nofollow - http://www.tagoria.net/?ref=32131-1INTG&lang=en

Objavio: NikolaJe
Datum objave: 04.Veljaca/Feb.2015 u 15:11
cestitamo

U mojoj familiji 95% ljudi ne puše. Ja ne bih ni za živu glavu propušio.
Potpuno je nepotrebno, donosi samo zlo. Čak nije ni neko zadovoljstvo,
kao na primer čokolada, tako da ne preporučujem nikome... Smile

Ima jedan prirodni lek protiv pušenja. Kažu da ako 3 dana jedeš samo jabuke,
više ne podnosiš cigare. Godinama teram majku da proba, ali stalno nađe neki izgovor... LOL

Saznao sam da je moj deda tako prestao... Smile

Datum objave: 04.Veljaca/Feb.2015 u 15:31
Ja nisam isključiva. Ne branim dimljenje u svom stanu niti ikome govorim da treba da ostavi cigarete. Smatram da je to lični izbor i da je potrebna isključivo želja pušača, da bi uspeo.
Otkako sam izvadila štitnu, desi mi se da mi zasmeta mnogo dima, u smislu da sva poplavim, ali u tom slučaju, ako ne mogu da odem, zamolim da malo smanje dok ne prozračimo prostoriju. Doduše, pušači obično prvi i primete moje plavilo,LOL pa sami reaguju smanjenjem pušenja i zračenjem prostorije, dok se ne povratim. 

-------------

Objavio: Movie Master
Datum objave: 04.Veljaca/Feb.2015 u 15:37
Originalno postovano od strane NikolaJe NikolaJe piše:

Ima jedan prirodni lek protiv pušenja.
Kažu da ako 3 dana jedeš samo jabuke, više ne podnosiš cigare.

Niti jabuke, garant! Dead A šteta jabuka, stvarno.Wink

Ja od prošlog februara "parim" elektronke. Nikotina sasvim dovoljno da hrani "zver"
naviknutu na njega već 47 godina, a troškovi su drastično manji, bar u mom slučaju.

Ne znam samo kako i od ovoga da se otkačim, jer u stvari ne želim(o) da prestanem(o),
samo ne mogu ni finansijski ni psihički da podnesem punjenje džepova državi,
domaći rezani duvan je kod nas toliko loš i smrdljiv, da mogu na Olimpijadu u takmičenju
smrdenja na 400 m sa preponama, a čak i takav je skuplji od elektronskih.

-------------

Datum objave: 04.Veljaca/Feb.2015 u 15:42
Nikola, ne pomaze tu nista osim jaka volja. Ukus nikotina ne moze da zameni nista, pa ni jabuke. Jabuke moze da jede jer su zdrave LOL ali mozak trazi nikotin. Borba je to teska ali nikotin ne moze da bude jaci od mene. Bolest zavisnosti kao i svaka druga.

-------------
http://www.tagoria.net/?ref=32131-1INTG&lang=en" rel="nofollow - http://www.tagoria.net/?ref=32131-1INTG&lang=en

Objavio: Dibidus41
Datum objave: 04.Veljaca/Feb.2015 u 15:52
A šta na sve to kažu pravi pušači? LOLLOLLOL

Datum objave: 04.Veljaca/Feb.2015 u 16:25
Originalno postovano od strane Pera Kojot Pera Kojot piše:

Nikola, ne pomaze tu nista osim jaka volja. Ukus nikotina ne moze da zameni nista, pa ni jabuke. Jabuke moze da jede jer su zdrave LOL ali mozak trazi nikotin.

Ne kažu da su jabuke zamena, nego da imaju neke materije koje za 3 dana očiste ceo organizam od nikotina, pa se čoveku posle gadi. Naravno, tih dana bez pušenja i hrane, samo jabuke i voda. Ja da sam pušač, definitivno bih probao. Ako nekad nateram majku, javiću rezultate. LOL

Objavio: cersei
Datum objave: 04.Veljaca/Feb.2015 u 16:30
najbolje je da počnete pitiLOL

Datum objave: 04.Veljaca/Feb.2015 u 16:37
Negde sam procitao na netu, po tvrdnji lekara, da je potrebno dve do pet god. da se organizam ocisti od nikotina posle prestanka pusenja sto najvise zavisi od duzine staza pusaca. Ne znam i da li je ova tvrdnja tacna. Samo nemoj nikad da zapalis. Inace budi uporan u pokusaju da majka ostavi duvan. To je jako lepo od tebe sto pokusavas da joj pomognes da se odvikne. 

-------------

Objavio: drdamjan
Datum objave: 04.Veljaca/Feb.2015 u 16:40
Nisam mogao prestati. 
Smanjivao, patio se... i imam pdf ove knjige...

http://www.slideshare.net/anteb/lako-je-prestati-puiti-allen-carr

Moj pdf je sav podcrtan, hajlajtan.
Morao sam čitati dva puta. 
Na kraju knjige kaže, ako nisi shvatio, čitaj opet. 
Nak kraju knjige trebam zaključiti da mogu prestati.
I jesam, od druge, malo sam glup, valjda. :)
Sretan "nepušač," oko 8 godina.

Smile Smile Smile 

-------------
https://www.youtube.com/watch?v=GGubts0G-xk" rel="nofollow - https://www.youtube.com/watch?v=GGubts0G-xk

Datum objave: 04.Veljaca/Feb.2015 u 17:01
drdamjan Clap Clap Clap

Ja znam samo jednu osobu koja je prestala da puši, moj deda. A moj drugi deda je umro mnogo pre vremena zbog duvana.
Pluća su mu bila potpuno crna. Kašljao je i povraćao dugo pre smrti... Unhappy

Sad sam našo i na http://doznajemo.com/2014/03/25/najlaksi-nacin-za-prestanak-pusenja-za-samo-3-dana-a-potrebno-je-pojesti-10-kg-jabuka/ - guglu za jabuke. Neki (valjda)Bosanac je tako prestao. Bar tako kaže.
Malo drugačiji recept nego od mog dede. LOL

Datum objave: 04.Veljaca/Feb.2015 u 19:56
I moj praĐed o'šo prerano zato što je pušio, pio i jurio žeMske.
Negde do 80-te...a ondaK malo zanemoć'o, jedva sastavio do 104. LOLLOLLOL

Geni su čudo!!

Objavio: MrDaky78
Datum objave: 04.Veljaca/Feb.2015 u 20:08
Ja sam čitao da se od el. cigarete lako dobija rak kože.

Datum objave: 04.Veljaca/Feb.2015 u 22:57
Originalno postovano od strane NikolaJe NikolaJe piše:

Ima jedan prirodni lek protiv pušenja. Kažu da ako 3 dana jedeš samo jabuke,
više ne podnosiš cigare.

Kod mene je išlo obrnuto - kad sam prestala da pušim, projele mi se jabuke, jela sam ih kao sumanuta, iako ih nikad nisam nešto posebno volela. Misterija je konačno rešena. LOL

Originalno postovano od strane Dibidus41 Dibidus41 piše:

A šta na sve to kažu pravi pušači? LOLLOLLOL

Ja definitivno spadam u te prave, budući da sam 20 godina pušila paklu, paklu i po dnevno. Nekoliko puta bezuspešno pokušavala da ostavim, a pošlo mi je za rukom onda kad sam shvatila da u cigaretama više nimalo ne uživam, već ih konzumiram isključivo iz čiste zavisnosti. I da, pomenuta knjiga definitivno pomaže. Smile

-------------
You find a way

Datum objave: 04.Veljaca/Feb.2015 u 23:00
@MrDaky78 Pre neki dan udjem u prodavnicu i lik prolazi pored mene i ima ovu cigaretu obesenu oko vrata na nekom lancicu, nosi je kao ovan predvodnik zvono LOL, i malo malo pa povuce dim iz nje. Znaci pusi el. cigaeretu u prodavnici. Verovatno je svuda nosi sa sobom sto znaci da sada pusi i u prodavnici, i u kuci, i na ulici, i na poslu i svuda gde stigne da povuce neki dim, a to znaci da pusi vise nego sto je pusio obicne cigarete. Samim time se i truje vise nego obicnim cigaretama. Nekome ni ovakve cigarete ne mogu da pomognu ako ne zna da ih konzumira normalno.

-------------

Datum objave: 05.Veljaca/Feb.2015 u 01:17

Ovome se nemere odupreti...ma koliko jabuka da iz'edeš, el duvaljki
da poduvaš i knjižica da prostudiraš LOLWinkLOL

Datum objave: 05.Veljaca/Feb.2015 u 01:42
Dibidus41 ROFLROFLROFLROFLROFLROFLROFLROFLROFLROFLROFLROFLROFLROFLROFLROFLROFLROFLROFLROFLROFLROFL

Originalno postovano od strane cersei cersei piše:

najbolje je da počnete piti LOL

Edit: Ali "duvaljki da poduvaš"... I dalje se valjam. LOLLOLLOL

Datum objave: 05.Veljaca/Feb.2015 u 16:01
Ja se ne briGam za jastoge, krabe i ostale klještostišćuće životinjke.
Toj ne sme ni da mi pridŽe...nama u loncu završi.

A i svako jutro grgoljam 2-3 minuta LOLLOLLOL!!

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk