Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Roadracers (1994)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Roadracers (1994)

Roadracers

Roadracers (1994)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

1994

Žanr:

drama, akcija

Trajanje:

95 min

Režija:

Robert Rodriguez

Scenarij:

Robert Rodriguez
, Tommy Nix

Glavne uloge:

Salma Hayek
  >  Donna
David Arquette
  >  Dude Delaney
Jason Wiles
  >  Teddy Leather
William Sadler
  >  Sarge
Boti Bliss
  >  Julie's Friend
O'Neal Compton
  >  J.T.
Tammy Brady Conrad
  >  Julie
John Hawkes
  >  Nixer
Christian Klemash
  >  Crony 1
Karen Landry
  >  Donna's Mom
Lance LeGault
  >  Donna's Dad (as Lance Le Gault)
Mark Lowenthal
  >  Rookie
Gina Mari
  >  Wanda
Tommy Nix
  >  Drummer
Aaron Vaughn
  >  Crony 2

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Gajtana View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gajtana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Roadracers (1994)
    Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2011 u 08:07
     Roadracers

Žanr: Drama
Godina: 1994
Država: SAD
Trajanje: 95 minuta
Uloge: David Arquette, John Hawkes, Salma Hayek
IMDb

Radnja filma:
Ciničan pogled na rokera buntovnika 50.-tih godina, koja mora da se suoči sa svojom budućnošću, nasilnicima sa noževima, i sa pokvarenim gradskim šerifom.
Redatelj Robert Rodriguez je bio zamjena u zadnji tren za serijal o buntovnicima "Rebel Highway" (Showtime) i nakon prvog prikazivanja urednicima, film Roadracers je stavljen na vrh popisa. Ova melodramatska priča o buntovniku u borbi za odlaskom iz gradića bez perspektive je često ugodna i uvrnuto smiješna, ali nedostaje joj vratolomni ritam ostalih filmova Roberta Rodrigueza
( izvor: http://www.moviefone.com/movie/roadracers/1111886/synopsis )

Zanimljivosti:
◦Salma Hayek je ostvarila svoju debitantsku ulogu u SAD-u ovim filmom
◦Film je snimljen u 13 dana
◦Rodriguez je navikao snimati filmove vrlo brzo i naletio je na otpor kod svojih holivuskih kolega (u najvećoj mjeri od strane snimatelja tj. direktora fotografije), o tim je sukobima progovorio u svojoj knjizi "Roadracers: the Making of a Degenerate Hot Rod Flick"
( Izvor: http://en.wikipedia.org/wiki/Roadracers#Trivia )

Trailer:

Prijevod napravio: trash (hvala kolega na prijevodu Clap)
Možete ga preuzeti OVDJE

Kad pitaju kako ste, uvijek recite ODLIČNO! Razveseliti će te prijatelje i rastužiti neprijatelje!
Na vrh
nitkov View Drop Down
Junior translator
Junior translator
нитков

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitkov Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2011 u 10:16

Danas sam baš raspoložen za dizanje tema. Evil Smile

David Arquette, taj iritantni seronja, ponekad uspije iznenaditi time što se pojavi u kojem dobrom filmu. Ovaj mu se valjda slučajno dogodio. Nije mi jasno kako je moguće da su David i Roseanna Arquette (možda još iritantnija od Davida, ali je snimila gomilu boljih filmova) u rodu s Patriciom Arquette koja mi je svaki put kad ju vidim sve draža i draža. Tko zna, možda nekad naletim na jedan njen film koji nije preveden.

Što se ovog filma tiče, meni je osobno jedan od dražih teen rockabilly filmova, možda čak draži i od filma Crybaby. Znao sam ga se sjetiti s vremena na vrijeme, a kako u filmu glumi Salma Hayek, lako sam došao do imena filma. To što ga je režirao gospodin Rodriguez je bio samo dodatan poticaj da ga pogledam još par puta. Nije bilo prijevoda pa ga eto sada ima...

Ovo je jedna od scena koja mi je ostala u pamćenju nakon prvog gledanja, u filmu je još nekoliko scena za pamćenje (barem još tri odlične od kojih jedna traje nekoliko minuta), ali bi njihovo postavljanje previše odalo samu radnju pa možda i upropastilo uživanje u filmu.

U prevođenju su mi pomogli nebojsa66, VBojana (tri puta) i Kampfar. Hvala im lijepa na tome.

Ažurirao trash - 21.Ožujak/Mar.2011 u 10:21
Na vrh
A2D2 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Lonesome Cowboy

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj A2D2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2011 u 10:51
Dijelim isto mišljenje sa tobom u vezi Davida Arquettea.Clap

Patricia Arquette je svakako daleko najtalentovanija od familije. Mene je oborila s nogu u "True Romance"

Film Roadracers nisam gledao. Ovako na prvi pogled me posjeća na one teen/muzičke filmove s kraja 70-tih koji su promovisali određene subkulture, kao recimo The Wanderers 1979, filmove pokojnog Jim Belushija,Groznicu itd...

Ako miriše na to definitivno ga gledam...

Ažurirao A2D2 - 21.Ožujak/Mar.2011 u 11:00
Nitko nije toliko bogat da može bez osmjeha i nitko toliko jadan da ga ne bi zaslužio.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.