| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Treba mi Dino Crisis i Dino Crisis 2 za Sony |
Odgovori
|
| Korisnik | |
slobodan-replay-anus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Treba mi Dino Crisis i Dino Crisis 2 za SonyObjavljeno: 03.Ožujak/Mar.2011 u 18:22 |
|
Pozz svima treba mi Dino Crisis i Dino Crisis 2...DC 2 sam igrao jos kao mali i jako mi se svidela...sad sam stariji a nisam ni probao DC 1...to mi je omiljena igra,za mene je to najbolja igra ikad napravljena...nisam kontao zasto se sve to desavalo sto se desavalo u igri...jbg bio sam mali pa sam nedavno googleovao i zeleo sam da odigram sve ispocetka ali i prvu igru i drugu da upotpunim dozivljaj...ako neko ime i oce da se menja samnom,da mi proda,pokloni..bilo sta...molim vas odgovorite mi u ovoj temi...treba mi igra za sony playstation 1...znam da se moze igrati i na PC ali na PS je pravi dozivljaj...znam da jako mali broj ljudi ima igrice za sony 1 ali jbg...ja pitam pa javite...ako imate ili znate de da nabavim pls recite...hvala unapred...
|
|
![]() |
|
metelica
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 22.Sijecanj/Jan.2011 Lokacija: beograd Status: Offline Points: 32 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2011 u 00:04 |
|
Posalji adresu na bundevarica@gmail.com,ili je napisi u ovom postu pa cu ti ih poslati.Imam obe igrice samo da ih nadjem,inace i meni je Dino Crisis 2 omiljena igrica.Keca sam poceo da igram,ali ga nisam zavrsio.
|
|
![]() |
|
david3
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 28.Travanj/Apr.2011 Lokacija: valjevo Status: Offline Points: 11 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Svibanj/May.2011 u 22:09 |
|
jao sacam se imam cd od dino crisis 1 kad sam bio mali igrao sam ga na play stationu 1,sa nekih
5 godina
|
|
|
->S.A.S<-DEXTER
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |