| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Humains aka Humans (2009) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Gajtana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Junior moderator
Pridružen: 03.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Points: 5466 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Humains aka Humans (2009)Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2011 u 09:18 |
|
Humains aka Humans
Žanr: Akcija, Avantura, Horror
Godina: 2009 Država: Francuska, Luxemburg, Švicarska Jezik: Engleski, Francuski Uloge: Lorànt Deutsch, Sara Forestier, Dominique Pinon IMDb Radnja filma:
Tim francuskih istraživača i znanstvenika odlazi u švicarske Alpe kako bi istražili ostatke i dijelove ljudske povijesti. Nisu znali da će se susresti sa mnogo većim stvarima i povijesti nego što su oni to zamišljali, i da će ih te stvari pokušati ubiti... Trailer:
Prijevod radi: tehparadox
|
|
|
Kad pitaju kako ste, uvijek recite ODLIČNO! Razveseliti će te prijatelje i rastužiti neprijatelje!
|
|
![]() |
|
tehparadox
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
Pridružen: 08.Prosinac/Dec.2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 94 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2011 u 13:15 |
|
engleski prijevod koji se može nać ovdi je teška katastrofa.ne znam zašto je uopće odobren.ka da je neko titl na nekom egzotičnom jeziku provuka kroz google translate.pokušat ću nešto iskombinirat,triba bi prijevod završit do kraja tjedna.a nakon toga ću uzet malo 'godišnjeg'.iscrpilo me ovo prevođenje po sluhu
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2011 u 23:46 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |