| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
JDownloader i Anti-Recaptcha |
Odgovori
|
Stranica <1 234 |
| Korisnik | |
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Svibanj/May.2011 u 06:50 |
dobro je, bar nije čist promašaj... |
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
davcik024
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Srpanj/Jul.2011 u 09:00 |
|
Već duže vreme nisam bio na vašem sajtu .Kada sam se konektovao, naišao sam na ono što me već duže muči Jdowloader i Anti -Recaptcha. Ali pošto sam realativno nov u ovim stvarima milio bih Administratora ili nekog člana da mi odgovori kako se toliko pominjani program ugradjuje u jDownloader, pošto sam se da budem iskren izgubio čitajući od A-Š komentare. Unapred hvala...
|
|
|
mdavcik
|
|
![]() |
|
yolix83
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Srpanj/Jul.2011 u 15:11 |
|
Ne znam šta ti ima biti nejasno. Samo ga instaliraš.
|
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Srpanj/Jul.2011 u 15:25 |
|
Ugrađuje se nikako. Mnogo truda a rezultati mršavi jer ga moraš ručno update-ovati non stop, pa zeza, pa nekad neće, pa ovo, pa ono. Lakše ti je da nađeš uvek MU, MS ili RS linkove i miran si.
|
|
|
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2011 u 19:54 |
|
Trazim pomoc od poznavalaca Jdownloadera, ali za sigurno. Skidam uncharted 3 28gb sa filesonica. Skinuo sam 14 x 470mb fajlova, i jos 10-20 fajlova po 100, 200, 300mb, znaci nisam komplet skinuo jer imamo jbno ogranicenje kod nas mesecno smes primer 30/40gb da skines. Zanima me sledece. Kad bi ovo prekinuo u jdownloaderu, i da sve to prekopiram(ne mislim na cut) i da prebacim na drugi pc da nastavi, sta sve treba da odradim. Da stavim isto ime foldera, na istu particiju tog kompjutera, da kopiram ceo folder jdownloadera u program files, ili ima jos nesto sto treba da iskopiram da mi sigurno nastavi odakle sam stao. Probao sam juce na laptop da prebacim ove fajlove i da nastavi, super ih ucitava dokle su skinuti ali nece da nastavi, pise nesto kao couldnt write to file taj i taj, device not ready?? Da nije mozda problem sto ce fajlove skidati na externi usb hdd? Pliz help ;D
|
|
![]() |
|
Movie Master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017. Pridružen: 24.Svibanj/May.2006 Lokacija: Na korak do... Status: Offline Points: 5671 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2011 u 21:34 |
|
Ice, ne moraš ništa da kopiraš nigde. Samo prenesi linkove koje nisi uspeo da skineš na drugi
kopjuter i nastavi skidanje. Kad završi sve, te novoskinute rar-ove iskopiraj u isti folder gde su ti već skinuti od ranije i pokreni ekstrakciju. Ako postoji password, ubaci ga kad pokrene ekstrakciju i to je sve. Sve ovo pod uslovom da skidaš na drugoj IP adresi (kao recimo ja na poslu ).P.S. Ne skidaj nikad na eksterni HDD, ograničenje je propusna moć USB-a, 3-4 puta sporija od SATA. Ažurirao Movie Master - 09.Studeni/Nov.2011 u 21:35 |
|
![]() |
|
Movie Master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017. Pridružen: 24.Svibanj/May.2006 Lokacija: Na korak do... Status: Offline Points: 5671 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2011 u 21:39 |
|
Uh, sad sam tek ukapirao, ti izgleda imaš delimično skinute fajlove koje bi nastavio da skidaš do kraja? Jalova posla. U takvim slučajevima obično puštam skidanje iz početka, brže mi je i ne zezam se sa porukama koje ti dobijaš.
Izvini za prethodni post, ali možda ti pomogne. |
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2011 u 23:45 |
|
da, tacno za ovo zadnje sto si napisao, imam tacno 31 potpuno skinut fajl x 467mb, i resto su manje skinuti, neki 400, neki 300, 200, 100mb, itd. Da ne bih prekoracio mesecno ogranicenje na tom internetu, zeleo bih da ove nedovrsene fajlove prebacim na drugi pc i da nastavim. Lepo ih Jdownloader prepoznaje dokle je sve to stiglo, ali nece da krene, pise mi tu poruku sto sam napisao iznad. Preostaju mi sigurno jos 10tak gb da skinem, mozda i manje. OK, probacu na desktop hdd da skidam negde, valjda ce nastaviti, ako ne ubacicu opet linkove pa mozda ce da nastavi. Hvala svakako.
|
|
![]() |
|
krbo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
Pridružen: 18.Studeni/Nov.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 121 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Studeni/Nov.2011 u 00:59 |
|
ice, i kad radiš resume na istom PC jedno 90% file hostera ga ne dozvoljava na free accountima i otuda idu svi problemi.
tako te lagano prisiljavaju da kupiš premium acc i onda magično sve radi OK (koriste oni i namjerne prekide downloada samo da te navuku) jer ipak oni svi žive od novca. Ako skidam na više lokacija onda obično podijelim, recimo 5 dijelova na poslu, a drugih 5 @home pa nema problema gdje je što. |
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Studeni/Nov.2011 u 13:35 |
|
imam filesonic premium preko onog bloga na kojeg imas novih premium accounta, zna valjda neko o cemu pricam. Nema veze, nastavicu sledeci mesec na isti pc.
|
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2011 u 16:12 |
|
Pre neki dan i linkovi su otisli u aut.
Juce sam poslao post tom sajtu i autor je obnovio linkove. Ali kad ih ubacim u jdownloaderr ne prepoznaje ih kao already on download list, nego kao nove ima li neka caka da u vec postojecu download listu da ubacujem samo nove linkove: jest da sam rekao da cu odustati ali krivo mi da skidam ponovo 14gb, kad vec sam skinuo 7gb. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <1 234 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |