Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Igrice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - NFS Underground 2 - LAN problem
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

NFS Underground 2 - LAN problem

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Dragisa View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dragisa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: NFS Underground 2 - LAN problem
    Objavljeno: 15.Studeni/Nov.2004 u 02:45

POZDRAV SVIMA.

UPRAVO SAM U SVOJOJ PC IGRAONICI INSTALIRAO NEED FOR SPEED UNDERGROUND 2 I IMAM PROBLEM KADA HOCU DA NAPRAVIM SERVER DA IGRAMO 4 PROTIV 4 U MREZI. NIKAKO NE MOGU DA NAPRAVIM SERVER... SVE RADIM PO PRAVILU ALI POJAVI MI SE PORUKA CONECTING TO LOBY I PUKNE VEZA I PISE NEKA PORUKA O NEKOJ GRESCI KAO PROVJERITE DA LI VAM JE LAN KABAL UKLJUCEN I TAKO BEZVEZE. OSTALE IGRICE NORMALNO RADE U MREZI. DALI MOZDA IMA VEZE STO SAM KORISTIO ISTI SERIJSKI BROJ ZA SVAKO INSTALIRANJE NA SVIH 8 RACUNARA. ZNACI NISAM KORISTIO KEY GENERATOR VEC SAM KORISTIO ISTI SERIJSKI BROJ KOJI JE ISPRAVAN ALI ETO IZGLEDA DA JE TO MOZDA PROBLEM I SADA CU MORATI DA UNINSTALIRAM IGRICU SA SVIH RACUNARA I PONOVO JE INSTALIRAM ALI KORISTECI RAZLICITE SERIJSKE BROJEVE KORISTECI KEY GENERATOR :-(

MOLIM DA MI SE JAVI NEKO KO IMA ISKUSTVA...

HVALA UNAPRIJED.

Na vrh
Bikonja View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bikonja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Studeni/Nov.2004 u 12:21

Stvar ti je u tome da su sjebali... Za Lan igranje moras imati internet connection dakle on ti trazi vezu na internet da bi se spojio preko lan-a....

Dakle, ako mozes staviti internet na ta racunala, stavi i trebalo bi raditi... Za cd key neznam jel smeta sto je isti, ali valjda ne smeta kad vidim da se EA nije previse potrudio oko zastita i toga..

Kad narastem, bit cu normalan...
Na vrh
Dragisa View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dragisa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Studeni/Nov.2004 u 16:26

Brate hvala ti puno sto si mi to rekao da ne lutam ko budala trazeci rjesenje koje izgleda ne postoji jer ja trenutno nisam u mogucnosti da uvedem internet vezu u igraonicu a iskreno to mi se i ne isplati...

Kuci sam probao sa ukljucenom internet konekcijom i odmah sam uspio napraviti LAN server.

Reci mi posto vidim da se ti dosta razumijes u ove stvari, dali je moguce da se taj problem rijesi na neki drugi nacin...? Dali je moguce da ce uskoro izaci neki crack koji opmogucava igranje u mrezi bez internet konekcije (ovo je prvi put da cujem da za LAN igranje treba internet konekcija, pa zasto se onde zove LAN ako mu treba ONLINE veza)? Smijesno!

Jos jednom, puno ti hvala!

Na vrh
Blues-EXE View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blues-EXE Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Studeni/Nov.2004 u 18:46
pa njemu online treba, da emulira eagamesov server jedino ti je da ako nemozes internet onda izmjeni source code salim se, zar nisi u mogucnosti da uvedes najobicniju modem konekciju kod sebe
Fission Maild
Na vrh
Dragisa View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dragisa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Studeni/Nov.2004 u 21:58

Pa da sam u mogucnosti, ne bih se mucio da trazim taj fajl.

Necu zbog jedne igre da uvodim internet...

Siguran sam da postoji patch ili crack koji rjesava problem ali ne mogu da ga nadjem...

Valjda cu ga naci...

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,359 sekundi.