Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Igrice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Trazim HL2 i NFS:U2
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Trazim HL2 i NFS:U2

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
hrc-sg View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj hrc-sg Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Studeni/Nov.2004 u 17:27
Nababvio sam i U2 i HL2 i obje igre vec presao.
U2 je dobra, ali HL2 je GENIJALNA.
Najbolja FPS igra koju sam igrao. Preporucujem je svim gamerima.
Na vrh
ddodo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddodo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2004 u 21:20

Objasni malo početak, motam se po onim ulicama i sobama i ništa se ne događa, što treba napraviti. I stvarno je zahtjevna, sa Celeronom 1,2 Ghz, 512 RAM-a, i G-Force 64 MB jedva je igram, svako malo prilikom spremanja mi izbaci, izgleda da ću morat pojačavat PC da bi ju završio.

Na vrh
ddodo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddodo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2004 u 21:21

Govorio sam o HL2

Na vrh
Bikonja View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bikonja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2004 u 00:49

Pa to i nije bas neka aka konfa... Ali opet, trebalo bi bar kolko tolko raditi...

Nisam igrao HL2 pa ni 1, ali ne svidja mi se po ovom sto sam vidio... Dvojka ima neoptimiziran engine, banalne greska tipa vozis neki ku**c i onak vidis volan i vozis, a ruka nema... Neznam jel se volan okrece ili ne, ali vozio skrece, a nema ruka na volanu koje bi ga okretale.. Pa jebo za jedan takav fps je meni to prevelika greska kad jos uzmes u obzir da je i engine tak neoptimizaran, bug sa AI-om je jos, bug ovaj bug onaj...

Kad narastem, bit cu normalan...
Na vrh
BIG_BOSS View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BIG_BOSS Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2004 u 04:24

Ne slazem se stobom meni je Half Life 2 najbolja igra koju am igro dosad i Far Cry...

Ali sad sam poceo igrat Medal Of Honor Pacific Assault igra je super...

BIG_BOSS
Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Zli titlovi.net moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2004 u 16:21
Originalno postovano od strane Bikonja Bikonja piše:

Pa to i nije bas neka aka konfa... Ali opet, trebalo bi bar kolko tolko raditi...

Nisam igrao HL2 pa ni 1, ali ne svidja mi se po ovom sto sam vidio... Dvojka ima neoptimiziran engine, banalne greska tipa vozis neki ku**c i onak vidis volan i vozis, a ruka nema... Neznam jel se volan okrece ili ne, ali vozio skrece, a nema ruka na volanu koje bi ga okretale.. Pa jebo za jedan takav fps je meni to prevelika greska kad jos uzmes u obzir da je i engine tak neoptimizaran, bug sa AI-om je jos, bug ovaj bug onaj...

Ako je to sve istina onda to definitivno je povelik minus toj igri,s obzirom da su je razvijali 6godina...

Na vrh
eXecutioner View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eXecutioner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2004 u 20:29
a cuj... tako dugo razvijano ti nije bas previse, ako uzmes u obzir da su jedno tri puta mijenjali engine, pa onda dosta toga iz pocetka radili... ali da su mogli prije, istina.
Na vrh
hrc-sg View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj hrc-sg Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2004 u 19:26

Kakvu bug-ovi ?

Nisam iskusio nijedan bug. A ono u vezi AI, imas patch od nekih 46 KB i sve je u redu.

Igra je najbolji FPS koji sam igrao ove godine. Sigruno ce biti prava borba za izbor najbolje igre godine.

Na vrh
Mate View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mate Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2004 u 10:55
Originalno postovano od strane ddodo ddodo piše:

<FONT style="BACKGROUND-COLOR: #333333">Objasni malo početak, motam se po onim ulicama i sobama i ništa se ne događa, što treba napraviti. I stvarno je zahtjevna, sa Celeronom 1,2 Ghz, 512 RAM-a, i G-Force 64 MB jedva je igram, svako malo prilikom spremanja mi izbaci, izgleda da ću morat pojačavat PC da bi ju završio.

LOL a što si očekiva s ton kantusinon...čudošto jeuopće igraš:))
Na vrh
Mate View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mate Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2004 u 10:57
Originalno postovano od strane Bikonja Bikonja piše:

to je i mene iživciralo...(to s volanon)
inače bug sa AI-en ima fix....
igra je SUPER;=)
Na vrh
Bikonja View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bikonja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2004 u 13:23
Znam da ima fix, ali takvu igru izdati sa takvim bugom.... To je apsurd.... I onda mi jos to s volanom stave.... Taman kad sam mislio: "Ajde nisam igro HL1, ali svi tako bruje o tome HL2, mozda aj i zaigram..." eto vidim to i odustanem od te zamisli :)
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eXecutioner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2004 u 15:53
pa probaj barem, a ti bugovi su jer nije bila final igra, na nforceu je pisalo da je nuked, znaci da ne valja. Prosli tjdan je izsla full verzija, na kojoj sve radi...
Na vrh
Bikonja View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bikonja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2004 u 19:22

Dobro, a jel su ruke na volanu?

Gle, nikad nisam volio HL... I kad vidim onda takvu gresku cak i ako ne igram odma mi se ne svidja...

Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Prosinac/Dec.2004 u 22:11
Jebote jel HL2 auto simulacija ili FPS???Boli me ku**c za volan i ruke!Ni Battlefield nije imao ruke pa je bio najbolja multiplay igra.
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eXecutioner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Prosinac/Dec.2004 u 23:58
zile za ovo: "Battlefield nije imao ruke pa je bio najbolja multiplay igra." postao si bolje rangiran kod mene ;)

i meni je to najjaca igra, igaro si online stogod? ili igras?

a mogu ti reci da je HL2 mrak...
Na vrh
Bikonja View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bikonja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Prosinac/Dec.2004 u 15:22

Ja nisam ni battlefield igro :))

Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Prosinac/Dec.2004 u 20:46
Originalno postovano od strane eXecutioner eXecutioner piše:

zile za ovo: "Battlefield nije imao ruke pa je bio najbolja multiplay igra." postao si bolje rangiran kod mene ;)

i meni je to najjaca igra, igaro si online stogod? ili igras?

a mogu ti reci da je HL2 mrak...

Nisam igrao online kod već mi se svidio koncept igre.I to onaj obični 1942,vietmam isto ima neke svoje fazone...Ne mogu ss običnim Dial-up modemom.Imo bi ping 500:)
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eXecutioner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Prosinac/Dec.2004 u 22:33
ne bi... ja sam igrao sa modemom i dosta aktivno, bio jedan od osnivaca i clan klana IdLe, koji sad prasi ali u BF: Vietnam. Ping je na EU serverima bio jako dobar, ispod 200 ako je sve ok...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.