Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Windows 7 Ultimate sp1 OEM
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Windows 7 Ultimate sp1 OEM

Odgovori Odgovori Stranica  <1 345
Korisnik
Poruka
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2011 u 18:51

namestis pa tools-> folder options-> view -> apply to folders

Jel na to mislis?

Na vrh
novy78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

22.12.1978 - 06.08.2015

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj novy78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2011 u 20:59
Ne... tu sam opciju i spomenuo da ne želim. Kada sam instalirao sedmicu, koliko se sećam, windows mi je pamtio moja nameštanja tipa view-a za svaki folder pojedinačno ii svaki put kada užem u taj folder, bio bi onaj tip pregleda koji je bio namešten i prošli put. Nešto mi se poremetilo i to podešavanje se izgubilo. Znam da mogu određeni view da primenim na sve foldere (to je ono što si ti perlice spomenula Smile) ili mogu da namestim da mi svi folderi određenog sadržaja imaju isti view, ali ja ne želim to nego hoću da svaki folder ima svoje podešavanje i da se to ne menja... čini mi se da je tako po defaultu namešteno, a ne mogu to više da povratim (ne pomaže ni opcija "reset folders).
Don't ever wrestle with a pig. You'll both get dirty, but the pig will enjoy it
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2011 u 21:20
ne znam kako si to uspeo :D 

Na vrh
novy78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

22.12.1978 - 06.08.2015

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj novy78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2011 u 21:23
Ima da otkrijem to. Zvuči sitničavo, ali stvarno mi negde odgovara da mi view bude "list", negde "details", negde "large icons"... a mrzi me svaki put to ručno da podešavam crnnica
Na vrh
novy78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

22.12.1978 - 06.08.2015

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj novy78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2011 u 21:30
Problem rešen party0006 Našao sam podešavanje u Windows 7 Manager-u da mi za svaki folder posebno pamti podešavanja. Hvala ti perlice anyway Smile
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2011 u 23:00
nema na cemu

Na vrh
panmarko View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj panmarko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Svibanj/May.2011 u 00:34
ajde posto je ovo tema oko win 7 odjednom je prestao da mi radi stampac lexmarkx2550.znaci racunar ga ne prepoznaje ,probao sam da ubacim nove drjvere ,restartovao i td ali nista opcije print nema samo scan opcija kad instaliram drajvere hoce.jel neko zna u cem je problem,unapred hvala
Na vrh
panmarko View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj panmarko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Svibanj/May.2011 u 00:39
e ljudi zaboravih da pitam i ovo oko ove dostupnosti,imam ovaj telekom adsl sa ip tv 4mb i 256kb,ali mi utorent stalno kad skidam dole u levom uglu na crveno.probao sam da stelujem nesto nesto oko rutera ali nista. skinuo sam i program pfc za dostupnost medjutim kako koji port namestim na utorentu kad ga proverim nisam dostupan,pa ako zna neko nesto vise o ovome red je da mi odgovori,hvala
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Svibanj/May.2011 u 01:20
Originalno postovano od strane panmarko panmarko piše:

ajde posto je ovo tema oko win 7 odjednom je prestao da mi radi stampac lexmarkx2550.znaci racunar ga ne prepoznaje ,probao sam da ubacim nove drjvere ,restartovao i td ali nista opcije print nema samo scan opcija kad instaliram drajvere hoce.jel neko zna u cem je problem,unapred hvala

imao sam ja slicne probleme sa stampacem, ali nisam mogao da resim, dok nisam reinstalirao windows....

neki zajeb je bio i nijedne drajvere nije hteo da prihvati i kad sam uradio reinstal, bez problema je proradio.....   da li ima neko drugo resenje, nemam pojma.....
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
panmarko View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj panmarko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Svibanj/May.2011 u 12:44
pa evo stavio sam win7 sp1 i sve radi ,cudo nevidjeno
Na vrh
Movie Master View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Movie Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Svibanj/May.2011 u 21:45
Nije čudo, sedmica ima neke protokole oko instalacije drajvera i najbolje je da se instaliraju odmah posle same instalacije windows-a. Nije sedmica za to kriva, kriv je Microsoft.

Što se tiče uTorrenta, ako ti je ruter novije generacije, trebalo bi da podržava UPNP konfiguraciju, što znači da nema potrebe da određuješ portove, samo označi u uTorrentu da upotrebljava UPNP a isključi nasumične (random) portove. Ako neće i dalje, probaj sa BitTorrentom, ali vidi da instaliraš stariju verziju, nova je je*eno ružna i teža za snalaženje. Starija je identična izgledu uTorrenta i podešavana su ista.

Ako ti je instalacija W7 SP1 sve ovo rešila, zanemari moje pisanije.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 345
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.