| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Next Three Days (2010) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Salvador
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Banned user
Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač Pridružen: 27.Srpanj/Jul.2010 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 8210 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Next Three Days (2010)Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2011 u 01:29 |
|
The Next Three Days (2010)
SADRŽAJ John Brennan ima savršen život sve dok njegovu suprugu Laru ne uhite zbog ubojstva koje, kako ona kaže, nije počinila. Tri godine nakon njezina zatvaranja John se bori kako bi svoju obitelj održao na okupu, odgojio njihova sina Lukea i podučavao na koledžu dok istodobno čini sve kako bi dokazao njezinu nedužnost. Kada odbiju njezinu posljednju žalbu, Lara postaje suicidalna i John uviđa da postoji samo jedno rješenje – izbaviti je iz zatvora. Ne mareći za male šanse ili vlastito neiskustvo, John smišlja detaljan plan za bijeg i uskače u opasan i nepoznat svijet riskirajući sve za ženu koju voli. PROIZVODNJA Lionsgate,Fidelite Films,Hwy61 ZANIMLJIVOSTI Ovo je remake fracuskog hit filma Pour Elle aka Anything for her iz 2008 ŽANR Kriminalistički,drama TRAJANJE 122 min REŽIJA Paul Haggis SCENARIJ Paul Haggis.Fred Cavaye ULOGE Russel Crowe...John Brennan Elizabeth Banks...Lara Brennan Michael Buie...Mick Brennan Moran Atias...Erit Remy Nozik...Jenna Toby Green...Three Year Old Luke Tyler Green...Three Year Old Luke Jason Beghe...Dectetive Quinn Aisha Hinds...Detective Collero Daniel Stern...Meyer Fisk Liam Neeson...Damon Pennington TRAILER TITLOVI Ažurirao Salvador - 16.Sijecanj/Jan.2011 u 01:30 |
|
![]() |
|
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Joe Purdy - music legend Pridružen: 16.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 6250 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2011 u 15:26 |
|
The Next Three Days 9.5/10
Fenomenalan film! Radnja odlična, napeta i zanimljiva...Gluma izvanredna, a posebno bi izdvojio glumu Russell Crowe-a, odlično je odigrao svoju ulogu ....Film
je odrađen do najsitnijeg detalja, i to mi se baš sviđa...Također je
jako realan i to sve ga čini odličnim filmom...Jedina mala zamjerka je
što malo predugo traje za moj ukus, ali to mi nije posebno smetalo, jer
je film imao odličnu radnju...Preporuka...
|
|
![]() |
|
insideman
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 30.Sijecanj/Jan.2011 Lokacija: Trstenik Status: Offline Points: 380 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2011 u 16:20 |
|
Rimejk francuskog Pour Elle (2008) http://www.imdb.com/title/tt1217637/ Ah, taj bezidejni moderni holivud |
|
![]() |
|
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Joe Purdy - music legend Pridružen: 16.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 6250 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2011 u 16:29 |
|
Pa šta ako je rimejk?...Fenomenalno je odrađen....A za taj orginal nažalost nisam nikada čuo, i baš je to razlog zašto Holywood radi rimejke.....
Ažurirao outside - 10.Ožujak/Mar.2011 u 16:32 |
|
![]() |
|
insideman
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 30.Sijecanj/Jan.2011 Lokacija: Trstenik Status: Offline Points: 380 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2011 u 19:40 |
|
Dao sam odgovor na tvoje pitanje i pre nego što si ga postavio
|
|
![]() |
|
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2011 u 19:53 |
|
A ja sam tebi dao odgovor na tvoj komentar..
![]()
|
|
![]() |
|
insideman
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2011 u 20:18 |
|
Da je redak slučaj, moglo bi se reći. Ali s obzirom da je mnoštvo takvih ili nastavaka, onda će pre biti da im manjkaju ideje.
Ažurirao insideman - 10.Ožujak/Mar.2011 u 20:26 |
|
![]() |
|
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2011 u 20:24 |
|
Slažem se, ima stvarno puno nepotrebnih rimejkova....Ali npr ovaj rimejk je stvarno odličan....Nisam gledao orginal, ali mislim da ne može biti bolji od ovog...Isto tako, da nije bilo ovog rimejka propustio bi pogledati ovako kvalitetan film, jer za ovaj francuski film nisam uopće čuo..Tako da je u ovom slučaju po meni, rimejk opravdan..
|
|
![]() |
|
insideman
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2011 u 20:29 |
|
Tako gledano, bolje bi im bilo da rade rimejkove mnogih evropskih i azijskih filmova umesto što snimaju dosta gluposti. Da li je bolji? Pa odgledaj original pa proceni sam Ne kažem da mi se ova verzija ne sviđa. |
|
![]() |
|
Bardem
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Pridružen: 14.Ožujak/Mar.2010 Lokacija: Srbija,Novi Sad Status: Offline Points: 603 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2011 u 22:24 |
|
Meni ni original nije bio baš nešto a mogu zamisliti kakav bi mi bio rimejk.
Uopšte ne razumem potrebu za snimanjem rimejkova tim pre što su u 90 posto teško govno... |
|
![]() |
|
Salvador
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač Pridružen: 27.Srpanj/Jul.2010 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 8210 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2011 u 22:38 |
Tako da bi amerikanci mogli gledati dobre filmove iz Europe i Azije pošto oni ne vole gledati filmove koji su titlovani.
|
|
![]() |
|
insideman
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2011 u 02:20 |
|
Pa je lakše snimiti novi film nego prevesti ? Rade sve zbog para. A lakše im je da ukradu nečije ideje nego da zamaraju svoje mozgove koji po tom pitanju ionako sve slabije funkcionišu. Ja nisam čuo za takav slučaj ali bih voleo da znam ako je neko uradio rimejk američkog filma. |
|
![]() |
|
Nameless One
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Ožujak/Mar.2008 Lokacija: Sigil Status: Offline Points: 1881 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2011 u 07:25 |
http://www.imdb.com/title/tt1667150/ ![]() |
|
|
What can change the nature of a man?
![]() ![]()
|
|
![]() |
|
insideman
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2011 u 13:09 |
|
Jeeeee. Eto prilike da se pohvale kako im je neko ukrao ideju za film. |
|
![]() |
|
LostFan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 19.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 27 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2011 u 13:28 |
|
Muka mi je više od raspalog Holivuda. Filmovi su im svake godine sve gori, odavno su presušili sa originalnim scenarijima.
|
|
![]() |
|
prijatel-MKD
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 16.Srpanj/Jul.2008 Lokacija: MKD Status: Offline Points: 4668 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Ožujak/Mar.2011 u 02:27 |
Nije savrsen, ali je "pomalo fantasticno" dobra filmcina od preko 2h. |
|
|
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist. |
|
![]() |
|
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23761 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Rujan/Sep.2019 u 13:15 |
|
I posle 8-9 godina na drugo gledanje sasvim solidan rimejk, iako je utisak nešto slabiji u odnosu na prvo gledanje.
Ipak, prednost bih uvek dao francuskom originalu. Mislim da je ipak bolja i lepša verzija filma. A tu je i prelepa i harizmatična Dijana Kruger kao bonus. |
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Rujan/Sep.2019 u 14:18 |
|
Iako se već događalo da se ne slažem s tvojim ukusom, hvala što si bumpao ovu temu, nikad čuo ni za gornji rimjek, ali ni za original. Tako je to kad puste liste naj filmova namjerno ignoriraju sve što nije Holivud, a sajtovi koji kao nisu potkupljeni nemaju svoje liste. U ovom slučaju bi to bilo, ako je fil zaista mastvoč, "natprosječni krimi trileri u zadnjih 20 godina". Pogledat će svakako original (iako da budem iskren Krugerica mi nije nešto, ko Alba, izgled petica, gluma nula
). Jebo rimejke napravljene ne zato da poboljšaju loš film, nego samo zato jer ameri ne znaju čitat. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |