| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
|
Odgovori
|
| Korisnik | |
ZlayaNS
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 29.Prosinac/Dec.2010 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 2 |
Tema: Očemu se radi ovdeObjavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2011 u 20:21 |
|
Voleo bih da mi neko od Administratora odgovori zašto mi nije objavljen moj prevod "A Turtles Tale Sammys Adventure"? Ok,nije Bog zna šta,ali tada ga nije bilo nigde ni na kojem jeziku...dok sam danas video moj prevod na drugom sajtu od nekog drugog(Kahkoluekeah-podnapisi.net)...kako je njima dobar prevod?..a i mogli ste me barem obavestiti...da nije dobar..ili bilo šta. Hvala na odgovoru
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2011 u 20:27 |
|
Tvoj prevod je odobren istog dana kad si ga postavio: http://titlovi.com/titlovi/titlovi-od-korisnika.aspx?korisnik=ZlayaNS Praksa je da kod upisa naslova prvo ide originalan naslov filma |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
ZlayaNS
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 29.Prosinac/Dec.2010 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 2 |
Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2011 u 21:12 |
|
neengleskog govornog podrucja????
Odlično
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2011 u 21:55 |
|
Film je belgijski i po IMDb http://www.imdb.com/title/tt1230204/ je originalan naslov drzave koja je napravila film: Sammy's avonturen: De geheime doorgang (original title) i |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |