| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
|
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Korisnik | |
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator
Ludi Milojko Pridružen: 08.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Avernum Status: Offline Points: 19362 |
Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2011 u 20:29 |
|
Pa valjda je logičnije da malo se i pogledaju ti titlovi na engleskom i ako vidiš rečenice koje nemaju veze s vezom da ih ni ne stavljaš... Već će se naći na drugim sajtovima, a nebuloze se valjda mogu prepoznati...
Lako je nabacati 50 eng titlova kad nijednog ne pogledaš. |
|
|
Nisam lud, mater me testirala! |
|
![]() |
|
Damirowski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 24.Lipanj/Jun.2010 Lokacija: Konami Status: Offline Points: 1498 |
Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2011 u 20:31 |
|
|
|
[IMG]https://static.titlovi.com/images/forum/d11097cc-8aec-419f-afcf-1a4480cb471c.gif">
Hmm...? |
|
![]() |
|
Damirowski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2011 u 21:01 |
|
Hmm, Nešo, baš me tjeraš da ne ostanem samo na smajliću... Pogledam svaki titl prije uploada jer se zna desiti da neki i nisu na engleskom. Pogledaj, Nešo, 'Age of the Dragons' nabrzaka pa vidi uočavaš li odmah nelogičnosti. Ako, Nešo, OPET imaš nešto osobno protiv mene, javi mi se OPET privatno (gle tko je sada zabadalo) Ako se desi nekoliko takvih titlova u 1480 koliko sam ih šibnuo, onda je to dobar prosjek. Žao mi je što vam smetaju moji uploadi pri potrazi za novim prijevodima, ali stvar je 'uprave' da to urede ne neki drugi način. Nigdje ne piše limit 'engleza' koji se mogu uploadati, pa ne vidim razloga zašto da ne nastavim u 'istome tonu'. Ako mi iz 'uprave' jave da ne stavljam više 'engleze', tako će onda i biti. Ako treba otvoriti novu temu samo za ovo, neka bude tako. Hvala na pažnji. Dobar dijalog je uvijek bolji od... bilo čega drugog.
. |
|
|
[IMG]https://static.titlovi.com/images/forum/d11097cc-8aec-419f-afcf-1a4480cb471c.gif">
Hmm...? |
|
![]() |
|
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Ludi Milojko Pridružen: 08.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Avernum Status: Offline Points: 19362 |
Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2011 u 21:06 |
|
Oprosti, a gdje si ti uopće vidio da sam ja tebe spominjao. Ja sam govorio općenito. "i ako vidiš rečenice" se mislilo na bilo koga tko postavlja titlove, u općenitom kontekstu. Niti sam mislio samo na tebe, jer je i prije tebe bilo slična situacija jedna i onda sam isto ovo rekao.
|
|
|
|
![]() |
|
Damirowski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2011 u 21:08 |
|
Znam te, Nebojša. Nismo djeca.
|
|
|
Hmm...? |
|
![]() |
|
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2011 u 21:19 |
|
Ma misli ti što hoćeš, ja sam to mislio i rekao u tom kontekstu... Mi možda jesmo imali par nesporazuma (nazovimo ih tako) ali mene baš briga sad za sve. Rekao sam općenito i gotovo.
|
|
|
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2011 u 21:31 |
|
mislim da nema potrebe pricati o ovome jer je vec darije objasnio. Malo strpljenja i sve ce biti kako god zamislimo.
|
|
![]() |
|
JOKER
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
29.11.1965.-14.3.2025. RIP Pridružen: 17.Srpanj/Jul.2005 Lokacija: Bosnia and Herzegovina Status: Offline Points: 300 |
Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2011 u 00:25 |
|
Pozdrav svima,
smisleno je i vredi sačekati redizajn sajta i sve te filtere, ali stvarno, čemu postavljanje ovolikih titlova, i engleskih, uglavnom bez izdanja pa sanjaj koji da skineš, jer niko i ne može da ih pregleda, a i sad je počelo prepisivanje serija sa drugih sajtova (prijevodi-online). Svaka čast onim koji prevode i ovde i tamo, ovo se na njih ne odnosi. Mi možemo da vidimo šta je novo, ali noviji i neiskusniji članovi ne mogu da se snađu, znam kako je meni bilo kad sam tek počinjao. Čini mi se kao da je neko takmičenje tipa: 15,000 titlova za novu Zastavu (Punto). Ne dozvolite postavljanje engleskih titlova bez oznake izdanja, a da ne govorim da se dosta tih filmova više nigde ne može ni pronaći. Pozdrav svima. |
|
|
Vukovi zaćute kada mesec zavija.
|
|
![]() |
|
drdamjan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Approval team
Pridružen: 02.Studeni/Nov.2005 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2471 |
Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2011 u 00:37 |
|
čak i kad ima hr/srp/mac/slo title,
engleski nikako nije na odmet. to je osnov, polazište. kod jako novih pomodarskih filmova, gdje netko što-brže prevede, napravi time svojevrsnu medvjeđu uslugu. brzo smo dobili title, ali, ne pojavi li se dvd izdanje i rip njegov, ostaje nam "slabi" title zanavijek. slovenski i srpski su mi "drugi materinji jezici, nakon prvog hrvatskog. vjerujte, bez engleskog, na sto muka sam pri prevođenju na hrvatski. dok proguglam da je Džejbez Jabez, ili još gore, razne toponime, izbečim oči :-) e, tu je engleski title spas, jer pokadkad osokoli nekoga i ovaj ponovno prevede - bolje. i sam sam u dva navrata išao prevoditi "preveden" film. sve dobro drdamjan |
|
![]() |
|
srkis
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 15.Studeni/Nov.2005 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 1642 |
Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2011 u 01:11 |
|
Ako sam ja dobro shvatio, nije problem u eng titlovima, nego u količini istih. Totalno su učinili početne stranice nepreglednim. Lepo kaže narod "ne vidi se šuma od drveća". Ako je alternativa bez eng titlova ili haos, glasam za "bez eng titlova". A svako kome treba neki eng titl, naći će ga, ne sumnjam. Ja, lično, iste nikad nisam tražio ovde nego na all4divx.
|
|
|
Моја господо, бољи и виши пођоше бољијема и вишијема, а ја једва вас допадох!
|
|
![]() |
|
angels
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2011 u 21:06 |
Slažem sa sa svakom riječi. Ovo kao da je takmičenje u broju uploada, a postalo je i spamovanje. Po nekoliko stranica engleskih titlova ili 10-20 epizoda neke serije, pa čemu to?! Ovaj site je oduvijek bio poznat po prijevodima koji su u najvećoj mjeri autorski, a ne skinuti s drugih siteova. Sad smo postali kao oni. Zamarajuće i nepregledno i za nas, višegodišnje članove, a kamoli ne za nove. |
|
![]() |
|
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2011 u 21:27 |
|
Kolege, u potpunosti shvatamo problem koji vas muči i donekle delimo vaše mišljenje. Trenutno razmatramo više opcija kojima bismo rešili ne samo ovaj već i potencijalne buduće probleme.
![]() Dakle, čuli smo vas, razumeli i uzeli problem u razmatranje. Sad vi nama dajte malo vremena da to rešimo na najbolji mogući način.
|
|
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|
![]() |
|
tehparadox
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
Pridružen: 08.Prosinac/Dec.2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 94 |
Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2011 u 21:42 |
|
Zato sam uvik i govoria da se izdvoje eng. titlovi.Ne smeta nikome 2,3 eng titla po stranici, pogotovo ako su za novije filmove ili kvalitetnije starije koje se može pronać.Ali kad se pojavi neki uživljenik ka Damirowski kojem je izgleda cilj imat najviše uploadanih titlova pa makar to bili titlovi za armenske amaterske filmove onda nastane problem.Još bahato i mučki govori kako će on nastavit šibat dalje.Kapa do poda majstore
|
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2011 u 00:24 |
|
Ajd sad opet da pišem što sam i pre nekoliko strana. Shvatamo problem i biće rešen višestrukim izbornikom prevoda - case closed.
|
|
|
|
![]() |
|
Samisko
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Pridružen: 16.Ožujak/Mar.2010 Lokacija: Kuca Status: Offline Points: 60 |
Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2011 u 21:33 |
Slažem se sa JOKEROM. Makar neka onaj ko oce da uplodje engleski neka napiše koje je izdanje. Tačno je da se neki filmovi ne možu i naci a iako ih nadješ, otkud da znaš za koju je verziju... i onda ja da skidam 2 sata film i na kraju provalim da ne odgovara engleski titl, i šta mi taj engleski onda znači kad mogu uvek da ga nadjem negde na netu. |
|
![]() |
|
Movie Master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017. Pridružen: 24.Svibanj/May.2006 Lokacija: Na korak do... Status: Offline Points: 5671 |
Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2011 u 21:44 |
|
A kako bi uploader znao za koji release je titl, kad ni onaj ko ga je postavio tamo odakle je skinut to ne zna ili nije to napisao?
Ja jesam za postavljanje eng. titlova, samo treba naći način ( a naći će se, samo nam je admin trenutno do guše u poslu) da se titlovi vide prema izboru jezika. Znam da vas sve muči što je poslednjih 20 stranica sa najnovijim titlovima zatrpano eng. titlovima pa se ne vide naši prevodi. Ne može svako pregledavati sajt na svakih par sati da bi ulovio najnovije prevode, pre nego ih potisnu engleski (ili serije ako ćemo pravo, ali to je već rešeno). Darije je već dva puta napisao da se na tome radi i svaka dalja priča je nepotrebna, odlično se razumemo. Iz tog razloga mislim da je vreme za lock. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |