| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Den Braun pise scenario za " Izgubljeni simbol" |
Odgovori
|
| Korisnik | |||
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Den Braun pise scenario za " Izgubljeni simbol"Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2010 u 10:15 |
||
Pisac Den Braun se proslavio po prodaji ogromnog broja primeraka svojih knjiga misterija, a sada je odlučio da na sebe preuzme obaveze scenarističkog rada na adaptaciji svog "Izgubljenog simbola". Studio Kolumbija će snimiti film po Braunovoj poslednjoj knjizi iz 2009. godine, koja se prvog dana prodala u preko milion primeraka. Dosadašnja dva filma po Braunovim romanima - "Da Vinčijev kod" (2006) i "Anđeli i demoni" (2009) su zaradili 1,24 milijarde dolara u bioskopima širom sveta. Ali ovo je prvi put da će se scenarističkog posla latiti sam Braun. Akiva Goldsman je napisao "Da Vinčija" i zajedno sa Dejvidom Kepom uradio "Anđele". Pisanje prve ruke "Izgubljenog simbola" preuzeo je na sebe Stiven Najt. Brajan Hauard, koji je režirao prva dva filma po Braunovim delima, se ne vraća, a ni Tom Henks još nije zvanično potvrdio da će reprizirati ulogu glavnog junaka kriptologa Roberta Lengdona. Ažurirao AcaNDr - 22.Prosinac/Dec.2010 u 15:24 |
|||
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|||
![]() |
|||
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Ludi Milojko Pridružen: 08.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Avernum Status: Offline Points: 19362 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2010 u 10:16 |
||
|
Moram pročitat tu knjižurinu...
|
|||
|
Nisam lud, mater me testirala! |
|||
![]() |
|||
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2010 u 21:30 |
||
Kad dođeš u NS dam ti je da čitaš Da se ne dosađuješ uz nespamera ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|||
![]() |
|||
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Ludi Milojko Pridružen: 08.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Avernum Status: Offline Points: 19362 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2010 u 21:43 |
||
![]() ![]() ![]() S obzirom da nije isplanirao nikakav plan djelatnosti u mojoj posjeti ova ideja mi se sviđa... Ti ćeš pričati, ja ću čitati i svi sretni. Kako čujem, ionako ne bih došao do riječi, pa barem da konstruktivno iskoristim vrijeme... ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() |
|||
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2010 u 21:53 |
||
Videćeš da je to samo gomila neistina koju neki šire o meni... ![]() |
|||
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|||
![]() |
|||
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2010 u 21:56 |
||
|
Ne sudim dok se ne uvjerim...
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() |
|||
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2010 u 22:04 |
||
|
Pazi sad ovo, da ne bude da spamujemo, a da bih ti odgovorila
što bi Den Braun rekao: ''Vera je prihvatanje onoga za šta mislimo da je istina, ali ne možemo dokazati'' ![]() ![]()
|
|||
|
|
|||
![]() |
|||
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2010 u 22:18 |
||
baš ćemo videti, kako ćemu biti dosadno.... možda nađe i vremena da dođe kod tebe ![]() |
|||
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|||
![]() |
|||
metelica
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 22.Sijecanj/Jan.2011 Lokacija: beograd Status: Offline Points: 32 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Travanj/Apr.2011 u 16:31 |
||
|
Od Dena Brauna vise ne bih procitao ni uputstvo kako da se izvucem iz lavirinta.Procitao sam Da Vincijev kod,i bio odusevljen prvim delom knjige koja je pravi triler,i razocaran drugim koja je prava spunica.Zbog knjige ni film nisam gledao.
|
|||
![]() |
|||
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |