Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Den Braun pise scenario za " Izgubljeni simbol"

Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Filmovi i serije
Opis foruma: Novosti, izvještaji sa box officea, zanimljivosti... Sve u vezi s filmovima i serijama
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=38560
Datum ispisa: 08.Lipanj/Jun.2026 u 18:26
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: Den Braun pise scenario za " Izgubljeni simbol"
Objavio: AcaNDr
Tema: Den Braun pise scenario za " Izgubljeni simbol"
Datum objave: 22.Prosinac/Dec.2010 u 10:15
22.12.2010.
DEN BRAUN PIŠE SCENARIO
ZA EKRANIZACIJU SVOG
"IZGUBLJENOG SIMBOLA"

Pisac Den Braun se proslavio po prodaji ogromnog broja primeraka svojih knjiga misterija, a sada je odlučio da na sebe preuzme obaveze scenarističkog rada na adaptaciji svog "Izgubljenog simbola". Studio Kolumbija će snimiti film po Braunovoj poslednjoj knjizi iz 2009. godine, koja se prvog dana prodala u preko milion primeraka.

Dosadašnja dva filma po Braunovim romanima - "Da Vinčijev kod" (2006) i "Anđeli i demoni" (2009) su zaradili 1,24 milijarde dolara u bioskopima širom sveta. Ali ovo je prvi put da će se scenarističkog posla latiti sam Braun. Akiva Goldsman je napisao "Da Vinčija" i zajedno sa Dejvidom Kepom uradio "Anđele".

Pisanje prve ruke "Izgubljenog simbola" preuzeo je na sebe Stiven Najt. Brajan Hauard, koji je režirao prva dva filma po Braunovim delima, se ne vraća, a ni Tom Henks još nije zvanično potvrdio da će reprizirati ulogu glavnog junaka kriptologa Roberta Lengdona.

-------------
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Odgovori:
Objavio: nebojsa66
Datum objave: 22.Prosinac/Dec.2010 u 10:16
Moram pročitat tu knjižurinu... Tongue

-------------

Nisam lud, mater me testirala!

Objavio: bojanadj
Datum objave: 22.Prosinac/Dec.2010 u 21:30
Originalno postovano od strane nebojsa66 nebojsa66 piše:

Kad dođeš u NS dam ti je da čitaš Wink Da se ne dosađuješ uz nespamera LOLLOLLOLLOL

-------------
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Datum objave: 22.Prosinac/Dec.2010 u 21:43
LOLLOLLOL

S obzirom da nije isplanirao nikakav plan djelatnosti u mojoj posjeti ova ideja mi se sviđa... Ti ćeš pričati, ja ću čitati i svi sretni. Kako čujem, ionako ne bih došao do riječi, pa barem da konstruktivno iskoristim vrijeme...

LOLLOLLOL

-------------

Datum objave: 22.Prosinac/Dec.2010 u 21:53

LOLLOLLOL

S obzirom da nije isplanirao nikakav plan djelatnosti u mojoj posjeti ova ideja mi se sviđa... Ti ćeš pričati, ja ću čitati i svi sretni. Kako čujem, ionako ne bih došao do riječi, pa barem da konstruktivno iskoristim vrijeme...

LOLLOLLOL

Videćeš da je to samo gomila neistina koju neki šire o meni...Embarrassed

-------------
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Datum objave: 22.Prosinac/Dec.2010 u 21:56
Ne sudim dok se ne uvjerim...LOLLOLLOL

-------------

Datum objave: 22.Prosinac/Dec.2010 u 22:04
Pazi sad ovo, da ne bude da spamujemo, a da bih ti odgovorila

što bi Den Braun rekao:
''Vera je prihvatanje onoga za šta mislimo da je istina, ali ne možemo dokazati''

LOLLOLLOL

-------------

Objavio: AcaNDr
Datum objave: 22.Prosinac/Dec.2010 u 22:18
Originalno postovano od strane bojanadj bojanadj piše:

Kad dođeš u NS dam ti je da čitaš Wink Da se ne dosađuješ uz nespamera LOLLOLLOLLOL

baš ćemo videti, kako ćemu biti dosadno.... možda nađe i vremena da dođe kod tebe LOL

-------------
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Objavio: metelica
Datum objave: 26.Travanj/Apr.2011 u 16:31
Od Dena Brauna vise ne bih procitao ni uputstvo kako da se izvucem iz lavirinta.Procitao sam Da Vincijev kod,i bio odusevljen prvim delom knjige koja je pravi triler,i razocaran drugim koja je prava spunica.Zbog knjige ni film nisam gledao.

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk