Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - dvd pržilica
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

dvd pržilica

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2004 u 19:09

Originalno postovano od strane žile žile piše:

Pa jebiga ja imam najnoviju pioneerku pa mi propadaju no-name dvdovi kod finaliziranja(ne svi), a opet je bila najbolji dvd pekač mjeseca u pcplayu...Nema tu brand ili ne.Jebiga sranja se dešavaju.Tako mi je i plextor CD\RW 5224A imao fazone i nije htio peć traxdatine cdove...A opet ove nove firme se moraju trudit da imaju što manje falševa da se dokažu...

Ja imam istu tu pržilicu već neko vrijeme i imao sam tih problema dok nisam promjenio frimware i od tada radi savršeno... Istina nisam pržio na no name medijima ali KVARK od 3kn koji koristim i nije baš neki name.

Linik za download frimwarea:
http://www.pioneeraus.com.au/computer/dvdwriters/dvr108/support/firmware.html

Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Zli titlovi.net moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2004 u 21:03
Imam novi firmwire.Problem je bio u NERI 6.3;jer taj je očito sranje...6.0 imam sad i nije mi već valjda mjesec dana propao ni jedan DVD.BTW,kvarkovi su oni (pod ne svi ąto sam mislio) ąto ne propadaju.

Ažurirao žile
Na vrh
blade_ST View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blade_ST Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2004 u 09:26
nero ND-3500ag
pržim većinom na jeftinim princo medijima.
nero-reloaded verzija.
no problemo.
Na vrh
sOn1c View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sOn1c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Prosinac/Dec.2004 u 20:35
Sta mislite o Plextorovoj PX-712A DVD przilici,da li je netko ima i je li zadovoljan?
Prije par mjeseci je bila najbolja przilica u Bugu te je dosla 1200kn,a sada 600-700kn pa je cak mislim ubosti.
Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Prosinac/Dec.2004 u 20:43
Dali neko ima asusovu vdio sam 680 kn ali neznam model sam znam da je 16x
Na vrh
eXecutioner View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eXecutioner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Prosinac/Dec.2004 u 21:59
Originalno postovano od strane blade_ST blade_ST piše:

nero ND-3500ag
pržim većinom na jeftinim princo medijima.
nero-reloaded verzija.
no problemo.

da li mozes na Verbatim 4x dvd+r snimati na 8?
ili na traxdatu 8x dvd-r na 12x?
Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Prosinac/Dec.2004 u 22:18
Ja ne mogu...Meni odmah izbacuje maksimalnu označenu brzinu na mediju...
Na vrh
eXecutioner View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eXecutioner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2004 u 06:57
pa ja to ne kuzim... kak Verbatim daje vise, a traxdata ne... a jos manje da dvd+r snima samo na 4, a format dvd-r na 8.. (govorim o 4x medijima)
Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2004 u 13:01
npr traxdata dvd+r 4x dozvoli na 6x
I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2004 u 14:24
Meni ne dozvoli ni jedan
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.