dvd pržilica
Web: Titlovi.com
Kategorija: HI-TECH i informatički svijet
Ime foruma: Hardware
Opis foruma: Sve vezano uz hardware pronađite ili pitajte na ovom forumu. Ne znate što i gdje kupiti? Pitajte i diskutirajte na ovom forumu.
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=3782
Datum ispisa: 04.Lipanj/Jun.2026 u 02:37 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: dvd pržilica
Objavio: daredevil
Tema: dvd pržilica
Datum objave: 17.Listopad/Oct.2004 u 21:28
kupujem dvd pržilicu
koja je preporuka?
javite sto prije!!
|
Odgovori:
Objavio: elkaz
Datum objave: 17.Listopad/Oct.2004 u 21:32
|
DVD pisač, DVD±RW & DVD±R, TEAC, DV-W512G, 12x, black, bulk |
683,00 |
tp ti je moja preporuka.
------------- Rokaj,snimaj glavu klimaj, žiže daj zarolaj...
|
Objavio: eXecutioner
Datum objave: 17.Listopad/Oct.2004 u 22:46
|
dobar je Teac, ali za tu cijenu je bolji Nec 3500
|
Objavio: nidzom
Datum objave: 18.Listopad/Oct.2004 u 09:24
|
Ali TEAC je TEAC a NEC je NEC ... TEAC puno bolje cita DVD medije i CD medije i meni je bar puno pouzdaniji od NEC-a. Drug mi ima taj TEAC tako da znam, a imao je i NEC pa ga je prodao i kupio i TEAC i puno mu se vise svidja nego NEC. Svakako ti preporucivam da uzmes TEAC. Pozdarv od NIKOLE!
|
Objavio: Master
Datum objave: 18.Listopad/Oct.2004 u 11:07
|
Nec ND-2500 DVD/RW - cijena : 450 Kn pod garancijom još 9-10 mj.
Ja prodajem!Ako si zainteresiran na PM
|
Objavio: žile
Datum objave: 18.Listopad/Oct.2004 u 13:29
|
Zašto meni na Pioneeru DVR-108 DVD-RW propadaju dvdovi usred procesa.I to kvalitetni mediji(Verbatim,Phillips)?!Koristim Neru 6.3.
|
Datum objave: 18.Listopad/Oct.2004 u 16:17
|
mozda aspi driveri ne valjaju, mozda trebas novi firmware... puno je toga u igri...
|
Objavio: elkaz
Datum objave: 19.Listopad/Oct.2004 u 17:23
Ja sam čuo da jeftinije nec-ove dvd pržilice ne čitaju sve medije pogotovo one jeftinije, ja ti svakako preporučam teac jel kako kaže nidzom teac je ipak teac...
------------- Rokaj,snimaj glavu klimaj, žiže daj zarolaj...
|
Datum objave: 19.Listopad/Oct.2004 u 18:35
nije li teac orijentiran na + format? meni se osobno svidaju nec i pioneer jer su podjednako i za + i - format. Kao i plextor, ali on je izvan konkurencije (cijenom)
|
Objavio: toknezev
Datum objave: 19.Listopad/Oct.2004 u 19:40
Neznam odaklen toliko ljudi protiv Neca. Strašno kvalitetni uređaji. Ja sam osobno snimio oko 200tinjak dvda i nikad problema. Odlični uređaji. I sa + i s -. I s cdima.
------------- I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
|
Datum objave: 19.Listopad/Oct.2004 u 20:19
Ljudi probleb riješen
Kupio sa Nec model 3500
16x speeda
To mi je bio najsolidarniji izbor
a i zadovoljan sam
stroj je pila
|
Datum objave: 19.Listopad/Oct.2004 u 20:21
A i cijena nije neka pretjerana
700 kunića
|
Datum objave: 19.Listopad/Oct.2004 u 21:39
pa nije cijena vec toliko visoka... meni je samo zao gledati moj LG kojeg sam platio 600 kn, a sad ga ne mogu ni za 100kn prodati... zalosno
|
Objavio: administrator
Datum objave: 19.Listopad/Oct.2004 u 21:41
|
Bitno da si ti zadovoljan kupljenim.
daredevil piše:
Ljudi probleb riješen Kupio sa Nec model 3500 16x speeda To mi je bio najsolidarniji izbor a i zadovoljan sam
stroj je pila |
------------- ******************* Srdačan pozdrav Nikola : mailto:nikola@titlovi.net" rel="nofollow - nikola@titlovi.net Psi laju a karavan prolazi !!!
|
Objavio: Master
Datum objave: 19.Listopad/Oct.2004 u 21:46
|
Nec je odlična pržilica, nikad s njom nisam imao problema...Podjednako čita i + i - .
|
Objavio: tonch
Datum objave: 19.Listopad/Oct.2004 u 22:36
pa ovako sto se tice necovih dvd przica rade one i sve ok ali se i kvare... za sad kod svih koje poznajem nakon nekoliko mjeseci dogodi se isti problem da jednostavno vise ne zeli citat dvd-e, neznam dalje to seriska greska il sta!!
tip u servisu reko mi je da je sa istm problemom svi dolaze,
al na kraju ti daju novu dvd przilicu...
|
Objavio: pimpycom
Datum objave: 03.Studeni/Nov.2004 u 20:52
|
Kupi LiteOn Dvd Przilicu neces pozaliti , vjeruj mi , mani se izvikanih marki,
|
Objavio: Pero
Datum objave: 04.Studeni/Nov.2004 u 11:20
|
Imam NEC ND-1300 savršeno radi (jest da je stariji model 4X). Kad sam ju ugradio nije htjela prihvatiti sve medije al skinuo sam najnoviji firmware i od onda sve medije očitava.
elkaz piše:
Ja sam čuo da jeftinije nec-ove dvd pržilice ne čitaju sve medije pogotovo one jeftinije, ja ti svakako preporučam teac jel kako kaže nidzom teac je ipak teac... |
------------- www.kamikaza2003.cjb.net
|
Objavio: Pero
Datum objave: 04.Studeni/Nov.2004 u 11:22
|
LiteOn iliti JVC. Pržilice koje se od svih najmanje kvare al frend ju ima i svaki drugi dvd pukne prilikom finaliziranja dvda. (probao sve žive medije i kod svakog isto)
pimpycom piše:
Kupi LiteOn Dvd Przilicu neces pozaliti , vjeruj mi , mani se izvikanih marki, |
------------- www.kamikaza2003.cjb.net
|
Datum objave: 27.Studeni/Nov.2004 u 22:10
|
Pa jebiga ja imam najnoviju pioneerku pa mi propadaju no-name dvdovi kod finaliziranja(ne svi), a opet je bila najbolji dvd pekač mjeseca u pcplayu...Nema tu brand ili ne.Jebiga sranja se dešavaju.Tako mi je i plextor CD\RW 5224A imao fazone i nije htio peć traxdatine cdove...A opet ove nove firme se moraju trudit da imaju što manje falševa da se dokažu...
|
Objavio: tlisak
Datum objave: 03.Prosinac/Dec.2004 u 19:09
|
žile piše:
Pa jebiga ja imam najnoviju pioneerku pa mi propadaju no-name dvdovi kod finaliziranja(ne svi), a opet je bila najbolji dvd pekač mjeseca u pcplayu...Nema tu brand ili ne.Jebiga sranja se dešavaju.Tako mi je i plextor CD\RW 5224A imao fazone i nije htio peć traxdatine cdove...A opet ove nove firme se moraju trudit da imaju što manje falševa da se dokažu... |
Ja imam istu tu pržilicu već neko vrijeme i imao sam tih problema dok nisam promjenio frimware i od tada radi savršeno... Istina nisam pržio na no name medijima ali KVARK od 3kn koji koristim i nije baš neki name.
Linik za download frimwarea: http://www.pioneeraus.com.au/computer/dvdwriters/dvr108/support/firmware.html - http://www.pioneeraus.com.au/computer/dvdwriters/dvr108/support/firmware.html
------------- http://www.google.com - [IMG - http://student.fizika.org/~nemo/g.png - http://en.wikipedia.org - [IMG - http://student.fizika.org/~nemo/p.png - Tražiš nešto??
|
Datum objave: 03.Prosinac/Dec.2004 u 21:03
|
Imam novi firmwire.Problem je bio u NERI 6.3;jer taj je očito sranje...6.0 imam sad i nije mi već valjda mjesec dana propao ni jedan DVD.BTW,kvarkovi su oni (pod ne svi ąto sam mislio) ąto ne propadaju.
|
Objavio: blade_ST
Datum objave: 14.Prosinac/Dec.2004 u 09:26
nero ND-3500ag
pržim većinom na jeftinim princo medijima.
nero-reloaded verzija.
no problemo.
|
Objavio: sOn1c
Datum objave: 16.Prosinac/Dec.2004 u 20:35
Sta mislite o Plextorovoj PX-712A DVD przilici,da li je netko ima i je li zadovoljan?
Prije par mjeseci je bila najbolja przilica u Bugu te je dosla 1200kn,a sada 600-700kn pa je cak mislim ubosti.
|
Objavio: božo
Datum objave: 16.Prosinac/Dec.2004 u 20:43
|
Dali neko ima asusovu vdio sam 680 kn ali neznam model sam znam da je 16x
|
Datum objave: 16.Prosinac/Dec.2004 u 21:59
blade_ST piše:
nero ND-3500ag
pržim većinom na jeftinim princo medijima.
nero-reloaded verzija.
no problemo. |
da li mozes na Verbatim 4x dvd+r snimati na 8?
ili na traxdatu 8x dvd-r na 12x?
|
Datum objave: 16.Prosinac/Dec.2004 u 22:18
|
Ja ne mogu...Meni odmah izbacuje maksimalnu označenu brzinu na mediju...
|
Datum objave: 17.Prosinac/Dec.2004 u 06:57
|
pa ja to ne kuzim... kak Verbatim daje vise, a traxdata ne... a jos manje da dvd+r snima samo na 4, a format dvd-r na 8.. (govorim o 4x medijima)
|
Objavio: toknezev
Datum objave: 17.Prosinac/Dec.2004 u 13:01
npr traxdata dvd+r 4x dozvoli na 6x
------------- I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
|
Datum objave: 17.Prosinac/Dec.2004 u 14:24
|