Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Uvod > Novi članovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pozdrav svima
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Pozdrav svima

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
T&B View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj T&B Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Pozdrav svima
    Objavljeno: 13.Listopad/Oct.2010 u 17:24
Pozdrav svim članovima!
Eto, ovdje sam s vama već neko (kratko) vrijeme (''u prolazu'' malo duže), pa eto da vas sve pozdravim i pohvalim za ovako dobru stranicu i odlične prijevode. Drago mi je da ima toliko ljudi koji su spremni odvojiti svoje slobodno vrijeme kako bi drugima omogućili da uživaju u filmovima i serijama na svom jeziku. (i ja sam dala svoj skromni doprinos tome, s nekoliko svojih prijevoda)
Ali, kako to obično biva i u stvarnom životu, i u ovoj virtuali ima malo zloće, koju sam nedavno osjetila i na svojoj koži; očito postoje član(ovi) koji neke serije / filmove smatraju vlastitim teritorijem, pa se osjete ''napadnutima'' ako netko počne prevoditi isto što i oni (ali na drugom jeziku) i onda osjete potrebu naglasiti to privatnom porukom (naravno, sve na fini način, ali kuži se smisao). Ne znam zašto bi ikome smetao neki prijevod, pogotovo ako se stilski razlikuje i još je na drugom jeziku. Uostalom, svi mi imamo slobodu odabrati onaj prijevod koji nam više odgovara, nitko nikoga ne sili na ništa. Svatko tko ima volje i vremena prevesti nešto i podijeliti to s drugima, a prijevod mu se odobri, zaslužuje imati svoje mjesto ovdje. Zar ne?
Ali, one koji su ovdje iz nesebičnih razloga, to ne bi trebalo dirati. Samo sam htjela to spomenuti. Pozdrav svima

Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Listopad/Oct.2010 u 17:55

Dobro nam dosla  udri dobrodosle

Vidim da si nova u ovim prevoditeljskim vodama, a i kod nas, te nekako zelim 

vjerovati da to o cemu pises je ipak nesporazum, naime ljudi se vise manje dogovaraju

sta ce prevesti. A ako pak jeste zloca, nadam se da je prolazna Wink

Da bi izbjegla slicne situacije, molim te najavi sta prevodis ( ili imas namjeru prevoditi), 

i ako ti nije tesko, u temi: Titlovi koji će se uskoro pojaviti - opšta

Hvala za dosadasnje prevode, te se nadamo i buducim Smile

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
Kampfar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Nadri-talentovan

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kampfar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Listopad/Oct.2010 u 18:02
Nisam ni sumnjao ko će prvi da se javi za temu ''zlo i naopako'' ... kneginja vedder3

dobrodosledobrodosle zvanično Wink
dobrodosle

I know who I am. And after all these years, there's a victory in that.
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Listopad/Oct.2010 u 18:19
uvjeren sam da se radi o nesporazumu ili izoliranom incidentudobrodosle

Ažurirao bubba ho-tep - 13.Listopad/Oct.2010 u 18:21
Na vrh
T&B View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj T&B Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Listopad/Oct.2010 u 19:37
Ma vjerujem da nije bilo loše namjere. Samo, znate kako to ide s početnicima punim entuzijazma: super ti je kad prevedeš nešto, zadovoljan si time što je ispalo dobro, a onda ti netko (nenamjerno) ukaže na to da nema potrebe da to radiš, i onda te to malo ''zdrma''. Ali, sve ok. Uostalom, svi smo ovdje s istim ciljem. Hvala na dobrodošlici!
Na vrh
taxidell View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj taxidell Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Listopad/Oct.2010 u 22:39
dobrodoslei nastavi da prevodis...WinkCool
live long and prosper
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Listopad/Oct.2010 u 23:18
dobrodosle
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Listopad/Oct.2010 u 00:16
Originalno postovano od strane taxidell taxidell piše:

dobrodoslei nastavi da prevodis...WinkCool
+1
dobrodosle
Na vrh
chlink View Drop Down
Translator
Translator
Vulfi s juga, Makedonska tuga

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj chlink Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Listopad/Oct.2010 u 00:41
dobrodosle
[URL=http://www.speedtest.net][IMG]https://static.titlovi.com/images/forum/bf04dd61-5458-44c2-8ded-bd4c16996aa7.png][/URL]
Na vrh
T&B View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj T&B Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Listopad/Oct.2010 u 00:57
Hvala svima !!!  Smajli   Smajli
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,352 sekundi.