| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
svajcarac78 |
Odgovori
|
| Korisnik | ||
Guests
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Divx gost
|
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: svajcarac78Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2010 u 18:48 |
|
|
"...ovde možete napisati nešto o sebi: odakle ste, čime se bavite,
interesovanja.... ali takođe, i jednu vrlo zanimljivu informaciju, od
koga ili kako ste saznali za naš sajt....
Uz želju da što duže ostanete, u svoje ali i ime svih ostalih članova, želim vam ugodan i lep boravak na našem forumu...." Blagodarim !!!Eve,ja skupio 2 i po nedelje staža na forumu.Prvo sam mislio da sam debelo zalutao:naime preokupacija na netu mi je muzika i sve vezano za nju;filmovi i serije na drugom mestu-vidim forum orijentisam na ovo drugo?!Svidela mi se atmosfera,ostao da utvrdim da li me vara/ne vara osećaj da je OK ekipa,kao da se oprobam u prevođenju-video da mi posle malo brljanja krenuo i taj hobi za rukom tj. zainteresovala me oblast prevođenje filma/serije. Coolturno je da se predsravim kad sam već tu:odazivam se na ime Zoran(efikasnije na nadimak u nicku);32godine i kusur meseci;s juga Banata;pravima u bespravnoj državi;da i vrlo zanimljiva informacija:za sajt čuo od mog komšije(trebali nam prevodi za gomilu filmova,eto). Nisam zaboravio interesovanja;sem pomenutog tu spada sve živo;iznad svega multimedijalni projekti kao ovaj što sledi u prilogu da ne balavim previše: ...onE,onI & JA... Srdačan pozdrav: Z.V.Švajcarac ![]() |
||
![]() |
||
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2010 u 19:11 |
|
|
Da si nam živi i zdrav pa da promeniš muzički pravac što pre.
|
||
|
||
![]() |
||
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Joe Purdy - music legend Pridružen: 16.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 6250 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2010 u 19:52 |
|
+1 ![]() |
||
![]() |
||
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2010 u 20:02 |
|
) i ne zalim slobodno vreme, ekipa je zakon, cisto sumnjam da ce mi ovaj forum ikad dosaditi, jedino da odustanem ako mi ukinu net![]() |
||
![]() |
||
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Ludi Milojko Pridružen: 08.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Avernum Status: Offline Points: 19362 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2010 u 20:03 |
|
|
Prvo, živio ti nama švajcarac, još dugo se družio s nama!!
A iskoristit ću ovu priliku i čestitati drugu ice-u rođendan forumski!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
Nisam lud, mater me testirala! |
||
![]() |
||
prijatel-MKD
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 16.Srpanj/Jul.2008 Lokacija: MKD Status: Offline Points: 4668 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2010 u 20:09 |
|
|
Onda, nakon 2 i po nedelje
|
||
|
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist. |
||
![]() |
||
Buki
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Weed Expert Pridružen: 06.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 10025 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2010 u 20:10 |
|
švajcarac, a i pridružujem se čestitkama Ice-u. ![]() |
||
![]() |
||
zkarlov
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 23.Rujan/Sep.2006 Lokacija: Srce Dalmacije Status: Offline Points: 1204 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2010 u 20:27 |
|
|
Pozdrav imenjače!
|
||
![]() |
||
BELI
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
OZNA SVE DOZNA Pridružen: 01.Listopad/Oct.2005 Status: Offline Points: 2881 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2010 u 20:30 |
|
+1 srecni vam jubileji momci! |
||
|
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."
Schopenhauer |
||
![]() |
||
Guests
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Divx gost
|
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2010 u 20:46 |
|
Ne mogu da verujem da sam usamljeni jahač na forumu koji preferira narodnjake ...volim bre ljudi narodno;ali i Evergreen(domaći i strani) i EX-YU pop rock,sve zavisi u kom sam fazonu i raspoloženju. Kontam da neko danas slavi?!? Pa,ice,da se pridružim: da si živ i zdrav-kada imaš život i služi te zdravlje ono sve najbolje dođe samo po sebi ak' ne danas,onda sutra i tako!!!Ažurirao svajcarac78 - 18.Rujan/Sep.2010 u 20:47 |
||
![]() |
||
Guests
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Divx gost
|
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Rujan/Sep.2010 u 05:41 |
|
Nije izumro R'N'R,radim sa svim muzičkim žanrovima.Btw,sad mi krivo što nisam umiksovao još koju sliku plaže "Raj"... ![]() U oblasti prevođenja usavršam se tj. bistrim SW,ono što lično mogu s ponosom da predstavim je rad u Vegas7.0(professional): ...ostvarenje koje je uzburkalo duhove i načinilo bum-tras-bum u newage strukturama gajačkog takozvanog centra.Neki me kuju u nebu pod oblake,neki mi se više ne javljaju na ulici;ali koga to interesuje,mene ponajmanje![]() Kako vreme prokleto brzo leti ![]() Davno beše 97/98. kada mi se verao po ramenima,a danas naslednik mog ludila u koliko posto žešćem obliku.Oličenje svega dok sam ja žario i palio propalim mladalačkim javnim životom svog prebivališta.Zgaziše me godine->na mlađima svet ostaje. |
||
![]() |
||
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |