Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

svajcarac78

Web: Titlovi.com
Kategorija: Uvod
Ime foruma: Novi članovi
Opis foruma: Forum namijenjen predstavljanju novih članova
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=36387
Datum ispisa: 07.Lipanj/Jun.2026 u 11:16
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: svajcarac78
Objavio: Guests
Tema: svajcarac78
Datum objave: 18.Rujan/Sep.2010 u 18:48
"...ovde možete napisati nešto o sebi: odakle ste, čime se bavite, interesovanja.... ali takođe, i jednu vrlo zanimljivu informaciju, od koga ili kako ste saznali za naš sajt....
Uz želju da što duže ostanete, u svoje ali i ime svih ostalih članova, želim vam ugodan i lep boravak na našem forumu...."

BlagodarimWink!!!

Eve,ja skupio 2 i po nedelje staža na forumu.Prvo sam mislio da sam debelo zalutao:naime preokupacija na netu mi je muzika i sve vezano za nju;filmovi i serije na drugom mestu-vidim forum orijentisam na ovo drugo?!Svidela mi se atmosfera,ostao da utvrdim da li me vara/ne vara osećaj da je OK ekipa,kao da se oprobam u prevođenju-video da mi posle malo brljanja krenuo i taj hobi za rukom tj. zainteresovala me oblast prevođenje filma/serije.

Coolturno je da se predsravim kad sam već tu:odazivam se na ime Zoran(efikasnije na nadimak u nicku);32godine i kusur meseci;s juga Banata;pravima u bespravnoj državi;da i vrlo zanimljiva informacija:za sajt čuo od mog komšije(trebali nam prevodi za gomilu filmova,eto).

Nisam zaboravio interesovanja;sem pomenutog tu spada sve živo;iznad svega multimedijalni projekti kao ovaj što sledi u prilogu da ne balavim previše:

...onE,onI & JA...

Srdačan pozdrav: Z.V.Švajcarac Cool

Odgovori:
Objavio: darije
Datum objave: 18.Rujan/Sep.2010 u 19:11
Da si nam živi i zdrav pa da promeniš muzički pravac što pre.

-------------

Objavio: outside
Datum objave: 18.Rujan/Sep.2010 u 19:52
Originalno postovano od strane darije darije piše:

+1LOL

Objavio: icemaher
Datum objave: 18.Rujan/Sep.2010 u 20:02
Originalno postovano od strane svajcarac78 svajcarac78 piše:

"

Eve,ja skupio 2 i po nedelje staža na forumu.
blago tebi a ja preziveh ovde celih 3 godina do danas(18 septembar registrovan, ali od mart 2007 sam tu bio pod drugog nicka kojeg sam i zaboravio da ga imam pa budala ponovo se registriram u septembarLOL) i ne zalim slobodno vreme, ekipa je zakon, cisto sumnjam da ce mi ovaj forum ikad dosaditi, jedino da odustanem ako mi ukinu netLOL

-------------
https://www.tvtime.com/en/user/66431209/profile" rel="nofollow - TV TIME

Objavio: nebojsa66
Datum objave: 18.Rujan/Sep.2010 u 20:03
Prvo, živio ti nama švajcarac, još dugo se družio s nama!!

A iskoristit ću ovu priliku i čestitati drugu ice-u rođendan forumski!!!LOLLOLLOLLOL

-------------

Nisam lud, mater me testirala!

Objavio: prijatel-MKD
Datum objave: 18.Rujan/Sep.2010 u 20:09
Onda, nakon 2 i po nedelje

-------------
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.

Objavio: Buki
Datum objave: 18.Rujan/Sep.2010 u 20:10
Originalno postovano od strane nebojsa66 nebojsa66 piše:

A iskoristit ću ovu priliku i čestitati drugu ice-u rođendan forumski!!!LOLLOLLOLLOL

welcome švajcarac, a i pridružujem se čestitkama Ice-u. Clap

Objavio: zkarlov
Datum objave: 18.Rujan/Sep.2010 u 20:27
Pozdrav imenjače!Thumbs Up

Objavio: BELI
Datum objave: 18.Rujan/Sep.2010 u 20:30
Originalno postovano od strane Buki Buki piše:

Originalno postovano od strane nebojsa66 nebojsa66 piše:

welcome švajcarac, a i pridružujem se čestitkama Ice-u. Clap

+1

srecni vam jubileji momci!

-------------
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer

Datum objave: 18.Rujan/Sep.2010 u 20:46
Originalno postovano od strane outside outside piše:

+1LOL

Ne mogu da verujem da sam usamljeni jahač na forumu koji preferira narodnjakepustinjak...
volim bre ljudi narodno;ali i Evergreen(domaći i strani) i EX-YU pop rock,sve zavisi u kom sam fazonu i raspoloženju.

Kontam da neko danas slavi?!? Pa,ice,da se pridružim:happybirthdayda si živ i zdrav-kada imaš život i služi te zdravlje ono sve najbolje dođe samo po sebi ak' ne danas,onda sutra i tako!!!

Datum objave: 20.Rujan/Sep.2010 u 05:41

Nije izumro R'N'R,radim sa svim muzičkim žanrovima.Btw,sad mi krivo što nisam umiksovao još koju sliku plaže "Raj"...Wink

U oblasti prevođenja usavršam se tj. bistrim SW,ono što lično mogu s ponosom da predstavim je rad  u Vegas7.0(professional):
...ostvarenje koje je uzburkalo duhove i načinilo bum-tras-bum u newage strukturama gajačkog takozvanog centra.Neki me kuju uStarnebu pod oblake,nekiluka2mi se više ne javljaju na ulici;ali koga to interesuje,mene ponajmanjeribicjmladji

Kako vreme prokleto brzo letiQuestionExclamationDavno beše 97/98. kada mi se verao po ramenima,a danas naslednik mog ludila u koliko posto žešćem obliku.Oličenje svega dok sam ja žario i palio propalim mladalačkim javnim životom svog prebivališta.Zgaziše me godine->na mlađima svet ostaje.

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk