Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Problem s fajlom
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Problem s fajlom

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
yolix83 View Drop Down
Translator
Translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj yolix83 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Problem s fajlom
    Objavljeno: 12.Rujan/Sep.2010 u 22:15
Imam na računaru film koji bih htio prevoditi ali kad ga probam učitati u Subtitle Wotkshopu, kaže mi "... is not a a valid video file". Je li imao iko sličnih problema?
Fajl je u Avi formatu i bez problema sam film pogledao sa MV2 playerom. Ne mogu ga ni učitati sa AVS video converterom, kaže "file access error".
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Rujan/Sep.2010 u 22:35
A VirtualDub?
Na vrh
yolix83 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj yolix83 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Rujan/Sep.2010 u 22:42
Mogu ga pustiti u VirtualDubu.
Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Rujan/Sep.2010 u 23:09
A, da uz G-spot (paket uz VirtualDub) proveris tacno koji je to format koji ima taj video?
A, i da, koja verzija VD ti ucitava taj video?

Naravno, pretpostavljam da nemas pocetnicke propuste oko toga da ti prva rjec u imenovanju titlova i video u istom folderu nisu ista.

Ažurirao prijatel-MKD - 12.Rujan/Sep.2010 u 23:12
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Rujan/Sep.2010 u 23:30
Originalno postovano od strane yolix83 yolix83 piše:

Mogu ga pustiti u VirtualDubu.

Odlično. Konvertuj ga nekim drugim codec-om i rešen problem. Wink
Na vrh
yolix83 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj yolix83 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Rujan/Sep.2010 u 23:36
Originalno postovano od strane prijatel-MKD prijatel-MKD piše:

Naravno, pretpostavljam da nemas pocetnicke propuste oko toga da ti prva rjec u imenovanju titlova i video u istom folderu nisu ista.

Ovo mi nije jasno na šta misliš? S titlom nemam problema. Samo video fajl neće da učita.
VD verzija 1.8.1

Ovaj Gspot prvi put vidim. Evo šta kaže.

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Rujan/Sep.2010 u 23:59
Ijao. Ajde ga preimenuj u adersg. (bilo šta sa "normalnim" slovima)

Ažurirao darije - 13.Rujan/Sep.2010 u 00:00
Na vrh
yolix83 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj yolix83 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Rujan/Sep.2010 u 00:18
Ne može ni kad ga preimenujem. Ali evo šta sam uradio. U VD sam išao Video i označio direct stream copy pa onda file -> save as avi i snimio ga u drugi folder i onda ga mogu učitati sa SW.
Ali kad ga stavim u onaj folder gdje je titl neće koji god da naziv stavim. A probao sam i onaj originalni fajl da izbacim iz onog foldera pa da ga učitam u SW i neće.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Rujan/Sep.2010 u 00:21
To što si odradio sa VD je baš ono što sam i mislio i bitno je da radi. Ne moraju ti biti fajlovi u istom folderu. Učitaj film, pa onde prevod ili obrnuto, svejedno.

Nego, jesi li i naziv SRT fajla i folder promenio u nešto drugo?
Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Rujan/Sep.2010 u 00:27
A da ti u folderi nemas IDX fajl za prevode?
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
yolix83 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj yolix83 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Rujan/Sep.2010 u 00:35
Jao ljudi, napatih se oko gluposti. Sad promjenih naziv foldera. Izbacih *ebeni norveški oroiginalni naziv Kjærlighetens kjøtere i ostavih samo engleski naziv i sve normalno.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Rujan/Sep.2010 u 00:42
Ja ti rekoh... Čim sam video "ta" slova, pomislio sam da ona zezaju.
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Rujan/Sep.2010 u 00:46

Jao ljudi, napatih se oko gluposti. Sad promjenih naziv foldera. Izbacih *ebeni norveški oroiginalni naziv Kjærlighetens kjøtere i ostavih samo engleski naziv i sve normalno.
to je to, nekad i ako je ime titla napisano cirilicom SW zeza, nece da ocita prevodBig smile
Na vrh
yolix83 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj yolix83 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Rujan/Sep.2010 u 00:52
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Ja ti rekoh... Čim sam video "ta" slova, pomislio sam da ona zezaju.

Jesi ti rekao ali ja tebe nisam skontao. Nisam skužio da si ti vidio na slici ime foldera. Ja promijenio nazive avi i srt fajla a folder ostavio. wallbash
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Rujan/Sep.2010 u 01:00

Nisam skužio da si ti vidio na slici ime foldera.

LOL hehe. Baš to. Čim videh ono G:\Filmovi\Kjærlighetens kjøtere pretpostavih o čemu se radi.LOL
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.